Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Шулявський міст всьо?..
Автор Повідомлення
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #281
26-06-2019 16:13 RE: Шулявський міст всьо?..

(26-06-2019 13:47)SOA :  И сколько прослужил бетонный мост на Шулявке? с короткими пролётами?? "просто міська розв'язка" Не вижу преимуществ... а что делается с торцами пролётов на Южном со стороны правого берега? Вроде и не старый.
Якби той Шулявський міст вчасно ремонтували і шви були б нормально зроблені – стояв би й досі. А так вода з сіллю через дірки мочила бетон і арматуру + пожежі.

До речі новопобудовані теж якось не дають великої надії – вже видно проблеми на Поштовій і далі на естакаді навпроти Гаванського мосту...

Але питання було про інше.
Шукати всі повідомлення учасника
noto Немає
добрый хам

Приєднався: Sep 2011
Киев, Новые Позняки
разные
Повідомлення: #282
26-06-2019 17:31 RE: Шулявський міст всьо?..

С такой бездеятельностью по ремонту мостов, скоро и дарницкий там будет в вечно херовом состоянииНедоумение

Жить лучше не значит жить легче © Я
Rider Далеко
Самурай

Приєднався: Jun 2006
BC VA MT
японец:)
Повідомлення: #283
28-06-2019 17:08 RE: Шулявський міст всьо?..

(26-06-2019 13:30)SergM :  
(25-06-2019 16:48)SOA :  Патона стальной, Кирпы стальной, Эфилевая не из бетона, в Нью Йорке почти все стальные ..."" Почему не из бетона? ""
Ну, коли він буде довжиною під кілометр і з відповідною відстанню між опорами – порозмовляємо порівняльно з Патона та іншими, а так це просто міська розв'язка... Естакада біля мосту Метро, на Поштовій, над Богатирською які побудували?
На Почтовой выбор в пользу железобетона был сделан из-за торопыг из УГО, там изначально в проекте сталь, и эстакада должна была быть куда легче и изящнее. Про Богатырскую нечего вспоминать, там весь проект удешевляли как только могли, попутно раздувая смету до неприличия.

Заезд на Днепровский спуск выполнен на стальных балках - плохо?
Съезды с Дарницкого моста на правом берегу - целиком на стальных. И очень быстро.
Недостроенный съезд с Дарницкого моста на Днепровскую набережную выполнялся на стальных балках.
Заезд на Подольский мост с Подола будет на стальных балках.

"Разруха не в клозетах, а в головах" (с)

Gonna ride the wild wind
Ain't dangerous - enough for me
SergM Немає
------------

Повідомлення: #284
01-07-2019 08:55 RE: Шулявський міст всьо?..

(28-06-2019 17:08)Rider :  
(26-06-2019 13:30)SergM :  
(25-06-2019 16:48)SOA :  Патона стальной, Кирпы стальной, Эфилевая не из бетона, в Нью Йорке почти все стальные ..."" Почему не из бетона? ""
Ну, коли він буде довжиною під кілометр і з відповідною відстанню між опорами – порозмовляємо порівняльно з Патона та іншими, а так це просто міська розв'язка... Естакада біля мосту Метро, на Поштовій, над Богатирською які побудували?
На Почтовой выбор в пользу железобетона был сделан из-за торопыг из УГО, там изначально в проекте сталь, и эстакада должна была быть куда легче и изящнее. Про Богатырскую нечего вспоминать, там весь проект удешевляли как только могли, попутно раздувая смету до неприличия.

Заезд на Днепровский спуск выполнен на стальных балках - плохо?
Съезды с Дарницкого моста на правом берегу - целиком на стальных. И очень быстро.
Недостроенный съезд с Дарницкого моста на Днепровскую набережную выполнялся на стальных балках.
Заезд на Подольский мост с Подола будет на стальных балках.

"Разруха не в клозетах, а в головах" (с)
Я знаю в цілому переваги сталі, але у бетона вони теж є. Враховуючи що у нас немає "час – це гроші" + малі бюджети, мені видається що бетонні конструкції є більш відповідними (зокрема і по причині менших експлуатаційних витрат – не треба фарбувати).

Питання не про "погано", питання – "чому стальний"? Бо якщо "бистро", то чому не так бистро, як у інших країнах і чому рух ускладнено більше.
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #285
01-07-2019 09:04 RE: Шулявський міст всьо?..

(01-07-2019 08:55)SergM :  Я знаю в цілому переваги сталі, але у бетона вони теж є
Не в том дело...знаете или не знаете...так уж сложилось исторически, что всё делается не по Вашему.... Бетон- почему не не сталь...сталь- почему не бетон...даже если совпадут материалы - почему не той марки или не того цвета. -)))) Мне не дадут соврать форумчане....
valekss Немає
Валентин

Приєднався: Nov 2012
Київ, Буча
Skoda Fabia Combi 1.2 HTP (CGPA) 2012р
Повідомлення: #286
01-07-2019 09:37 RE: Шулявський міст всьо?..

Да й взагалі, воно скоріше всього будується із тих матеріалів, яких виробництво матеріалів належать, в даний час, потрібним людям, щоб зробити потрібні відкати...і все... а що краще чи гірше то вже на другому місці...

Hello! Бортовик Skoda
SergM Немає
------------

Повідомлення: #287
01-07-2019 10:46 RE: Шулявський міст всьо?..

(01-07-2019 09:04)SOA :  Не в том дело...знаете или не знаете...так уж сложилось исторически, что всё делается не по Вашему.... Бетон- почему не не сталь...сталь- почему не бетон...даже если совпадут материалы - почему не той марки или не того цвета. -)))) Мне не дадут соврать форумчане....
– Як добре що у мене є Ви для розгону зради чи знаходження інших смислів...

Але я поки що не боюся питати "котра година?" і не боюся отримати у відповідь "вічно Вам все не так" чи "то у вас годинник відстає" – я не можу впливати на Ваше суб'єктивне сприйняття, хоча і доводиться витрачати час на банальне "я просто питаю котра година"...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-07-2019 10:47 SergM.)
makell Немає
Классик

Приєднався: Sep 2012
Киев
Fabia II 1.4 16v
Повідомлення: #288
01-07-2019 11:52 RE: Шулявський міст всьо?..

(01-07-2019 09:37)valekss :  Да й взагалі, воно скоріше всього будується із тих матеріалів, яких виробництво матеріалів належать, в даний час, потрібним людям, щоб зробити потрібні відкати...і все... а що краще чи гірше то вже на другому місці...

а когда-то было по другому, че переживать? Тут главное что строится и вроде даже по графику, а не начали и оставили.
Cossack Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2008
Київ
Skoda Octavia A7 1.4TFSI Ambition+
Повідомлення: #289
01-07-2019 12:26 RE: Шулявський міст всьо?..

а секонд-хенд из цеха Большевика, который предстоит сносу, уже разогнали?
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #290
01-07-2019 13:32 RE: Шулявський міст всьо?..

(26-06-2019 17:31)noto :  С такой бездеятельностью по ремонту мостов, скоро и дарницкий там будет в вечно херовом состоянииНедоумение

прокатился на дарницком и южном в сторону левого берега, крайний правый ряд жесть. хотябы какой то заборчик поставили

Бачу ціль не бачу перешкод!
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1