|
Не зрозуміла поломка ABS потрібна допомога
|
| Автор |
Повідомлення |
Flames
Ученик

Приєднався: Feb 2022
|
|
14-04-2022 22:56 Не зрозуміла поломка ABS потрібна допомога
|
Все почалось з купівлі Румстера у Луцьку славне відоме місто та їх продавці авто...Не працює абс не горять лампи !! Підключивши vag com помилка датчику g47передне ліве колесо !!замінив і тишина лампи не світять ,думаю гляну панель приладів і так туалетним папером закриті лампи !!! Але тепер вони горять постійно думаю треба продзвонити провід від блока !продзвонити обрив ,Замінив встановив схожий 2жилки ,тепер абс після початку руху тухне але через деякий час 1хв знову загораєтся не залежно від швидкості..По гріфіку вони їдуть рівно але інколи я скачки по цьому датчику вниз ,не залежно як їхать швидкість бачить усюди +/-1км вже не знаю куди дивитись ... Підвіска може впливати на абс бо коли він якби справний при гальмуванні є невеликий удар !!!?
|
|
|
|
Еліс
Ученик

Приєднався: Apr 2019
|
|
16-04-2022 19:46 RE: Не зрозуміла поломка ABS потрібна допомога
|
Купівля авто має починатись з огляду і діагностики.
може бути поганий контакт в розємі - там слабкі токи, тому навіть незначне забруднення /окислення контактів може дати помилку.
|
|
|
|
Еліс
Ученик

Приєднався: Apr 2019
|
|
17-04-2022 10:26 RE: Не зрозуміла поломка ABS потрібна допомога
|
досвід роботи "на соплях" і закони фізики - різні речі
|
|
|
|
Flames
Ученик

|
|
18-04-2022 14:11 RE: Не зрозуміла поломка ABS потрібна допомога
|
Та у тому і проблема провід від блока абс новий ,датчик новий швидкість показує якщо не розганятись більше 20 може і не загорітися по швидкості через ваг ком все вірно але всеж вісить помилка "некоректні данні g47"
|
|
|
|
Flames
Ученик

|
|
18-04-2022 19:58 RE: Не зрозуміла поломка ABS потрібна допомога
|
|