Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
допоможіть будь-ласка
Автор Повідомлення
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #11
05-12-2008 14:09  

По рекомендації Назарича пройшов діагностику ходової на Шкода сервісі IUP (Бортнянського, бічна Шевченка) у Олега (Олега Федоровича).

Як на мій мізерний досвід і мізерні знання у справі ремонту авто, то Олег зробив свою справу дуже ретельно і прискіпливо. Коштувала діагностика 50грн. (ну і ще віддячив безпосередньо Олегу). Висновок майстра: стукає стійка стабілізатора. Як пояснив Олег, її дефект не спричиняє подальших пошкоджень елементів ходової, і можна їздити, поки стук не стане зовсім набридливим. Коли надумаю ремонтувати ходову, то поїду на Галант-Авто (що на Буйка 14) де мені поміняють її по гарантії робота безкоштовна, але за стійку доведеться заплатити.

Цікаво, чи збігатиметься діагноз ходовика з Галант-Авто з діагнозом Олега щодо моєї ходової?...

Ще одне, Олег і їхній менеджер стверджували, що я можу без проблем зробити ходову по гарантії в них, і Галант-Авто не матиме права зняти мене з гарантії! Може й так, але випробовувати це на собі я щось не дуже хочу. Пропонували взагалі перейти на гарантійне обслуговування до них Smile ... ну ясно, боротьба за клієнта.

Після спілкування з хамкою-менеджеркою з Галанту і після знайомства з Галантівським "конвеєром" IUP-івська СТО видалася мені цілком людською.

Звісно, на гарантійне обслуговування в ІУП я не перейду, оскільки тут на форумі було багато нарікань на їхню роботу. Зрозуміло, що мій негативний досвід спілкування з Галантом - не показник їхньої роботи, а плюси ІУП-а можуть обмежуватися наявністю майстра Олега.

Але у будь-якому випадку: ті, хто розказує про довершеність Галанту і повну нікчемність ІУП-у - йдуть гуляти лісом.
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #12
05-12-2008 15:38  

Папа - я пішов гуляти лісом Smile

Доречі якщо ти виконаєш гарантійні роботи на ІУПі то Галант і Галич всеодно будуть обслуговувати по гарантії твоє авто. Бо це гарантія виробника а вони сертифіковані СТО і їм всім правила диктує Єврокар.

Якщо тобі подобається ІУП то бітте шон але не тре лісом посилати тих хто обслуговується на Галанті. Доречі ти не один такий Smile В нас є 2505 який є прихильником ІУПа.

Просто підбирай слова пліз. А на рахунок хамовитої секретарки то я згідний. Там раніше одна була - нормальна. А зара якась нова в якої з нервами не все ок. Це відома проблема і хай вже Галант рішає що з цим робити. Форум вони читають і свої висновки роблять.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #13
05-12-2008 16:00  

а мені галант цілком підходить
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #14
05-12-2008 16:07  

StE@LtH :Папа - я пішов гуляти лісом Smile
Антоха чекай мене- я з тобою Very Happy
А взагалі то кожен д... як хоче
мене Галант також повністю задовільняє, от тільки хамувату я ще не бачив, там і до того не Ангел був, а що тепер страшно навіть уявити по тому, що ви кажете Very Happy

Skoda Pajero Sport 3.0
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #15
05-12-2008 19:18  

Взагалі-то, чи мені везло, чи як... Я пару останніх раз потрапляв на хлопця... Якась кубіта там збоку сиділа, але вона не то що не хамила, навіть не говорила. Я взагалі подумав, що вона якась лєва, в гості прийшла...
Не скажу, що той пацан вершина ввічливості, але загалом можна жити.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #16
05-12-2008 19:36  

Народ. Почитайте перший меседж. В нас є тема для обговорення офіційних СТО. Або створіть нову "ІУП vs. Галант".

Насправді можете обслуговуватись на здоровя де завгодно. Я чув позитив і про ІУП і про Галич (хоча не бачив його Smile ). Якщо когось влаштовує совковий підхід "ну і ще віддячив безпосередньо Олегу" і щоб його гойдали пів дня і умнічали щоб набити собі ціну порівняно з холоднокровною професійною роботою на кшталт " Галантівським "конвеєром" " то хай тратить свій час і вислуховує байки. Я колись там обслуговувався. Вони вміють працювати і то добре але треба додатково віддячувати, треба ловити їх по території щоб розповісти проблему свою і треба за ними дивитися. Крім того візит на ІУП займає море часу зайвого. Це моє ІМХО.

Maryan Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2005
Львів
Citroen Grand C4 Picasso, Subaru Outback 2010
Повідомлення: #17
08-12-2008 12:14  

godsdog :Коли надумаю ремонтувати ходову... де мені поміняють її по гарантії робота безкоштовна, але за стійку доведеться заплатити.

Якась цікава гарантія виходить. Якщо поломка гарантійна, тоді все має ремонтуватися безкоштовно. Якщо поломка негарантійна (напр. результат неправильної експлуатації) тоді треба платити і за роботу, і за запчастини. Чи може я відстав від життя?
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #18
08-12-2008 12:25  

Maryan :
godsdog :Коли надумаю ремонтувати ходову... де мені поміняють її по гарантії робота безкоштовна, але за стійку доведеться заплатити.

Якась цікава гарантія виходить. Якщо поломка гарантійна, тоді все має ремонтуватися безкоштовно. Якщо поломка негарантійна (напр. результат неправильної експлуатації) тоді треба платити і за роботу, і за запчастини. Чи може я відстав від життя?

Ні Ні - це гарантія по ІУПівськи Георг !

euripid Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2005

Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #19
09-12-2008 17:25  

StE@LtH :Народ. Почитайте перший меседж. В нас є тема для обговорення офіційних СТО.

Антон, а ти спробуй знайти ту тему у списку...вона давно "потонула", бо досі "неприклеєна"(

Все буде добре - Л. КучмаSmile
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #20
09-12-2008 21:19  

StE@LtH :Ні Ні - це гарантія по ІУПівськи Георг !
Шо в натурі !!! ну вони собі гонять Я удивлен
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Пригостіть карбідом кальцію, будь ласка. Porter 8 7 443 19-04-2020 04:18
Останнє: Railnolds
  Допоможіть будь-ласка виграти конкурс (2 спроба) oleg_lviv 42 9 649 10-01-2010 15:59
Останнє: oleg_lviv

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1