Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Про Приватбанк
Автор Повідомлення
Maxх Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2006

Subaru Legacy 2,0 АТ , Hundai Tucson 2.0 АТ, Volksvagen Polo АТ(жена)
Повідомлення: #31
30-12-2008 11:41  

день просрочки и банк имеет права расторгнуть с Вами договор. Эт уже не важно законым ли он путём сделает аль нет, результат законен. А дальше судитесь господа и доказывайте, шо это ошибка. Нулевые кредиты им не интересны, а вот где 50% и более % вот это уже интересно. Во превых для устрашения остальных. Во вторых. продав эту машину за минимум закрыли кредитное дело, иль продали за мксимум и перекрыли хвосты, ну серано по итогу повесили долг. Ну и последний самый замечательный вариант, забрав и в последствии слив его перекупам или знакомым для личнтого обогащения. Да пусть он так полгодика поделает и его уволят, но он будет при деньгах, чем через пол годика его уволят но под сокращение с голой ж...й и длинной шеей. так, что главное что б это не стало тенденцией. А вообще приват в таких делах показаетль, за ним берут знамя другие. вот так. Я удивлен

трудяга
Шукати всі повідомлення учасника
Буллит Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2006

Аккорд
Повідомлення: #32
30-12-2008 15:27  

Всегда считал этот банк самым остстойным, который после получения денег давал клиенту пинка под зад.

Это вам не это... © ДМБ
bura1 Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2006
Украина
гибридная
Повідомлення: #33
30-12-2008 16:29  

мдаааааа.......... Повбывав бы
Polaris Немає
Классик

Приєднався: Nov 2006
Київ
Octavia А5 1,6i (4к4к)
Повідомлення: #34
10-01-2009 11:30  

Буллит :Всегда считал этот банк самым остстойным, который после получения денег давал клиенту пинка под зад.
После некоторых мелких, но неприятных моментов порезал все свои карты привата. Они жулики.

Мнение автора может не совпадать с его точкой зрения
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Kotygoroshko Немає
Ученик
*

Приєднався: Nov 2007

Octavia CZ
Повідомлення: #35
12-02-2009 17:18  

банк гоп-стоп...,одне слово

наживаються на кідках довірливих людей...
Provato Немає
Писатель

Приєднався: Nov 2008
Киев
Красный Броневичок Fabia New Elegance 1.6 АКПП
Повідомлення: #36
24-02-2009 11:55  

Буллит :Всегда считал этот банк самым остстойным, который после получения денег давал клиенту пинка под зад.

Более конченного банка, по-моему, не существует!
Понял это лет 10 назад, когда впервые чёрт дёрнул туда обратиться...
То у них все заняты - ждёшь по полчаса, чтобы соизволили принять депозит. С выдачей то же самое, разумеется. Я тогда в Харькове жил. ткое было впечатление, что понаоткрывали отделений так, шоб було. Понабирали кого не попадя...
Из последнего - полгода назад у моей мамы в Киеве, а у отца в Симферополе приватовские чудо-б/ушные банкоматы сожрали карточки. Это они так экономят. В Киеве только на Васильковской 2 таких поедателя стоят. Причём нк банкомату по жалобе никто никогда не выезжает "инкассация уже была, следующая послезавтра" Ну не суки ли??
По поводу наглости их персонала - это ж общеизвестный факт! Был в Харькове директором одной фирмочки, у которой был счёт в этом банке. Закрыл его. открыл в Факториале. Через пару дней мне звонит новый начальник отделения - я, мол, новый. теперь всё будет лучше. возвращайтесь. И это ***** начало мне расказывать, что я не умею считать деньги, раз у них не обслуживаюсь. Занавес.
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #37
28-11-2010 15:19 RE: Про Приватбанк

Про "Приват" чув багато... і про кредити і про звичайні платіжні картки.
А от у мене історія не менш цікавва...

На початку місяця ЩОДНЯ почав наярвати на дом ном автовідповідач ПриватБанку - мол у вас прострочена заборгованість по кредиту 80 грн, якщо погасите сьогодні нажміть 1 завтрта - 2 ... 5 помилкова інформація, 9 звязатись з оператором. При чому, ні прізвича боржника ні адреси ні номеру картки чи угоди не вказувалось!
Спочатку думав помилка (бо у нас не то що кредитів й рахунків у тому борделі немає) і кидав трубку. Потім жав - звязок з оператором - просто короткі гудки... Потім жав "помилкова інфа" з надією що перезвонить людина і яя все розкажу що про них думаю. Фіг... Sad
Надоїло, поїхав у банк, вистоявся в кількох чергах. відправили нафіг бо не мав паспорта і ідент номеру.
Вернувся з документами, відкривав двері ногами, мовчали дивились документи. Виявилось, що претензій до мене чи до особи на яку зареєстрований номер банк немає. Також, стало ясно що мій номер внесено в базу під ініціалами "третьої особи". На яких підставах - пояснити не змогли... На прохання видалити мій номер з бази відмовили - не мають повноважень. Довго звонили, питали, нічого толком не взнали... Відправили у другий кінець міста у відділ безпеки. Звідти нову у кредитний відділ. Sad Знову відкрив двері ногою, знову сварка... Нічого не добився, написав заяву на ім я регіонального керівника (очної ставки не добився...)
Заяву приняли, пройшло вде 2 тижні поки відповіді нема...
Автовідповідач не звонить, але звонила людина. Виявилось, що то у сусіда заборгованість за обслуговування платіжної картки. Пояснив що про це думаю і послав бабу на йух. Оскільки воно сказало що номер в базі і воно знову звонитиме...
Взяв сусіда за айка - каже що номеру мого не давав... Заборгованістю здивований був, була зарплатна картка привату, з роботи звільнився, картку закинув в шухляду і забув... Знову відкрив двері ногою у кредитному, - в базі на сусіда три номери телефону, - не діючий його домашній, не діючий його моб. і мій діючий домашній. Курить
Знову таки, видалити не можуть, радять чекати на відповідь керівництва...

Думаю, ще трохи почекати а потім, взявши розпечатку дзвінків з телефонної компанії і копію моє їзаяви в банк з вхідним номером, тупо писати в прокуратуру, посилаючись на вимагання грошей.

Що хто думає по цьому питанню?
Яким законом регулюється час реакції на заяву керівником ЗАТ?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-11-2010 15:23 Porter.)
Бусинка Немає
Дочь Адмирала

Приєднався: Dec 2009
Стольный Град Киев
Самая лучшая
Skype IDyukass89
Повідомлення: #38
28-11-2010 15:26 RE: Про Приватбанк

Приват всегда был самым главным рейдером в банковской сфере!
Ублюдки еще те! Повбывав быПовбывав быПовбывав бы

Когда женщине подрезают крылья - она садится на метлу!
Kail Немає
Классик

Приєднався: Oct 2009
Киев
Повідомлення: #39
28-11-2010 16:50 RE: Про Приватбанк

Shocked Почти 3 года уже с этим банком работаю, проблем небыло

http://forcars.pro - оригинальное дополнительное оборудование, чип-тюнинг VAG Group
Flagman Немає
:)
FC Skoda Club

Приєднався: Sep 2008
Киев
Bella italiana
Повідомлення: #40
28-11-2010 17:18 RE: Про Приватбанк

(28-11-2010 15:19)Porter :  Про "Приват" чув багато...
Можна просто все вірним чином задокументувати, отримати довідку за наслідками консультації із психологом про завданий стрес і бажані методи відновлення (відвідання курортів, спеціальні процедури і т.д.). Все підрахувати (знову ж таки із документальним підтвердженням) і подавати позовну заяву на банк про відшкодування моральної шкоди.
100 % вирогідності у перемозі ніколи немає, але якщо буде серйозний процес, то в банку задумаються над своїми методами.
До речі, судді доволі часто в таких ситуаціях підтримують позивачів.

Мы пока что не можем остановить все войны в мире и помочь всем нуждающимся. Но мы уже сделаем очень многое на этом пути, если будем добрее друг к другу, будем любить друг друга сильней.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1