Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Юридичні питання
Автор Повідомлення
MAECTP0 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2009

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #11
17-11-2009 13:13  

Александр :1. Согласно КоАПу срок рассмотрения дел по админке в судах - 2 месяца с момента нарушения. Как здесь быть я не знаю.
2. На первой фотке видна брусчатка, можно попытаться доказать 2 метра, или для себя понять, что их там не было и успокоиться.

Учитывая изложенное, а также от себя имхо, рекомендовал бы топикстартеру просить перенести тему в общую ветку "Юридическая". Там юристов побольше, а так, кто из них сюда заглянет?!

Я вже виклав дану ситуацію в "Юрідіческой". й власне там мені дали поради як почати відстоювати свої позиції. Так я задав запитання й у гілці "Львов" бо думав що можливо хтось із земляків також попадав в пастку на тій вуличці й відповість швидше в рідній гілці ніж в загальній.

Так бруківку видно. Був сьогодні в гайців - розмова як об стінку горохом. Вони відправляли иісяць тому й печатка на конверті про відправлення 121109 їм пофіг. Перед тим взяв рулетку й сходив на місце правопорушення. від стінки до пятірки що стояла так само було 210см. довжина одної плитки-бруківки складає 30см. до мої машини 7 плиток (210см) на фото, хоч гаїць, зніяковівши й змінивши тон, пробував переверсти на 6 плиток й "...середня довжина таких плиток сладає 20см..". Короче в кінці знизив плечима й сказав платити штраф й подавати в суд на почту що вони так довго доставляли лист.

Отже, шановний Алєксандр, я перевіривши що там дійсно було більше 2-х метрів, заспокоївшись що моя совість чиста, як Ви й радили, йду відраховувати 600грн. поцам.
Шукати всі повідомлення учасника
MAECTP0 Немає
Banned

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #12
17-11-2009 13:21  

antik :
MAECTP0 :Поясню ще раз. Тут можуть й інші питати поради й по інших питаннях

зачем писать здесь другим одноклубникам, если для таких вопросов сделана специальная тема???!!!
http://www.skoda-club.org.ua/forum/forum...php?fid=48
(раздел для обсуждения юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства, кредитования и страхования)

тобто те що я писав про те що сподівався почути власне від земляків які можливо менше цікавляться темами поза гілкою "Львов" поради Ви пропустили спеціально-випадково??

Шановний... витріть дану тему й всі заспокоємось.
MAECTP0 Немає
Banned

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #13
17-11-2009 13:29  

StE@LtH :Я думаю що можна пробувати але треба юристів підключати.

Якщо справа принципу ... то підключай. Якщо ні - то простіше заплатити. Тільки мені не зрозуміло чого такий штраф великий.

Може ти комусь нахамив з дайців і вони використали окацію тобі по максимуму штраф влупити? Laughing

Ну як писав постом нижче Антік, ст.122.ч.1... від до й впаяли середнє.
Суть в тому що це було !2 місяця тому, оформили вони постанову 1 місяць тому а відправили 5 днів тому... типу всі строки пройшли й т.п...

Нахамити я нікому не міг. Згадав ситуацію. в мене полетів гарантійний бук (вінт) й я їздив на ТДБ, був там довго... але щось не пригадую щоб ававрійка кричала й я не виходив... короче нахамити не міг. А те що нема 2 метра вони навряд чи доведуть бо нема ніяких замірів й т.п. Щоч по суті фото видно що якісь ловичі гав там крутяться. Може й були свідками в якомусь акті про заміри, проте мені акту не показували.

тут явно здирання грошей. Там все багато машин, а тоді не було, а план мабуть горів от й приколупались. Відтянули всі терміни й розволять на подвійний штраф.

Думаю подавати в суд. Дякую "всім" за "підтримку".

можете терти .
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #14
17-11-2009 21:52  

Доказів і замірів - не обов'язково потрібно. Якщо, наприклад, тротуар має рівно 2м. А твої колеса - на ньому, то, зрозуміло, що 2м пішоходам ти не залишив.
Звичайно, в твоєму випадку - ДАІшники - мудаки. В принципі, ти залишив достатньо місця пішоходам і максимально надав простір іншим автомобілям.
Що до судових перспектив. Шанси малі. Є факт порушення. Хіба що: а) ДАІшники не прийдуть на суд; б) ДАІшники не пришлють клопотання зі схемою, що тротуар там має не більше 2м.
Тоді, кажеш, що тротуар, на твою думку, має 2,5, зайняв ти 0,5.

Мене ця історія з інших міркувань зацікавила. Враховуючи специфіку Львова - не просто прибрати авто з дороги і залишити 2м на тротуарі. Хоч опціонально - так потрібно. Спробую в обласному ДАІ з керівництвом про цю проблему поспілкуватись. Якщо буде можливість - придались би копії твого Протоколу і фото.

Ну і традиційний оффтоп. Smile Загальна юридична гілка - класно. Але є всетаки в кожному місті специфіка. Ця ситуація - приклад. Як і в Києві - дозволяють ставити машини ближче ніж 10м до пішохідних переходів. Машин повно. Та й суди місцеві - також можна досвідом ділитись.

[Зображення: 09013048.jpg]
Александр Немає
Moderator

Приєднався: Jul 2005
Днепродзержинск
Octavia Scout 2016, Octavia A8 2021
Повідомлення: #15
17-11-2009 23:04  

Igor_Lviv :Ну і традиційний оффтоп. Smile Загальна юридична гілка - класно. Але є всетаки в кожному місті специфіка. Ця ситуація - приклад. Як і в Києві - дозволяють ставити машини ближче ніж 10м до пішохідних переходів. Машин повно. Та й суди місцеві - також можна досвідом ділитись.
Трішки не згоден. Топік стартер потребував/потребує допомоги юристів саме з огляду на загальне українське законодавство. Усі суди мають працювати за єдиним законодавством. Смішно апелювати до місцевого суду про те, що десь поблажки роблять.

Skoda Octavia Scout Mk3
Skoda Octavia Combi Mk4
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #16
17-11-2009 23:31  

Александр :Топік стартер потребував/потребує допомоги юристів саме з огляду на загальне українське законодавство.
Цілком згоден. Питання тут чисто юридичне. І пофігу. ПДР - діють по всій Україні. Проте, і регіональна складова - тут має місце.
Є специфічні перехрестки, де ДАІшники постійно пасуться. Напр., вул. Городоцька з Вокзалом. Є прецеденти, навіть тут у розділі, коли саме знання місцевості про яку мова допомагає правильно сформувати Позов.
Є, також статистика місцевих судів. Куди краще звернутись і т.п.
Реквізити судів, прохання про підтримку (присутність) у суді тощо.
В таких питаннях - загальна гілка - фактично, безкорисна.
... Палка з двома кінцями. Курить

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #17
18-11-2009 11:31  

Ігор - саме з тих міркувань, які ти озвучив я і вирішив не переносити цю тему. Автор не питав розяснень по закону а питав чи він має шанси в суді - а тут специфіка міста грає роль.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #18
18-11-2009 11:45  

StE@LtH :Ігор - саме з тих міркувань, які ти озвучив я і вирішив не переносити цю тему. Автор не питав розяснень по закону а питав чи він має шанси в суді - а тут специфіка міста грає роль.
Навіть не міста, а кожного району чи судді.
В мене три справи було (є) у Франківському. Всі три - настільки різні...
Одну - виграв без проблем. Суддя був так налаштований.
Друга - суддя має намір залишити постанову в силі. Я не даюсь! Характеристики, свідки...
Третя - ще не визначився.

uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #19
18-11-2009 11:46  

MAECTP0 :А те що нема 2 метра вони навряд чи доведуть бо нема ніяких замірів й т.п. Щоч по суті фото видно що якісь ловичі гав там крутяться. Може й були свідками в якомусь акті про заміри, проте мені акту не показували.

тут явно здирання грошей. Там все багато машин, а тоді не було, а план мабуть горів от й приколупались. Відтянули всі терміни й розволять на подвійний штраф.

Сам працюю на Шептицьких і чудово знаю цю вулицю.
1. Знаю чудово тротуар, він не має навіть 2 м сам, і там замірів не потрібно робити.
2. Мєнти там справді часто "проходяться" з фотоапаратом, і таки скажу - порядок навели. Тепер значно менше любителів поставити машину аби де, особливо посеред дороги типу на аварійці.

Вулиця там вузька, враховуючи, що там тролейбусний трафік доволі інтенсивний, то таки я цілком підтримую наведення порядку з паркуванням в цьому районі.

Тому я б на місці автора посту не заморочувався з судами, а чесно заплатив. Бо таки був неправий.
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #20
18-11-2009 22:35  

uranium :Сам працюю на Шептицьких і чудово знаю цю вулицю.
1. Знаю чудово тротуар, він не має навіть 2 м сам, і там замірів не потрібно робити.
2. Мєнти там справді часто "проходяться" з фотоапаратом, і таки скажу - порядок навели. Тепер значно менше любителів поставити машину аби де, особливо посеред дороги типу на аварійці.

+1

На рахунок теми то я
+1000000
Загальні юридичні питання можна і в юридичній гілці обсудити,а як сказав автор тут можна з місцевими проговорити це!!!!!!!!!!!!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Позичте електроінструмент і питання до Львів'ян Sheket 12 13 887 30-03-2018 20:37
Останнє: bohdan 7224
  Питання по термостату. am1980 13 8 715 17-09-2011 10:45
Останнє: kym56
  Питання по ТО TimberWolf 12 5 235 03-06-2010 21:18
Останнє: TimberWolf
  Питання по ГБО Fabios 1 1 284 03-04-2010 20:05
Останнє: Nazaruch
  питання віндовс В... 15 4 383 09-10-2009 22:32
Останнє: В...
  Питання по знижці Blarox 14 4 385 30-12-2008 18:43
Останнє: StE@LtH
  Питання по ТО В... 14 3 801 01-12-2008 10:47