Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
суперб 2,0 tdi+dsg
Автор Повідомлення
Be1 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2007
Харьковские степи
Octavia 1.8Т, В6 Var 2TDI+DSG
Повідомлення: #41
31-12-2009 20:47  

rostyk по-перше, тси від тфсі трохи відрізняється
по-друге, чебурек з 2,5 ВЗАГАЛІ не показник
по-третє, працюючий тсі на деякій відстані не відрізнити від СВАВ
П.С. смаки бувають різні і нав'язувати свою точку зору, імхо, некорректно
П.П.С. мій батько до придбання Б6 мав таку саму думку - все минає
Шукати всі повідомлення учасника
Стас14 Немає
Классик

Приєднався: Jun 2008
Ялта
Volkswagen Passat 1.8TSI AT Highline++, Е39 535, C-MAX (Ghia)
Повідомлення: #42
02-01-2010 22:34  

Могу сказать судя по тому на чём ездил: пассат 1,8 TSI работает громче ( цекатит) ,чем БМВ 535 2001 года.
engin_r Немає
Классик

Приєднався: Mar 2008

Cerato EX 1.6CRDi VGT
Повідомлення: #43
09-01-2010 21:46  

bungee7 :1.8 TSI ощутимо тише 1.6 CRDI, кроме того в движении он тише и 1.6 СVVT.
На холостом это естественно - дизель все же. А в движении и 1.6 CRDI тише 1.6 СVVT, причем значительно тише. Ты же все не найдешь времени кофе выпить Smile.

Повбывав бы ...побеждает не большой, бивнями украшенный. А тот кто маленький и злой, - но зато безбашенный. ©... :Cool:
-=Vorsprung durch Technik=-
bungee7 Немає
Классик

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #44
09-01-2010 22:06  

Отсчитываю недели до время "Ч". Тема кофе не снята, т.к., 1.6 CВВТ в движении я слышал, а дизель нет. Тем более, что для нового тушкана будет и обновленный 2.0 дизель - есть насчет чего подумать Поехали .
engin_r Немає
Классик

Cerato EX 1.6CRDi VGT
Повідомлення: #45
09-01-2010 22:10  

Заранее извиняюсь у общества и администрации...

rostyk :ох не люблю лохів всезнайок. ну не працює твоя корейська консервна банка дизельна так як мій бензин. голосніше набагато. повторюю для оленів в танку мав особистий досвід експлуатації туарег 2.5 тді і мередеса 210 з 320 цедеішку. в цедеішці ліняв в заміну 4 форсунок. 2 накрилися, ідуть попарно. соляра люба ваняє, на те і вона соляра. працювали голосно і туарег і 210-ий. можу уявити як церато тторохтить. я свідомо їжджу на бензині. моє право ---- ви на дизелі --- ваше право. треба поважати думку і вибір один одного. але розповідати мені мол дизель то панацея від всього нетреба. я на соляру наразі непересяду. краще різницю по ціні на опції додаткові докину
Вельмиповажний rostyk, - я, до речі, навіть ні разу до Вас на "ти" не звернувся за час дискуссії. Крім того я ні Вам ні кому взагалі іншому не нав'язую що купувати. Я просто розповідаю те що знаю в техніці. А знаю я по роду роботи та життевого досвіду, а тим паче стосовно автомобільної промисловості та двигунів, Ви вже вибачте, явно більше Вас...

Тож, люба дитино, - не розповідай мені про "попарно", про "поліняв", та про інший "брєд". Ти ж я, бачу, лише "уявити" можеш та соплі розпустити. Мені насрати на твій вибір та НЕ насрати на технічну грамотність. А у тебе, до речі, навіть грамотності в письмі нуль! Хоч би не позорив українців. Ти повчись, та попереживай не за дизель, а за своє табло, - бо за оленів, лохів та інше в житті можно по ньому добре получити. Але я дітей не бью та об дятлів рук не мараю. Бувай!

---

З.І.Извиняюсь еще раз - на просторах инета Вы не найдети ни одного моего "срача" ни с кем. Но иногда уникумы "берут через край"...
Я просил бы модератора через пару дней после прочтения прибить эти посты, мой и невоспитанного мальца с оскорблениями.

Повбывав бы ...побеждает не большой, бивнями украшенный. А тот кто маленький и злой, - но зато безбашенный. ©... :Cool:
engin_r Немає
Классик

Cerato EX 1.6CRDi VGT
Повідомлення: #46
09-01-2010 22:15  

bungee7 :Отсчитываю недели до время "Ч". Тема кофе не снята, т.к., 1.6 CВВТ в движении я слышал, а дизель нет. Тем более, что для нового тушкана будет и обновленный 2.0 дизель - есть насчет чего подумать Поехали .
Smile R-ка? 2.0CRDi? Smile
Ох "есть наcчет чего"! Есть таки! Я уже его видел/слышал. Параметри, конструктив(старший брат 1.6-го мотора) и прочее просто сказка. То, что 1.6, 2.0, 2.2 и 3.0 дизеля имеют топовые параметри в классах остается фактом. Я сам в ту же сторону, что и ты высказался смотрю. Тем более ждать явно "ближе", чем годами Еврокаровцев.

Tomor Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Хмельницкий
Фабия Нью 1.2 классик
Повідомлення: #47
09-01-2010 22:38  

Катал Суперб олд на 1.9 ТДИ, машина из Чехии была. Мотор выдавал 132 коня ох и песня, а не мотор. Разгон до 170 просто ураган Very Happy больше не успел разогнать. запаха соляры в салоне и на заправке не было. Снаружи звук дизеля улавливался но раздражения не вызывал в салоне вообще тишина. Машина была не моя с тех пор хочу дизель но толковый. 2.5 ТДИ которой стоит на вышеупомянутом Туареге полное гавно, имел счастье наблюдать А6 и А8 с таким двиглом, постоянные проблемы и таки по звуку трактор.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Поменялось ли что-то в суперб с выходом суперб комби? lotty 23 13 277 26-04-2010 09:51
Останнє: lotty

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1