| Голосування: Когда проехал засаду ГАИ, встречным я: Голосування завершено. |
|||
| моргаю, случайно, задеваю какой-то рычажок. | ![]() ![]() |
4 | 1.15% |
| моргаю, мне просто хорошо и весело. | ![]() ![]() |
4 | 1.15% |
| моргаю, предупреждая о засадах. | ![]() ![]() |
325 | 93.66% |
| не моргаю, не знаю, чего это значит. | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| не моргаю, так как это соучастие в правонарушении | ![]() ![]() |
6 | 1.73% |
| не моргаю, так как останавливаюсь, сгоняю ГАИ с насиженного места и еду дальше. | ![]() ![]() |
3 | 0.86% |
| А шо такое фары? | ![]() ![]() |
5 | 1.44% |
| Всього | 347 голосів | 100% | |
| * Ви голосували за це. | [Показати результати] |
|
Моргание фарами. Обсуждение.
|
|
| Автор | Повідомлення |
bboorryyss
автоюзер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 958 Приєднався: May 2009 Черновцы Octavia FL 1.6 BSE Ambiente |
|
|
|
GRIGIO
Рассказчик ![]() ![]() Повідомлень: 88 Приєднався: Oct 2008 Киев Октавия А5 2.0TDI DSG, Серая |
|
|
|
bboorryyss
автоюзер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 958 Приєднався: May 2009 Черновцы Octavia FL 1.6 BSE Ambiente |
|
|
|
=Nazar=
============ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 5 447 Приєднався: Feb 2006 КиїВ TDI |
|
|
|
Сергей_м
ПРЕВЭД! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 019 Приєднався: Nov 2007 Україна разные.... |
|
||
|
=Nazar=
============ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 5 447 Приєднався: Feb 2006 КиїВ TDI |
|
|
|
FOX
Кудряшка Сью ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 237 Приєднався: Jan 2009 Запорожье Sens; Octavia A5 1.6 |
|
|
|
bboorryyss
|
||
|
Borisovitch
Классик ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 851 Приєднався: Dec 2008 Киев Skoda A5 2.0 FSI Elegance |
|
|
|
azzy
Почетный ваговод ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 874 Приєднався: Jun 2009 Odessa Audi A4 1.8TFSI (B8); Skoda Octavia A5 2.0 TDI была |
|
|
|
|
« Старша тема | Молодша тема »
|
| Можливо схожі теми... | |||||
| Тема: | Автор | Відповідей: | Переглядів: | Останнє | |
| К теме: Моргание фарами | Serhii | 44 | 15 989 |
07-06-2010 08:01 Останнє: Valentin_spp |
|
| Обсуждение проекта | WhiteBear | 3 | 1 642 |
12-01-2008 11:48 Останнє: WhiteBear |
|
Переглядають:

),хоча може й не правильно,але факт залишається фактом

![[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]](http://forgifs.com/gallery/d/200143-1/Drunk-rides-pig.gif)
Якщо так, то я в дзеркала дивлюсь постійно...і якщо я займаю ліву смугу, то їду із швидкістю потоку,а це в 90% випадків 130 +-10км/г,і не вважаю за потрібне вигальмовуватись і шукати, куди мені перестроюватись,аби пропустити "спішуна",котрий потім буде їхати поперед мене...Випадок із життя (було тричі таке,один раз зимою минулою): вся та ж Одеська траса,за Білою Церквою,обганяю 2 фури,котрій йдуть одна за одною,моя швидкість 140 км/год,знаходжусь якраз посередині фури,діватись мені нікуди,хіба що вилітати на газон а потім на зустрічну,"воно",або як я їх ще називаю дебіли-спішуни (по іншому назвати не можу),вжимається мені в самісінький задній бампер і починає блимати
я йому раз поморгав аварійкою, не попускає, другий раз- ефекту 0, потім легке натискання на гальма охолодили пил, і народ відстав ,коли я завершив маневр по обгону,вони спокійно обігнали...так було у 2 випадках (один був на Ауді А8,інший на Бумері 5),а в третьому, зимою, коли крайня ліва смуга на половину була занесена снігом і моя швидкість понад 130,чесно було страшно,а тут "воно", на якомусь "гнилому" Шевроле Лачеті мені блимає і не розуміє, що мені дітись нема куди, піджимає під самий зад і ще й починає сигналити, то було взагалі
...після того,як засвітились мої стопи,з другого разу, відстав, але потім хотів мене зіштовхнути з дороги,що йому не вдалось,а от мені це б вдалось,але на його щастя. моя дружина зняла гвалт і дуже просила його не чіпати...а чесно, дуже хотілось![[Зображення: 8516a79a562e36b14f4ed9ba0c058c39.gif]](http://s19.rimg.info/8516a79a562e36b14f4ed9ba0c058c39.gif)