|
подублікат ключа
|
|
| Автор | Повідомлення |
Šved
bor i riket ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 1 657 Приєднався: Jan 2010 Stockholm Volkswagen passat B8 BiTurbo |
|
||
|
В...
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 1 781 Приєднався: Aug 2008 Львов Octavia Tour vts |
|
||
|
Šved
bor i riket ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 1 657 Приєднався: Jan 2010 Stockholm Volkswagen passat B8 BiTurbo |
|
||
|
В...
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 1 781 Приєднався: Aug 2008 Львов Octavia Tour vts |
|
||
|
kym56
Рассказчик ![]() ![]() Повідомлень: 133 Приєднався: Apr 2010 |
|
||
|
mihokXD Повідомлень: 1 427 Приєднався: Jun 2007 Львов vw polo 1,4 |
|
||
|
Андрей_r
Ученик ![]() Повідомлень: 18 Приєднався: Aug 2008 был: Opel kadett 1.6D. есть: Skoda fabia combi 1.2 |
|
||
|
Šved
|
||
|
StE@LtH
Да прибудет с вами сила ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 931 Приєднався: Oct 2006 Львів Skoda Pajero 3.2 DiD |
|
||
|
mihokXD Повідомлень: 1 427 Приєднався: Jun 2007 Львов vw polo 1,4 |
|
||
|
|
« Старша тема | Молодша тема »
|
| Можливо схожі теми... | |||||
| Тема: | Автор | Відповідей: | Переглядів: | Останнє | |
| Виготовлення дубліката ключа Octavia Tour. | Gr_Vetal | 18 | 5 045 |
19-10-2014 19:11 Останнє: Gr_Vetal |
|
Переглядають: Гості: 1

маю невеличку проблемку, про яку вже колись писав: в мене тільки один золотий ключик (як в буратіно) до моєї машинки. тому треба доробити ще хочаб один. був на шкода-сервісі (на буйка), там сказали біля 100Є. сума для мене на даний момент немаленька
, тому хотів запитати в одноклубників, чи можна їх вмовити на меншу суму, чи ні? може для львівських шкодників бувають знижки? чи для знижок потрібно клубну картку? хто що може сказати по цьому питанню? наперід дякую

напитував ше в знайомих (де можна зробити дублікат), і зупинився на сто на буйка. бо ціни шось трохи кусалися в інших місцях. а тут мені доробили ше 2 ключика з чіпами, перебрали серцевинки, перепиляли мій ключик і перепрошили всі 3 чіпи. ну а ціна питання 960 грн. і так:був 1 а стало 3
а от на рахунок болтів на титани вони трохи загнули - 400 з копійками грн комплект секреток
всім удачі!