Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
чи для всіх є ПДР
Автор Повідомлення
kybysuk Немає
Ученик
*

Приєднався: Aug 2010

Повідомлення: #1
19-08-2010 15:32 чи для всіх є ПДР

Зустрівся в тернополі з хамським поводженням наших працівників ДПС
Шукати всі повідомлення учасника
Ulisss Немає
сомелье всея Донецк

Приєднався: Apr 2008
Луцьк
Polo 1,2 TDi
Повідомлення: #2
19-08-2010 16:13 RE: чи для всіх є ПДР

Только в Тернополе? Вы из какой страны?
Pollux Немає
Custom

Приєднався: Jan 2009
Киев, Отрадный
Skoda Octavia A5 , Skoda Karoq, Yamaha JOG
Skype IDzhv1889
Повідомлення: #3
19-08-2010 16:26 RE: чи для всіх є ПДР

Если бы только в Тернополе..
bboorryyss Немає
автоюзер

Приєднався: May 2009
Черновцы
Octavia FL 1.6 BSE Ambiente
Повідомлення: #4
19-08-2010 18:12 RE: чи для всіх є ПДР

(19-08-2010 15:32)kybysuk :  Зустрівся в тернополі з хамським поводженням наших працівників ДПС

Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
Respect

Детям нельзя пользоваться интернетом!
Интернет от детей глупеет!
Gary Немає
Banned

Приєднався: Aug 2008
Киев, Кривой Рог
Skoda Octavia А5
Повідомлення: #5
20-08-2010 09:47 RE: чи для всіх є ПДР

Вы не один такой по Украине!!!!
kybysuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #6
24-08-2010 09:54 RE: чи для всіх є ПДР

Так звичайно, що наша ДПС відрізняється розумом і вмінням себе показати, є фото які я пробую поставити для перегляду всім, але чомусь вони показують свою зверхність, вони ж такі самі люди як ми, мають родини і не соромно так хамити і після того зустрічаємось за одним столом.
Світ має форму чемодана і всі ми зустрічаємось на вокзалі.Мир
Oleksii Pinchuk Немає
...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #7
24-08-2010 11:00 RE: чи для всіх є ПДР

Я вчера с парковки возле Мариинского парка выезжал на зеленый. Поворачиваю налево как ни в чем ни бывало и мне в лоб едет Камри с ментовскими номерами без включеной люстры. Они по встречной на красный ехали. Я только успел на тормоз нажать, и Камри меня объехала. Пи..ры короче Повбывав быОцтойДятел Песенка вот про них хорошая, сразу предупреждаю содержит ненормативную лексику.

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
Mikka Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2006
Київ
VW Golf Variant 1.4TSI
Skype IDmikkars
Повідомлення: #8
25-08-2010 09:24 RE: чи для всіх є ПДР

(19-08-2010 15:32)kybysuk :  Зустрівся в тернополі з хамським поводженням наших працівників ДПС

Ммм... А в чому саме полягає хамське поводження? Курить Нє, я їх не захищаю! Згоден, що ставлення до простого люду у них бидляче... Але цікаво, що ж вони Вам такого накоїли? Курить

Українська мова - єдина державна мова в Україні!!!
[Зображення: 80447-c121314-tr1_preview.jpg]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
yur4eg Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2009

Повідомлення: #9
25-08-2010 14:25 RE: чи для всіх є ПДР

Водители, призываю делать видеосьемку остановок по требованию гаи, так будете иметь подтвержоки и если что можно будет наказать скотов...
kybysuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #10
26-08-2010 08:58 RE: чи для всіх є ПДР

Поставив я свою фабу в Тернополі на вул.Шептицькій на аварійці, приходжу через 6 хв. сідаю їхати підходить ДПС не представившись шось там бр-бр,ви нарушили ваші документи.Чекай прррррр,помалу де нарушив, ви стоїте тут під знаком. Яким знаком.Ваші документи. Дав я документи він йде і каже підїдьте до нашої машини, я йому кажу нє а, без документів я не поїду. Він пішов. Я взяв телефон пішов подивитись де ж це вони є. Дивлюсь а вонож стоїть прямісінько під знаком, зупинка і стоянка заборонена і плюс 5 метрів від перехретя і пішохідного переходу. Сиджу в авто, приходить прошу підписатись, де підписатись, ну там шо не бачите. А пояснення ну то пишіть. Дивлюсь графа свідків не підписана, підходить тут товариш і починає на відпустіть та він, ну тобто я добрий хлопец, а ДПС та з нього треба дві шкіри дерти, два протоколи на нього написати. Я тут дістав нервовий удар, і почалось, пишу, я ніц не зробив машина поломалась, стояв на аварійці інспектор не допоміг, не представився, на момент складання протоколу свідків ноль, хамське поводження, протокол не підписую, в графі свідків прочерк, і віддаю, а він як підскочить як почне ричати, ловить мужика перехожого щоб підписав цей звичайно допобачення сказав йому він іншого, підпишіть тут що я тут стою під знаком. Я пояснюю чоловіче не роби того бо тут не правильно складений протокол, а інспектор це стаття, ви залякуєте свідків, я ніколи, я пояснюю суть, що відбувається. Відає документи, щасливої дороги, та я помеланьку вже суну, ще навіть аварійки не виключив, тільки рушив, він знову мене пиняє, камеру серед дороги де пробка зробилась, ваші документи, чому ви рухаєтесь без ремінця безпеки, а я йому в камеру тому шо ви мене хвилину тому зупинили і кричали, я почав рух не мав змоги ще пристибнутись, він мої документи хвать і пішов в машину, я стою всі фафакають, дає документи щасливо, дякую, і я поїхав до чергового їхнього, і в прокуратуру. А тепер чекаю і шо ж то буде дальше чи вони мене будуть бачити і на кожному кроці гасити чи як.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1