Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Гамає масельце
Автор Повідомлення
Schumacher Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2009
Львів
,Skoda Felicia 1.3
Повідомлення: #11
23-09-2010 18:40 RE: Гамає масельце

Цитата:підтверджую. срется так що малі діти рідко коли такий понос мають
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсьRulez
Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #12
24-09-2010 11:59 RE: Гамає масельце

ну народ тут не можна рівняти дизель і бензин, дизельок на високих обертах полюбляє хаванути маселце, шел не є вже аж таким поганим маслом покрайній мірі значно краще за кастрол магнатек, от тільки одна порада на твій дизельок лити не 5W-30 а 5W-40 абож 0W-40, на турі дизельок старенький, а 5-30 це вже масло для сучасних середньо форсованих і високо форсованих двигунів, або дизелів з системою насос форсунка, або камонрайл, на рахунок того, що на сервісі гонять, то мають право, почитайте інструкції до своїх коней, завод виробник дає допуски по споживанню двигуном масла, і то цифри там досить суттєві. Моя тобі порада попробуй перейти на ті показники, що я тобі написав, марка мастила на вибір, буть то шелл, мобіл, лкві моллі, мол, чи навіть той жеш кастрол але кастрол тільки едж а не магнатек бо може жерти ще більше, не давай двигуну часто і довго працювати на граничних обертах, не заправляйся на сумнівних АЗС в тому числі і на укрнафті і партнерах бо бензин в них ще нормальний а вот солярка мазут, і зменши інтервал заміни масла до 7500 км бо всеодно в нас в україні до європейського палива ще як до неба, масло вже після 2000 стає як смола чоне, і контролюй рівень на щупі, не чекай поки засвітиться лампочка, бо вона як правило сигналізує вже тоді коли мотор майже сухий.

Skoda Pajero Sport 3.0
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2010 12:04 SVAt.)
Varsh Немає
Lemberg
**

Приєднався: Mar 2010
Львів
Skoda Octavia Tour, 1.9 TDI
Повідомлення: #13
25-09-2010 18:39 RE: Гамає масельце

(24-09-2010 11:59)SVAt :  ну народ тут не можна рівняти дизель і бензин, дизельок на високих обертах полюбляє хаванути маселце, шел не є вже аж таким поганим маслом покрайній мірі значно краще за кастрол магнатек, от тільки одна порада на твій дизельок лити не 5W-30 а 5W-40 абож 0W-40, на турі дизельок старенький, а 5-30 це вже масло для сучасних середньо форсованих і високо форсованих двигунів, або дизелів з системою насос форсунка, або камонрайл, на рахунок того, що на сервісі гонять, то мають право, почитайте інструкції до своїх коней, завод виробник дає допуски по споживанню двигуном масла, і то цифри там досить суттєві. Моя тобі порада попробуй перейти на ті показники, що я тобі написав, марка мастила на вибір, буть то шелл, мобіл, лкві моллі, мол, чи навіть той жеш кастрол але кастрол тільки едж а не магнатек бо може жерти ще більше, не давай двигуну часто і довго працювати на граничних обертах, не заправляйся на сумнівних АЗС в тому числі і на укрнафті і партнерах бо бензин в них ще нормальний а вот солярка мазут, і зменши інтервал заміни масла до 7500 км бо всеодно в нас в україні до європейського палива ще як до неба, масло вже після 2000 стає як смола чоне, і контролюй рівень на щупі, не чекай поки засвітиться лампочка, бо вона як правило сигналізує вже тоді коли мотор майже сухий.
Ну 5w30 на сервісі заливають на ТО=\
заправляюсь на ОККО

[Зображення: 1ford.jpg]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #14
25-09-2010 18:57 RE: Гамає масельце

та вони можуть і 5 -20 лити, для прикладу пластик на новісенькі шевролети кастрол 10-40 льють то ти думаєш, що вони правильно роблять. Не сервіс визначає яке масло лити в двигун, а завод виробник двигунів.

Skoda Pajero Sport 3.0
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #15
26-09-2010 22:17 RE: Гамає масельце

(24-09-2010 11:59)SVAt :  ну народ тут не можна рівняти дизель і бензин, дизельок на високих обертах полюбляє хаванути маселце, шел не є вже аж таким поганим маслом покрайній мірі значно краще за кастрол магнатек, от тільки одна порада на твій дизельок лити не 5W-30 а 5W-40 абож 0W-40, на турі дизельок старенький, а 5-30 це вже масло для сучасних середньо форсованих і високо форсованих двигунів, або дизелів з системою насос форсунка, або камонрайл, на рахунок того, що на сервісі гонять, то мають право, почитайте інструкції до своїх коней, завод виробник дає допуски по споживанню двигуном масла, і то цифри там досить суттєві. Моя тобі порада попробуй перейти на ті показники, що я тобі написав, марка мастила на вибір, буть то шелл, мобіл, лкві моллі, мол, чи навіть той жеш кастрол але кастрол тільки едж а не магнатек бо може жерти ще більше, не давай двигуну часто і довго працювати на граничних обертах, не заправляйся на сумнівних АЗС в тому числі і на укрнафті і партнерах бо бензин в них ще нормальний а вот солярка мазут, і зменши інтервал заміни масла до 7500 км бо всеодно в нас в україні до європейського палива ще як до неба, масло вже після 2000 стає як смола чоне, і контролюй рівень на щупі, не чекай поки засвітиться лампочка, бо вона як правило сигналізує вже тоді коли мотор майже сухий.

З грубша: +1. За винятком "нормального бензину на Укрнафті і К". Нема там такого і ніколи не було. Hello!
Однозначно, не хВ-30, а хВ-40.
При виборі виробника - МАКСИМУМ уваги приділити не... виробнику, а оригінальності масла! Базари - відпадають! Автомагазини - в принципі, також. Якщо потрібно Мобіл, Лікві Моллі чи Шелл - знаю дистрибуторів у Львові. Це Світ Мастил, Каміон та ТДБ - відповідно. Рекомендую брати у них. Навіть, якщо вийде не дуже дешевше - будеш впевнений, що взяв оригінал, а не палений Арал чи т.п.
Якщо авто гарантійне - їхати від імені Клубу на Галант. Хоча... чесно кажучи, нормально, що турбіна жере масло. Мій колишній шеф на новенькому Субару Форестері мав таку саму проблему, поки не змінив масло. Зараз йому возять лише якесь одне і лише з Німеччини.

[Зображення: 09013048.jpg]
SVAt Немає
Писатель

Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #16
26-09-2010 22:37 RE: Гамає масельце

ну я не казав що суперовий я писав нормальний, особливо коли він з кременчуга. Ігор повір, буває значно гірший

Skoda Pajero Sport 3.0
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #17
26-09-2010 22:43 RE: Гамає масельце

(26-09-2010 22:37)SVAt :  ну я не казав що суперовий я писав нормальний, особливо коли він з кременчуга. Ігор повір, буває значно гірший

Допускаю.
За 130тис.км. Моя машина, найгірше, що бачила це Укрнафту. Сумарно, за весь цей час, думаю не більше 50 літрів. Після чого, старався "промити" систему всілякими Пульсами і т.п.

В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #18
27-09-2010 08:38 RE: Гамає масельце

(26-09-2010 22:43)Igor_Lviv :  Моя машина, найгірше, що бачила це Укрнафту.

повезло їй,я пару раз потряпляв на таку заправку шо більше нііколи вжитті про такі не чувЯ удивлен
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #19
27-09-2010 08:46 RE: Гамає масельце

(27-09-2010 08:38)В... :  повезло їй,я пару раз потряпляв на таку заправку шо більше нііколи вжитті про такі не чувЯ удивлен
У мене коли пів баку бензини - починається паніка. Відразу шукаю заправку. Честь!

В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #20
27-09-2010 09:00 RE: Гамає масельце

Летіли на Одесу раз біля Умані сіла дівчина за рульПоехали,всі спати,прокидаюсь = запас хода 60км.Very Happy
Запас хода 10км. попадається перша заправка по трасіVery Happy
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1