Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Видаляти ппд чи ні ???
Автор Повідомлення
begemotuk_29 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2011

Повідомлення: #1
16-01-2011 21:54 Видаляти ппд чи ні ???

відразу прошу пробачення, якщо моя тема розміщена не в тому розділі, або вже обговорювалась, я не знайшов.Дятел

в мене питання. Вирішив видалити ппд на своїй октавія wts 1.8Т пробіг 50 000 км, а в мене ще пів року гарантії. В салоні пообіцяли після такої процедури зняти з гарантії. Добыча мыслей

Чи варто ризикувати?!

ps: я вже європружити придбав та все ж очкую (можливо почекати до літа?!)Crying or Very sad
Шукати всі повідомлення учасника
Deneshi Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2007
Ровно
Были - Октавия ВТС, Йети 1.8ТСИ. Гранд Сценик 1.5ДСИ, 7мест
Повідомлення: #2
17-01-2011 15:35 RE: Видаляти ппд чи ні ???

Я себе поменял амортизаторы, убрал проставки спереди и поставил назад европружины. Так как зад немного проседает, попробую поставить усиленные европружины CS Germany.
Если так беспокоишься о гарантии подожди до лета, как раз дороги подлатают.
П.С. Если бы официалам ничего не говорил, то с европружинами остался бы на гарантии Laughing
Сергей_м Немає
ПРЕВЭД!

Приєднався: Nov 2007
Україна
разные....
Повідомлення: #3
17-01-2011 15:42 RE: Видаляти ппд чи ні ???

(16-01-2011 21:54)begemotuk_29 :  відразу прошу пробачення, якщо моя тема розміщена не в тому розділі, або вже обговорювалась, я не знайшов.Дятел

в мене питання. Вирішив видалити ппд на своїй октавія wts 1.8Т пробіг 50 000 км, а в мене ще пів року гарантії. В салоні пообіцяли після такої процедури зняти з гарантії. Добыча мыслей

Чи варто ризикувати?!

ps: я вже європружити придбав та все ж очкую (можливо почекати до літа?!)Crying or Very sad

можна и не ждать, оч много кто ездить без ппд, а особенно прошлый год (снегу было зашибись) передвигались ну можеть чуть хуже а может и нет, зато + от этого море, сам заметишь когда снимешь, машинго станет более адекватней! Убирай и не мучайся, защита правда потерпит немного пока привыкнешь ))
сообщения объединены
(17-01-2011 15:35)Deneshi :  П.С. Если бы официалам ничего не говорил, то с европружинами остался бы на гарантии Laughing

а когда менял бы опорники или отбойники, просто бы съехал что не знаешь где эти ППД (проставки) но лучше не ставте, т.к. я так уже привык))
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-01-2011 15:45 Сергей_м.)
begemotuk_29 Немає
Ученик
*

Повідомлення: #4
17-01-2011 17:13 RE: Видаляти ппд чи ні ???

в якісь мірі Ви праві, я можу включити ХмХмХм, що ніби то не знаю що воно таке і т.д., а от як раптом доведеться ремонтувати підвіску (по гарантії), або замінити вже й і так досить вбиті передні стойки - приховати втручання буде не можливо і тоді WaveWaveWave
чому не можливо? якщо я не помиляюсь, на передніх аммо шток довше, відповідно після видалення проставки він буде досить виглядати (2см.) а це помітно.

заплативши більше 12000грн. за весь час обслуговування, хочеться хоч щось замінити безкоштовноTongueTongueTongue
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-01-2011 17:22 begemotuk_29.)
Сергей_м Немає
ПРЕВЭД!

Приєднався: Nov 2007
Україна
разные....
Повідомлення: #5
17-01-2011 18:00 RE: Видаляти ппд чи ні ???

та ни будет (вроде не торчит) шток торчать, нет такого вроде)) из подкапотного хрен поймешь. По арке немного видно, но это нужно спецом смотреть. Простовка только пружину зажимает, чем ограничивает ей ход и делает более дубовое авто, а так разргужается и мягче и отрабатывает лучше. Конечно идеал менять сразу аммо, т.к. ве равно родные клюют(( Конячки спорты нада :Р
begemotuk_29 Немає
Ученик
*

Повідомлення: #6
17-01-2011 18:29 RE: Видаляти ппд чи ні ???

хочу більштайн Упал и качаюсь
PAHAN Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2008

Тур
Повідомлення: #7
19-01-2011 08:52 RE: Видаляти ппд чи ні ???

ппд - нах!
+ нет гарантии на ходовую.
Пожарник Немає
Классик

Приєднався: Oct 2005

шкода
Повідомлення: #8
19-01-2011 10:19 RE: Видаляти ппд чи ні ???

- ппд, зимой Я удивлен
офигительный прикол у шкоды, считаю его более чем полезным (ну если вы конечно не расер Wink
многим машинам этого не хватает.

Тюнинг - автомобильное искусство!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #9
19-01-2011 10:30 RE: Видаляти ппд чи ні ???

ппд погіршує керованість... але низ авта ціліше.
В себе ппд видалив. І замінив аммо, на більштайн Б6.
Так вже проїхав 46000км. і за ппд не жалкую.

moscovia delenda est
-ICE- Немає
Авто-любитель
**

Приєднався: Oct 2007
Киев
KIA Optima 2.4 Lux+, была Skoda Octavia 1.8T Elegance
Повідомлення: #10
19-01-2011 11:58 RE: Видаляти ппд чи ні ???

(19-01-2011 10:19)Пожарник :  - ппд, зимой Я удивлен
офигительный прикол у шкоды, считаю его более чем полезным (ну если вы конечно не расер Wink
многим машинам этого не хватает.

+1
У меня koni str.t kit, занижение -35 и еще убрал ппд (в общем где то - 50мм). Теперь сожалею =) Высота была удобная =) А теперь брюхом чиркаю зимой!=)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1