Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Порекомендуйте контакти людини для вивозу будівельно сміття
Автор Повідомлення
lovetc Немає
Бувалий
**

Приєднався: Mar 2010
Київ
Octavia А5 Angel
Повідомлення: #1
23-01-2016 22:50 Порекомендуйте контакти людини для вивозу будівельно сміття

Вітаю шановні! Порекомендуйте когось з адекватними цінами Hello!
Знесли міжкімнатну стіну, об'єм десь 1,1 м3. Половина в мішках, а частина в блоках цілих 60 шт(12х20х50). Потрібно вивезти, включаючи винос з квартири. Територіально між м. Дорогожичі і м. Берестейська.
Буду дуже вдячний Дружба

drive2
Шукати всі повідомлення учасника
kwon Немає
турбобой

Приєднався: Nov 2005
Борисполь
Octavia Tour 1,8T+chip ATG+ГБО була
Повідомлення: #2
23-01-2016 23:34 RE: Порекомендуйте контакти людини для вивозу будівельно сміття

Не совсем по теме можно вопрос? Мне просто такая же процедура предстоит... Вы стенку из пеноблока выносили? Если да, то что с ним в плане повторного использования совсем все плохо, только выкинштейн? Курить

"Все будет хорошо! Главное, чтобы все было нормально", "Я сегодня подниму вопрос по этому вопросу" (мой начальник, военный в отставке)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
lovetc Немає
Бувалий
**

Приєднався: Mar 2010
Київ
Octavia А5 Angel
Повідомлення: #3
24-01-2016 00:05 RE: Порекомендуйте контакти людини для вивозу будівельно сміття

(23-01-2016 23:34)kwon :  Не совсем по теме можно вопрос? Мне просто такая же процедура предстоит... Вы стенку из пеноблока выносили? Если да, то что с ним в плане повторного использования совсем все плохо, только выкинштейн? Курить
В мене не зовсім піноблок, а звичайні блоки із бетону пустотілі. Можна сказати одноразові, бо розсипались від удару молотком, не говорячи про перф. Хоча багато хороших залишилось, але клей від них віддерти не реально. Якщо класти їх знов, то стінка вийде кривою.

drive2
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1