Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Победобесие или День Победы 9-мая в РФ.
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 623
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #161
25-06-2018 12:27 RE: Победобесие или День Победы 9-мая в РФ.

(25-06-2018 12:20)BingerUA :  
(25-06-2018 11:28)m.dreval :  + 1. Половина из них к тому же еще и небось на социале побеждённой страны сидит! Машины все сплошь "трофейные", но тупогордость за великую державу аж из ушей прет.

Я понимаю, что они тоже имеют право любить свою родину. Но нахрена в этой любви ставить на уши дом в котором ты сейчас жрешь и срешь?

Этот момент непробиваем.
Жить там и онанировать на путлера... это выше моего понимания.

Ответ очень простой - это делает телевизор! Влияние пропаганды на мозги гораздо сильнее, чем мы можем себе представить. Все они сидят или на спутнике, или смотрят русское ТВ через интернет.





Шо там сейсас в Кельне?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 25-06-2018 18:29 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #162
25-06-2018 22:03 RE: Победобесие или День Победы 9-мая в РФ.

(24-06-2018 21:25)Dimon325 :  Вы дурак

(23-06-2018 17:33)Dimon325 :  как перднуть в ванне.

Hello!

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 25-06-2018 22:04 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
smile Немає
Бородатий адмін
*****

Повідомлень: 7 336
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #163
25-06-2018 23:28 RE: Победобесие или День Победы 9-мая в РФ.

Шкодчук, ты внимательно изучил события в Украине в период с декабря 1917-го по декабрь 1922-го?
можешь сформулировать разницу между аннексией крыма и провозглашением УНРС ? (ну, кроме разницы в столетие).
как вариант - сформулируй разницу между ДНР/ЛНР и ДКСР, ну или разницу между бородаем и артёмом.

поанализируй, почему ряд видных царских военспецов "примкнули" к большевикам. и почему Маннергейм не "примкнул". (тут можно было бы еще за коронацию убиенного кольки упомянуть, но то уже не суть).

не оставь без внимания то, как кацапы наебали Махно. и причем тут крым.

после этого, подумай о том, что после оккупации кацапами Украины в тот период, который они называют "гражданской войной" до нападения немцев прошло всего 20 лет. в течении которых кацапы много чего натворили. в том числе убили Петлюру и Коновальца, например.

сформулируй разницу для Украины между кацапской оккупацией и немецкой.

после этого вернемся к обсуждению
(24-06-2018 21:25)Dimon325 :  Вы дурак

Курить

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-06-2018 00:03 smile.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #164
26-06-2018 22:26 RE: Победобесие или День Победы 9-мая в РФ.

(25-06-2018 23:28)smile :  ....
Ну и к чему этот набросок... куда прилепить?...Курить


(25-06-2018 23:28)smile :  после этого вернемся к обсуждению
...

тут обсуждать нечего... это
Цитата: как перднуть в ванне.





Пользуясь случаем, хочу поинтересоваться, чем по сути отличается приведенный спич Молотова от политики "умиротворения" проводимой Англией и Францией по отношению к гитлеровской Германии? Все "умиротворяли" и СССР типа "умиротворяло"... при этом каждый держал в кармане дулю и нож... на будущее...
ps
С совместным парадом только не очень хорошо получилось... и разделом Польши и захватом Балтии ... а так.. до 39 года все "умиротворяли"... и только после нападения на Польшу пришлось вскрываться некоторым... доумиротворялись..

(23-06-2018 22:45)Шкодчук :  
(23-06-2018 21:13)smile :  
Цитата:Из Доклада Председателя Совета Народных Комиссаров СССР и Народного Комиссара Иностранных дел тов. В. М. Молотова о внешней политике Правительства на Внеочередной пятой сессии Верховного Совета СССР 31 октября 1939 года:

Теперь, если говорить о великих державах Европы, Германия находится в положении государства, стремящегося к скорейшему окончанию войны и к миру, а Англия и Франция, вчера еще ратовавшие против агрессии, стоят за продолжение войны и против заключения мира...
Идеологию гитлеризма, как и всякую другую идеологическую систему, можно признавать или отрицать, это - дело политических взглядов. Но любой человек поймет, что идеологию нельзя уничтожить силой, нельзя покончить с нею войной. Поэтому не только бессмысленно, но и преступно вести такую войну, как война за "уничтожение гитлеризма" прикрываемая фальшивым флагом борьбы за "демократию".

Молотов В.М.
Курить

...У 30-ті роки Франція і Велика Британія проводили курс заспокоєння стосовно Німеччини. Прагнучи вирішувати всі виникаючі проблеми шляхом компромісів, відмовляючись застосовувати військову силу, обидві країни взяли дії Гітлера за прагнення усунути наслідки невигідного для Німеччини Версальського договору. Тенденції до перевлаштування порядку в усьому світі не були розкриті в момент їх появи. Дещо пізніше, коли плани агресора стали явними, політики були впевнені, що ні СРСР, ні Велика Британія, ні Франція не зможуть економічно витримати гонку озброєнь.
Тому було вирішено, що в даний момент політика умиротворення агресора не має альтернативи.
Керуючись цією думкою, Велика Британія спочатку підписала з Німеччиною пакт про зняття з останньої всіх обмежень у галузі будівництва ВМФ (1935 рік), а трохи пізніше не стала перешкоджати введенню німецьких військ у демілітаризовану (згідно Версальського Договору) зону.
Головними етапами "умиротворення" став "аншлюс" Австрії і Мюнхенська угода (змова) по Чехословаччині....



МЮНХЕНСЬКА УГОДА 1938 – документ, підписаний у ніч з 29 на 30 вересня 1938 на міжнар. конференції главами урядів Німеччини (А.Гітлер), Великої Британії (А.-Н.Чемберлен), Франції (Е.Даладьє) та Італії (Б.Муссоліні) в Мюнхені (Німеччина). На ній без участі представників Чехословаччини обговорювалася вимога Німеччини про передачу їй Судетської області ЧСР з переважаючим (понад 3 млн осіб) нім. населенням. Ще в березні 1938, після успішного для нацистської Німеччини аншлюсу Австрії, А.Гітлер розпочав активну кампанію по внутрішній (радикальні сепаратистські вимоги Судетсько-нім. партії до чехословац. уряду) й зовнішній дестабілізації ЧСР, а в травні 1938 почав концентрувати нім. війська на кордонах Чехословаччини. Уряд ЧСР виявив твердість і оголосив часткову мобілізацію, передислокувавши свої війська в прикордонні райони. А.Гітлер, не готовий на той час до військ. дій проти Чехословаччини, вдався до дипломатичних кроків і зініціював конференцію в Мюнхені, де отримав підтримку зх. д-в.

М.у. передбачала відторгнення від Чехословаччини і передачу Німеччині в термін з 1 жовтня до 10 жовтня 1938 Судетської області з усіма укріпленнями, обладнанням та озброєнням, з-дами, ф-ками, шахтами, залізницями, запасами сировини тощо. У додатку до угоди Чехословаччина зобов'язувалася також у 3-місячний термін задовольнити територіальні вимоги Польщі та Угорщини, а учасники угоди – гарантувати нові чехословац. кордони проти неспровокованої агресії, які мали бути визначені міжнар. комісією після проведення плебісциту (цієї умови не було виконано). Ознайомлюючи представників чехословац. уряду із текстом угоди, "мюнхенські миротворці" заявили, що у випадку неприйняття цих, по суті ультимативних, умов, зх. д-ви не зможуть залишатися гарантами розвитку німецько-чехословац. відносин. Уранці 30 вересня 1938 на екстреному засіданні уряду ЧСР в президента республіки Е.Бенеша мюнхенський диктат було прийнято (з урахуванням складної міжнар. ситуації – відмови Франції від захисту Чехословаччини, невпевненості в наданні реальної допомоги СРСР відповідно до союзницького чехословацько-рад. договору 1935, ворожої щодо ЧСР позиції Польщі та Угорщини). Того ж дня міністр закордонних справ ЧСР К.Крофта прийняв у м. Прага (нині столиця Чехії) представників урядів Великої Британії, Франції та Італії і від імені президента та уряду заявив: "Ми підкоряємося рішенням, прийнятим у Мюнхені без нас і проти нас", після чого додав, що "для нас це катастрофа, яку ми не заслужили. Ми підкоряємося і будемо намагатися забезпечити своєму народові спокійне життя. Не знаю, чи отримають ваші держави користь від цього рішення, прийнятого в Мюнхені, однак ми, у всякому випадку, не останні.
...
У результаті М.у. в жовтні 1938 нім. війська окупували Судетську область, приєднавши її до Третього рейху. Польща отримала Тешінську Силезію, а Угорщина в листопаді 1938 за рішенням Віденського арбітражу (див. Віденські арбітражі 1938 і 1940) – пд. частину Словаччини. Найбільш розвинені райони Підкарпатської Русі (Закарпаття) рішенням цього арбітражу теж були передані Угорщині. В цілому Чехословаччина втратила майже 1/3 території з населенням бл. 5 млн осіб, а також 40 % свого пром. потенціалу і потужні прикордонні укріплення. Її новий кордон з Німеччиною був неукріплений і проходив у безпосередній близькості від Праги. Скориставшись моментом, глибокою політ. кризою в ЧСР і підтримкою Німеччини, проголосили автономію Словаччина (6 жовтня) та Підкарпатська Русь (11 жовтня). Перша Чехословац. Республіка припинила існування. М.у. стала апогеєм політики "умиротворення" щодо нацистської Німеччини, яку проводили уряди Великої Британії та Франції з серед. 1930-х рр., призвела в остаточному підсумкові до загарбання послабленої Чехословаччини (15 березня 1939 нім. війська окупували всю Чехію і Моравію, а Угорщина, за згодою А.Гітлера, того ж дня захопила Карпатську Україну) і прискорила розв'язання Німеччиною Другої світової війни. Офіційно М.у. була визнана недійсною підписанням Договору про нормалізацію відносин між Чехословаччиною і ФРН 20 червня 1973.
http://resource.history.org.ua/cgi-bin/e...uhoda_1938




По-моему, неплохая статья на тему победобесия
https://echo.msk.ru/blog/statya/2226592-echo/
Алтарь Победы
СЕРГЕЙ ЛЕБЕДЕВ О ВОЙНЕ МЕЖДУ КУЛЬТОМ И ПАМЯТЬЮ

текст: Сергей Лебедев

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-06-2018 23:40 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Цвях Немає
Писатель
***

Повідомлень: 546
Приєднався: Jul 2013
Глухів
2105 2111 тур А7 1,6 МТ
Повідомлення: #165
09-05-2020 07:38 RE: Победобесие или День Победы 9-мая в РФ.

Юрий Рост Рядовой Богданов
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  9 мая. С Днем Победы. (Часть2) Эдгар 18 5 998 10-05-2019 20:50
Останнє: Эдгар
  9 мая. С Днем Победы. Эдгар 67 12 410 10-05-2019 15:23
Останнє: Миша Чех

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1