Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 619
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2471
06-09-2019 11:44 RE: очередные 100 дней президента

(06-09-2019 10:32)Lady :  
(06-09-2019 10:22)Шкодчук :  
(06-09-2019 09:48)Lady :  22.08.2016
Украинский кинорежиссер Олег Сенцов, осужденный в Российской Федерации по надуманному обвинению, написал письмо к соотечественникам.

13 липня 2015
Президент України Петро Порошенко у день народження українського режисера Олега Сенцова, який більше року перебуває за гратами в Росії за звинуваченням у тероризмі, пообіцяв зробити усе для його звільнення. Про це глава держави написав у своєму Twitter.

«Сьогодні день народження талановитого режисера Олега Сенцова. Тримайся, Олеже! Зробимо все для твого визволення!», - написав Петро Порошенко.

https://detector.media/infospace/article...rezhisera/

И????КуритьКурить

Ctrl-V

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2472
06-09-2019 13:36 RE: очередные 100 дней президента Коломойского

вчер в зегрупах на фб по поводу Цемаха была мертва тишаСкорбим
сегодня уже новые вводныеMr. Green

"Это Порох виноват, а не Зеля в том что суд Цемаха отпустил" Поскакали
"Это Порох хочет нагадить Зеле..."

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2473
06-09-2019 14:03 RE: очередные 100 дней президента

(06-09-2019 10:22)Шкодчук :  
(05-09-2019 09:23)Шкодчук :  
(04-09-2019 16:19)OSV :  Украинофоб Зе испугался закона о господдержке украинских скаутов "Пласт" и завернул его...

https://m.facebook.com/story.php?story_f...0684566807

"Такий підхід не відповідає Конституції", - Зеленський пояснив, чому ветував закон про держпідтримку "Пласту"

Визнання "Пласту" єдиною в країні скаутською громадською організацією, яка отримує державну підтримку, не відповідає Конституції.
Про це йдеться в поясненні президента Володимира Зеленського, чому він ветував закон №0976 і повернув його на доопрацювання в Раду, передає Цензор.НЕТ.

"Визначення законом однієї скаутської громадської організації як єдиної в Україні національної скаутської організації фактично створює переваги і привілеї для її функціонування й отримання нею державної підтримки, а також створює ризик неможливості створення і подальшої діяльності вже створених інших скаутських організацій, а отже, і обмеження права громадян на свободу об'єднання в такі громадські організації. Такий підхід не відповідає Конституції України", - йдеться у відповіді Зеленського.

Більше того, пише президент, механізми держпідтримки "Пласту" не узгоджені з ч. 2 ст. 95 Конституції (винятково в законі про держбюджет визначаються будь-які видатки держави на загальносуспільні потреби, розмір і цільове спрямування цих видатків).

Крім того, закон не враховує закладений у Бюджетному кодексі України принцип самостійності бюджетної системи держави, за яким держбюджет і місцеві бюджети є самостійними під час визначення напрямів використання бюджетних коштів.

"З огляду на викладене, не можу підтримати закон України "Про державне визнання і підтримку "Пласту" - національної скаутської організації України" в запропонованій редакції", - заявив Зеленський.

Однак, з огляду на вагомий внесок українського пластового руху у становлення української державності, Зеленський запропонував доопрацювати зазначений закон з метою визначення засад державної підтримки розвитку "Пласту".
Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3146832

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ПЛАСТУ ЩОДО ДЕРЖАВНОГО ВИЗНАННЯ І ПІДТРИМКИ ПЛАСТОВОГО РУХУ

З огляду на резонанс, який викликав Закон № 10184 від 25.03.2019 “Про державне визнання і підтримку Пласту – Національної скаутської організації України” ми наголошуємо, що найважливішим у цьому законі для нас є саме державне визнання українського пластового (скаутського) руху і його внеску у здобуття та розбудову незалежності України. Бо це визнання, насамперед, унікального досвіду громадянської освіти та національно-патріотичного виховання молоді, вшанування пластунів, які не зламали своїх присяг, часто віддаючи своє життя за краще майбутнє свого народу і держави, зокрема, і у російсько-українській війні, яка зараз триває на Сході України.

Ми вдячні ініціаторам закону за пропозицію закріпити державне фінансування для діяльності нашої організації. Це дало б нам змогу збільшити число осередків, залучити ще більше дорослих волонтерів до роботи з дітьми, провести більше заходів як в Україні, так і в країнах проживання української діаспори, а відтак, наблизитися до реалізації нашої мети – зробити пластовий рух доступним для кожної української дитини.

Та в умовах дискусії, що склалася, ми закликаємо Парламент прийняти правки до закону, вилучивши з нього норми про пряме державне фінансування. Разом з тим, ми продовжимо використовувати існуючі механізми фінансування для громадських організацій, такі як публічні прозорі конкурси. Також готові долучатися до розробки нових ефективних моделей фінансування інституційного розвитку громадських організацій.

Наголошуємо, що Пласт був, є і залишиться неполітичною громадською організацією. Закликаємо усі політичні сили утриматись від використання імені Пласту у власних політичних інтересах. Також дякуємо всім нашим волонтерам та прихильникам за підтримку.

Відсутність прямої державної фінансової підтримки не зупинить реалізації наших планів та стратегічних цілей. Саме тому ми розпочинаємо масштабну фандрейзингову кампанію зі збору коштів на інституційний розвиток нашої організації. Залучені кошти допоможуть підготувати нових волонтерів-виховників та створити нові осередки Пласту.

Закликаємо підтримати нас на plast.org.ua/donate

Підтримати розвиток Пласту кожен з вас також може, ставши нашим волонтером: як виховник працювати з дітьми, як інструктор ділитися своїм професійним досвідом, або як адміністратор допомагати у створенні та розвитку пластових осередків.

Приєднуйтесь до Пласту – plast.org.ua/join

6 вересня 2019 року, Крайова Пластова Рада

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2474
06-09-2019 14:31 RE: очередные 100 дней президента Коломойского

КуритьКурить
   

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2475
06-09-2019 14:35 RE: очередные 100 дней президента Коломойского

Цитата:Андрій Смолій

Узурпаційний пакет законів.

Перші шість законів, якими нова влада намагається узурпувати владу по всій вертикалі.
Один з цих законопроектів вже проголосований в першому читанні. Ще п‘ять очікують наступного тижні. Без обговорень з громадськістю, без обговорення у Верховній Раді та на комітетах.
Це не вільна країна. Це не демократія. Це повернення до часів Януковича, в кращому випадку.


Що передбачають перші шість законопроектів, читайте далі:

Законопроект №1010 «Про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" щодо викривачів корупції».
** Легалізація анонімок, «якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені».
**Винагорода 10% від шкоди, яку заподіяв державі корупціонер.

Законопроект №1014 «Про внесення змін до статті 106 Конституції України (щодо закріплення повноважень Президента України утворювати незалежні регуляторні органи, Національне антикорупційне бюро України, призначати на посади та звільняти з посад Директора Національного антикорупційного бюро України і Директора Державного бюро розслідувань)»
** Вводиться право президента призначати та звільняти Директора НАБУ і Директора ДБР, що ставить під сумнів їх незалежність;
** Президент зможе утворювати регуляторні органи у тому числі НКРЄКП, що заносить його у поле повноважень Уряду.

Законопроект №1032 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури».
** Вилучено військову прокуратуру;
** Вилучено статті, які регламентують добір, кваліфікаційний іспит, спеціальну перевірку, проведення конкурсу для призначення на посаду прокурора;
** Вилучено Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів – повертається, як за Януковича, всевладдя Генерального прокурора

Законопроект №1008 «Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування».
** Змінюється принцип обрання Вищої Ради Правосуддя – зникає представництво органів адвокатського самоврядування, натомість на обрання ВРП може впливати влада.
** ВРП отримує право виключати своїх членів «неугодних» з дуже широкого і суб’єктивного кола підстав -
** Кількість суддів ВСУ зменшується навпіл – до ста суддів.

Законопроект №1040 «Про внесення змін до деяких законів України щодо права законодавчої ініціативи народних депутатів України».
**Обмежено право законодавчої ініціативи – один депутат більше не зможе подавати законопроекти, тільки за згоди фракції або групи.

Законопроект №1066 “Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади”

** Зменшується вплив конкурсних комісій, які будуть обирати не одного, а п’ять переможців – остаточне рішення будуть приймати без них. Тому корупційні ризики будуть зростати.
** Збільшується кількість державних службовців, що означає більші витрати на пільги та працевлаштування.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2476
06-09-2019 14:46 RE: очередные 100 дней президента Коломойского

(06-09-2019 14:35)Lady :  Андрій Смолій

Узурпаційний пакет законів.

Я удивлен
чомусь забули дописати закон про зняття недоторканності з депутатів?....
а-а розумію, він же авторства Петра Олексійовича....

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-09-2019 14:46 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2477
06-09-2019 15:07 RE: очередные 100 дней президента Коломойского

"недорканнисть " на хлеб не намажешьКурить
или как вы там про безвиз и томос говорили?Mr. Green
   

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-09-2019 15:13 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 619
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2478
06-09-2019 18:56 RE: очередные 100 дней президента Коломойского

Р-раз, и у сторонников Зеленского закончился рабочий день. Mr. Green

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
smile Немає
Бородатий адмін
*****

Повідомлень: 7 336
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #2479
07-09-2019 01:03 RE: очередные 100 дней президента

(06-09-2019 10:32)Lady :  
(06-09-2019 10:22)Шкодчук :  
(06-09-2019 09:48)Lady :  22.08.2016
Украинский кинорежиссер Олег Сенцов, осужденный в Российской Федерации по надуманному обвинению, написал письмо к соотечественникам.
Президент України Петро Порошенко ...

И????КуритьКурить

помнишь анекдот про способ ватсона отучить шерлока курить?
здесь примерно та же история. Laughing

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-09-2019 01:03 smile.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Axia Немає
Українець
****

Повідомлень: 1 470
Приєднався: Jun 2009
Киев
Повідомлення: #2480
07-09-2019 10:11 RE: очередные 100 дней президента Коломойского

Есть такой цементный завод в Харьковской области - Балаклейский - он же Балцем.
О его прошлом могу писать долго, но для понимания сути происходящего важно следующее: еще недавно вместо полного цикла производства он просто молол российский клинкер (который существенно дешевле из-за дешевого газа), пока Украина не ввела заградительные таможенные пошлины на импорт клинкера и готового цемента. Пытались импортировать готовый цемент из РФ, но и эту лавочку прикрыли. Завод стоит.
Короче, недавно там была с инспекцией команда Коломойского, их вердикт: восстанавливать полностью завод нецелесообразно. А вот помольные мощности будут реприватизированы в пользу сами знаете кого, т.к. (далее - прямая речь) "с нового года импорт клинкера из Старого Оскола (РФ) будет возобновлен"
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 3