Я в такому коматозі, неможу їсти . неможу собі такого пробачити, за плечима, поїздки з дітьми на 600 км. навіть в Крим по 12 год за кермом їхдила, а тут..від квартири 500м...Ситуація така була..23.15 вклавши 2 дітей спати.Вирішила зробити чоловіку приємне , він ці дні допізна працює, простужений, Думаю забиру на м.Либідська. Дощ я їду по вулиці Ломоносова в районі гуртожитків, км 60-70, там є перехід навпроти зупинки я про це знаю, пригальмовую, там машина. стопи горять,але він тронувся - потім знову стопи, я гальмую - машину несе(абс)нема у мене 1,2 об"єм. Результат - удар, у нього бампер і вмятина на багажнику невелика. У мене жах...півмашини - капот. бампер, фари цілі, але крєпєжи тріснуті(міняти фари) вмятинки від вдавлених фар на крилах, радіатор ніби цілий малень 2 вдавленя(ніби точечні) ну і куча ще мелочі. Мужик спокійний як удав, машина не його , Віннер моторз, каско нема.Гайці. склали протокол,і тіпа ну шо вам права нада, а томи їсти і пити хочемо, а в мене 7 гр в кишені. Але віддали. Тепер в понеділок їду до комісара своєї страхової,щоб дав запрос,щоб я взяла сама розширену справку. Тепер жду суда, боюсь,щоб не забрали права. КІнців нема в гаї. Як вийти з депресії. Я з машиною розмовляла і таке з нею вчинила.Соррі за сумбур, тяжко мені, дітей в школу-садік під дощем в маршрутках....
|