Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ.
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #81
18-06-2021 07:48 RE: Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ.

Вірменія напередодні реваншу: чому Пашинян може програти та які наслідки це матиме
18 ЧЕРВНЯ 2021, 07:30 — ЮРІЙ ПАНЧЕНКО, ЄВРОПЕЙСЬКА ПРАВДА

Вже цієї неділі у Вірменії пройдуть позачергові парламентські вибори.

Їх вже називають найбільш непередбачуваними у новітній історії країни.

Проте так само високою є і їхня ціна – за результатами виборів може відбутися реванш попередньої влади, яка, як здавалося ще кілька місяців тому, була остаточно знесена революцією 2018 року.

Такий сценарій може призвести до остаточної перемоги проросійського курсу – замість спроб зберегти багатовекторну політику та мати тісні відносини з європейськими країнами Єреван може остаточно обрати інтеграцію з РФ, аж до формування союзної держави, за прикладом Білорусі.
...

Що призвело до такого розвороту в настроях вірменських виборців? Адже ще донедавна Роберт Кочарян вважався найненависнішою особою в країні!

Швидше за все, причиною зміни настроїв стали нещодавні загострення на вірмено-азербайджанському кордоні.
...
Варто нагадати, що новий виток конфлікту стався 12 травня, коли на півдні країни азербайджанські військові порушили кордон, просунувшись на кілька кілометрів.

Тоді офіційний Єреван був змушений використати механізм, до якого не вдавався під час минулорічної війни – офіційно звернутися по допомогу до ОДКБ (Організації договору про колективну безпеку, російського аналога НАТО).

Втім, реакція ОДКБ виявилася досить прохолодною – попри факт порушення кордону країни, яка є членом цієї організації, там лише запропонували створити комісію для визначення та демаркації вірмено-азербайданського кордону.

Звичайно, що така реакція не зупинила Баку. Конфлікти на кордоні тривали, спочатку без зброї, а потім у перестрілці загинув вірменський солдат-контрактник. А вже 27 травня шістьох вірменських військових взяли в полон під час інженерних робіт з облаштування кордону.

На додачу Азербайджан продовжує вимагати від Вірменії створення транспортної артерії, яка має поєднувати Нахічеванську автономну республіку з рештою Азербайджану, причому у вигляді коридору, на який не буде поширюватися вірменський суверенітет. А у разі відмови – погрожує "прорубити" цей коридор силою.

Реакція РФ знову ж таки була не дуже союзницькою. Все, що змогла запропонувати РФ Вірменії – своє посередництво у переговорах із Азербайджаном.
....

Показовим є опитування, яке показало: вперше вірмени не вважають Росію найбільш дружньою до себе країною. Замість РФ лідером симпатії стала Франція, яка підтримувала Вірменію під час минулорічної війни, а зараз активно вимагає від Баку повернення військовополонених.

Проте нові загострення одночасно збільшують потреба вірмен у безпеці. І на цьому вдало грає колишня влада, стверджуючи, що РФ не допомагає саме прозахідному Пашиняну, тоді як у випадку повернення до влади "старих друзів" ситуація може докорінно змінитися.
...

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб
*****

Повідомлень: 13 625
Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #82
18-06-2021 08:19 RE: Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ.

эрефия помогает Армении всегда и к власти там просто так не приходят, всё согласовывается и обсуждается)))
даже революция 2018 была под присмотром, красиво подыграли народу, провели революции горячих армянских парней с улицы и через 3 года вернут всё обратно...

бялорусия номер 2 Курить

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 891 181 497 25-03-2024 00:09
Останнє: Dimon325
  Війна РФ проти України (до 24.02.2022) Майстер 64 425 12 249 478 24-02-2022 00:00
Останнє: smile

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1