Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
VAG Festival Київ, 11 вересня 2021
Автор Повідомлення
Leonard Немає
Ученик
*

Повідомлень: 1
Приєднався: Aug 2021

Повідомлення: #1
23-08-2021 13:39 VAG Festival Київ, 11 вересня 2021

Запрошуємо відвідати та стати учасником!

Фестиваль автомобільної культури та технічних можливостей, більше 1000 учасників з усієї України, гості з інших країн, і найкрутіші автомобілі чекають тебе!
11 Вересня, Київ, парк Муромець.
Даний захід цікаво буде для любителів автомобілів і всього того що з цим пов'язано. Ну і, звичайно ж, для учасників VAG group (VW, Audi, Porshe, Seat, Skoda і багато інших).
На фестивалі буде представлено: Виставкова зона автомобілів в різних класах і модельних рядах, так само буде зона тюнінг, стайлінг, stance та авто звук (гонок і дріфту не буде).
Ми створюємо атмосферу єдності, правильного відпочинку для учасників та, гостей заходу. Так само на території буде VAG-market (технічний ярмарок для автолюбителів).
Ви зможете відвідати Лекторій, в якому протягом усього дня будуть розкриті теми: кузов і як за ним стежити, ЛКП - при будь-якій погоді захистити, автокосметика, Перша До-Медична допомога, гума, колеса і багато іншого, про що ми ще розповімо.
Так само на території для комфортного відпочинку буде: Фуд-корт зона і кальяни, дитяча зона відпочинку, батут, атракціони, презентації партнерів, ярмарок від профільних компаній, фаєр-шоу і звичайно ж призи / подарунки від партнерів фестивалю. На протязі усього дня музикальний супровід від резидентів радіо станцій: Саня Димов, Маляр, Роланд.
Для учасників проходить реєстрація на територію фестивалю, для гостей буде дві парковки, поза фестивалем. Чекаємо тебе і друзів!
Квитки та інформація на http://www.vagfestival.com
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1