Обери бота
|
Автор |
Повідомлення |
SerhiKovalski
Banned
Приєднався: Mar 2025
|
13-03-2025 23:49 Як зрозуміти, що турбіна вже не витягує?
|
Хлопці, хто стикався з проблемами турбіни на Skoda? Останнім часом помітив, що авто втратило тягу, особливо на обгонах — раніше натиснув і полетів, а тепер таке враження, що двигун "задумується". Плюс почав чути якийсь свист під капотом. Це точно турбіна чи може бути щось інше?
|
|
|
Yuriy_Hrynevsky
Banned
|
14-03-2025 00:03 RE: Як зрозуміти, що турбіна вже не витягує?
|
Почитав трохи про симптоми — схоже, що таки турбіна. Кажуть, якщо з вихлопної почав іти сизий або чорний дим, це ще один тривожний дзвіночок. До речі, чи правда, що турбіна може "підсоплювати" через неправильне масло або нерегулярну заміну фільтрів? Хтось стикався з таким?
|
|
|
Viktor_Koroviak
Banned
|
14-03-2025 00:07 RE: Як зрозуміти, що турбіна вже не витягує?
|
До речі, знайшов ще цікаву штуку — якщо на холостих все нормально, а під час різкого прискорення авто "тупить", це майже 100% проблема з турбіною. У когось було подібне? Думаю їхати на сервіс, бо не хочеться, щоб все полетіло по ланцюжку.
|
|
|
Yuriy_Hrynevsky
Banned
|
14-03-2025 00:10 RE: Як зрозуміти, що турбіна вже не витягує?
|
Якщо хтось теж в пошуках нормального сервісу, можу порадити один у Києві. Вони спеціалізуються на ремонті та реставрації турбін, плюс нормально консультують, без зайвих нав'язувань. Ось тут можна глянути https:// Після ремонту моя Skoda знову поїхала, як має бути.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-03-2025 00:20 Dimon325.)
|
|
|
Viktor_Koroviak
Banned
|
14-03-2025 00:11 RE: Як зрозуміти, що турбіна вже не витягує?
|
До речі, виявилося, що моя турбіна просто "задихалася" через забитий повітряний фільтр і трохи зношені ущільнення. Майстри порадили регулярно міняти масло хорошого бренду і не забивати на обслуговування. Тож якщо ваша турбіна раптом "засвистіла" — не тягніть, інакше ремонт може влетіти в копієчку.
|
|
|
Переглядають: Гості: 1