Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Зимовий відпочинок
Автор Повідомлення
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #1
19-01-2009 14:16 Зимовий відпочинок

Хто де зимою відпочивав, відпочиває, чи планує відпочивати? Я кожні вихідні буваю в "Тисовці". Можу інформувати, якщо комусь звичайно буде цікаво, про стан спусків в "Тисовці" та "Двинові" На жаль, цього сезону закритий "Плай", там не встигли встановитит снігові пушки. Любителі зимового відпочинку, відгукніться!

Бензин ваш - идеи наши.
Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #2
19-01-2009 14:32  

Хочу на днях ехать покататся. Раскажи как в Тисовце? Стоит ли туда ехать? Ато вроде как на Захар Беркут собрался

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #3
19-01-2009 17:35  

antik :Хочу на днях ехать покататся. Раскажи как в Тисовце? Стоит ли туда ехать? Ато вроде как на Захар Беркут собрался

Знайомий був і казав що на горі було -27,такшо подумай добре.
Лижи 50
Маска 30 (а без неї невиходило бо сніг недавав взагалі шось побачити).
Шкари 30 (плюс за них щей залог прийшлось дати)
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #4
19-01-2009 18:52  

Я був в суботу в Звинові (орявчик) снігу е трохи але на трасі багато льоду і тому трохи важко їздити.
Великий респект пулі за спорядження Respect Respect Respect
vladdash Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #5
20-01-2009 09:24  

В Тисовці варто їхати крісельною дорогою "на верх" Там завжди менше народу, є три спуски, правда підйомники повільні. Я сам їду наверх позашляховиком, а не на кріселці, менше екстріму, але можна значно зекономити. Можна домовитися, щоб пустили і легковою, але треба мати цепи. Погода зараз неважна, відлига, сніг важкий, скоро леденіє.

Бензин ваш - идеи наши.
Наталя Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2008

Skoda Fabia
Повідомлення: #6
20-01-2009 19:22  

ми були на Орявчику до і після Нового року...кількість людей зашкалювала... чекали по 40-60 хв в черзі...просто вже так хотіли в гори, що готові були миритися з усім Smile але наступна поїздка на лижі буде в Буковель.
genikk Немає
ʞʞıuǝƃ

Приєднався: Jul 2008
Lwów
9˙⇂ ɐıgɐɟ ɐpoʞs
Повідомлення: #7
21-01-2009 00:15  

Були в Буковелі 3 дні в кінці грудня - дійсно класний відпочинок для лижників/бордерів Smile, ще їздили в Орявчик позаминулими вихідними, сніг та погода були супер, стан гірки також був нормальний, місцями виступали коріння дерев Razz , але взагалом досить прикольно, якби не черги до підйомників Повбывав бы
NTллигент Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2007

Skoda Octavia Tour ARX 1.8T 4x4
Повідомлення: #8
23-01-2009 19:48  

Був в Буковелі на вихідних. Їхав з думкою, шо я чайник в лижах, але так вперло, шо гасав як дурний і майже всі траси обкатав, крім 2-3 чорних. Smile
Тепер от хочу купити собі нормальні лижі, боти, палки, бо прокатні як правило не сильно хороші. Ше шо сказати на рахунок Буки? Все супер, але ціни космічні на хавку/алкоголь і проживання там. А от ближніх селах, наприклад, Татарів, Микуличин вже ціни більш-менш прийнятні. В Миколичині ми платили 100грн/доба в нормальному такому осібнячку з господарями, але в нас були окремі кімнати. Плюс ше замовляли в них вечерю. Вийшло 60грн з людини, але ми так наїлися, шо не могли встати з-за столу. Smile

Online з 2005: SEO, Web-development, хостінг, реєстрація доменів, обмінні операції з WM.
Offline з 2008: Вендінговий бізнес.
Любомир.
vladdash Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #9
16-02-2009 08:30  

В горах знову сніг! Випало за вихідні десь сантиметрів 40. Прикро тільки, що на Дзвинові загорівся дизель, який тягнув підйомники...

Бензин ваш - идеи наши.
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #10
16-02-2009 13:00  

Їздив на цих вихідних на Буковель, покатались супер!!!
Погодка Rulez, єдина прикрість що по дорозі на Буковель біля Бурштина пробили колесо, але все обійшлось (благо найшовся здається в Насташині якийсь кулибін який за 10-ку заклеїв колесо).
Через тиждень знову планую туди поїхати, сподіваюсь погодка не підведе Smile

PS:Велике спасибі хлопцям з Фабії ВС6748ВН за бажання допомогти Respect, побільше б таких водіїв на дорозі.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Відпочинок у Львові В... 23 6 746 13-04-2010 12:14
Останнє: CJ
  Зимовий відпочинок StE@LtH 38 9 372 28-01-2008 13:45
Останнє: vladdash

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1