Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ДАІ штрафуватимуть водіїв за перевищення швидкості 80 км
Автор Повідомлення
Andrey82 Далеко
Классик

Приєднався: Jul 2007
Киев
Octavia 1.6 Yeti 1.8
Повідомлення: #1
24-08-2009 07:53 ДАІ штрафуватимуть водіїв за перевищення швидкості 80 км

http://kiev.pravda.com.ua/news/4a8e6d1d60538/
что за бред?!
Evil or Very Mad
Шукати всі повідомлення учасника
Kum@rNoy Немає
B-BOY

Приєднався: Apr 2008
Вишгород
Skoda Fabia New 1.4 Ambiente
Skype IDkumarnoysc
Повідомлення: #2
24-08-2009 08:47  

Оцтой во бред. Это ж нужно было до такого додуматься... Только начал наслаждаться скоростью 99
Повбывав бы

[Зображення: kumarnoy.gif]
E-not Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2009

Фабія "морквинка" Ню (1.6 Elegance)
Повідомлення: #3
24-08-2009 08:48  

Це не бред.

Справа в тому, що якщо при дозволеній ПДР швидкості у населенному пункті 70 км.год ти їдеш 80, то порушуєш "встановлені обмеження швидкості руху" (ст. 122 КАП), але адміністративної відповідальності немає, оскільки КАП передбачає відповідальність за перевищення на 20 (п.1) і 50 км.год (п.3) відповідно.

Якщо ж при знаку 80 ти їдеш 90, то з одного боку ти порушуєш ті самі швидкісні обмеження, але також і "вимоги дорожніх знаків та розмітки, правил перевезень вантажу і буксирування ТЗ" (п. 1 ст 122). Тому адмінстративна відповідальність наступає по цьому пункту, а не по порушенню швидкісного режиму.

Фіговатенько виходить, якщо при знаку 80 ти їдеш 101: тоді відповідальність наступає по двох порушеннях і штраф вдвічі більше (від 255 до 340 грн помножити на 2).
E-not Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2009

Фабія "морквинка" Ню (1.6 Elegance)
Повідомлення: #4
24-08-2009 09:01  

Цитата:Только начал наслаждаться скоростью 99

А при обмеженні 40, ти завжди 59 катаєшся?
Misterd Немає
Олексій

Приєднався: Jun 2008
Поділля
WV Golf Variant AJ5 1.6 DSG
Повідомлення: #5
24-08-2009 10:19  

так оно по правилам и получается, еще когда их только ввели то я с ментами воевал по этому вопросу - получается что при принятой скорости в городе 60 км/ч можно ехать 79 км/ч - если 81 то это превышение установленной скорости, а если висит знак 40 и едешь например 59 то это нарушение требований знака! та же статья только часть другая... Бред конечно!

sergey_k Немає
skodaвод

Приєднався: Feb 2008
Кременчуг
Была Octavia 1,6 tour 5+ каппучино
Повідомлення: #6
24-08-2009 11:41  

полный бед

[Зображення: AX0422CM.png]
BB Немає
Eat. Sleep. Rally.

Приєднався: Jul 2007
Kiev
Fabia 1.8T
Повідомлення: #7
24-08-2009 14:03  

E-not :Це не бред.

Справа в тому, що якщо при дозволеній ПДР швидкості у населенному пункті 70 км.год ти їдеш 80, то порушуєш "встановлені обмеження швидкості руху" (ст. 122 КАП), але адміністративної відповідальності немає, оскільки КАП передбачає відповідальність за перевищення на 20 (п.1) і 50 км.год (п.3) відповідно.

Якщо ж при знаку 80 ти їдеш 90, то з одного боку ти порушуєш ті самі швидкісні обмеження, але також і "вимоги дорожніх знаків та розмітки, правил перевезень вантажу і буксирування ТЗ" (п. 1 ст 122). Тому адмінстративна відповідальність наступає по цьому пункту, а не по порушенню швидкісного режиму.

Фіговатенько виходить, якщо при знаку 80 ти їдеш 101: тоді відповідальність наступає по двох порушеннях і штраф вдвічі більше (від 255 до 340 грн помножити на 2).

бред
есть норма узкая и широкая
широкая это требования знака
узкая нарушение скорости предписанное знаком
и применяется, если есть, узкая норма

Rally Photo Gallery
http://www.project-t3.kiev.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Ramzai Немає
Ученик
*

Приєднався: Nov 2007

A5 FSI
Повідомлення: #8
24-08-2009 14:32  

Без паники!
Я думаю не так всё печально,как многие думают Very Happy Вариант текста жалобы в суд:

У справі про адміністративне правопорушення,
Передбачене ч.1 ст.122 КпАП України,

СКАРГА.

Зазначену постанову винесено щодо мене співробітником ДАІ ніби то за невиконання вимог дорожнього знаку 3.29 - обмеження швидкості 50 км/годину.
Постанова не відповідає обставинам справи, вимогам закону та підлягає скасуванню з таких підстав:
Мене обвинувачено в невиконанні вимог дорожнього знаку, а невиконання вимог знаку полягає саме в перевищенні швидкості, яка вказана на дорожньому знаку, на 16 км/год. На даний час, ст. 122 КпАП України, передбачає відповідальність перевищення швидкості тільки більше як на 20 км/год. А я рухався зі швидкістю меншою ніж швидкість, за яку призначено відповідальність у вигляді штрафу.

Також, ч.1 ст. 122 КпАП України передбачае порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг як один вид порушення. Тобто потрібно порушити як вимогу дорожнього знаку так і розмітку дороги разом, але я розмітки доріг не порушував. Таким чином, знову ж таки, порушення, яке передбачає ч.1 ст. 122 не було мною вчинено.

Також це порушення підпадає під конкуренцію загальної та приватної норми, а саме по відношенню до знаку «обмеження швидкості». Використовується приватна норма – в даному випадку норма про швидкість (перевищення до 20 км/год.), а не про знаки (яка є в даному випадку загальною нормою).

За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.

На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України,

ПРОШУ:

Оскаржувану постанову скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #9
24-08-2009 18:09  

Зачем тогда их вообще вешать, если итак +20 не штрафуют, а в населённом пункте на белом фоне максимум 60 и плюс 20 безнаказаных- те же 80? Но не стоит удивляться очередному маразму- чем ближе к выборам-тем больше идиотизма. У многих ТАМ и так мозгов не много, а денег как всегда мало, и от малейшей нагрузки, не говоря о перезрузке, они (мозги) савсэм клинят. Нужно нам собраться с силой воли и пережить этот выборчій марафон.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Rider Далеко
Самурай

Приєднався: Jun 2006
BC VA MT
японец:)
Повідомлення: #10
26-08-2009 23:31  

kiy :Но не стоит удивляться очередному маразму- чем ближе к выборам-тем больше идиотизма.
+1

Им, блин, выслужиться хочется и (пере)выполнить план по нарушениям. Меня в понедельник один деятель в песочной форме прессовать начал за то что я ехал в крайнем левом ряду. Правда, на аргумент "я заблаговременно перестроился для поворота налево, а нигде не сказано какое это расстояние - заблаговременно" не нашелся что ответить... Процедил сквозь зубы что-то вроде "ишь, умный нашелся" и пошел тормозить кого-то другого.

Оцтой

Gonna ride the wild wind
Ain't dangerous - enough for me
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1