Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.
Автор Повідомлення
Rus_sl Немає
Руслан

Приєднався: Mar 2008
Славута
Skoda Roomster 1.6 BTS+ГБО, Славута 1,2+ГБО
Повідомлення: #1
03-11-2010 14:32 Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

3.11.2010 викликають в ДВС. У документі який отримав разом із постановою "сказано", що потрібно з‘явитись 15.10.2010, у ньому ж закреслено і дописано 3.11.2010. ??? Але це не головне. Глянувши на дату винесення постанови ДАІ я відразу ж прокрутив у голові 9 серпня цього року. Події того дня запам‘ятав дуже добре і надовго... Взагалі за 15 років водійського стажу жодного разу (тьфу-тьфу) не притягувався до адміністративної відповідальності, хоча об‘їздив "Крим і Рим". 9.08.2010 я із сім‘єю та друзями їхав відпочивати у Карпати. Із м. Славута, що на Хмельниччині маршрут пролягав через міста Кременець, Тернопіль, Чортків, Теребовля, Городенка, Коломия і т. д. На ділянці дороги Тернопіль - Теребовля приблизно о 15 годині при чудовій видимості здійснював обгін вантажного буса (приблизна швидкість його руху 50 км/год). Спереду дорога добре проглядалась, зліва преривчаста смуга розмітки. Вже коли закінчив обгін почалась суцільна смуга розмітки і на зустріч їхав автомобіль ДАІ ВАЗ 2121 "Нива". Водій даного авто почав "моргати фарами" зупинився посеред своєї смуги ледь не на ходу вискочив інспектор, встиг зупинити мене і бус. Я дотримуючись правил з‘їхав на узбіччя і зупинив авто. Один інспектор підійшов до мене, другий до водія буса (я чув фрази привіт-привіт і тому подібне). На моє питання "Що я порушив?" інспектор забрав мої документи і запропонував пройти до авто ДАІ, в цей час бус поїхав далі (це все за на протязі 1 хв.) Я стверджував, що нічого не порушив і, вимагав пояснень причини моєї зупинки. Він сказав, що в нас є час поспілкуватись поки люди, що були в бусі поїдуть у Теребовлю (10 км) розвантажать бляху і вернуться у якості свідків. Я ошаленів, оскільки мені ще потрібно було подолати значну відстань (до Солотвино), а у мене в авто маленька дитина. Я сказав, що їх дії з свідками ніби-то мого порушення неправомірні, чим розлютив створіння в погонах. До речі один постійно мовчав і слухав, а інший розвивав свою бурну фантазію і здогади. Я йому намагався пояснити, що на момент початку і завершення обгону була перервчаста лінія розмітки і крім того я переконався в безпечності маневру на 100 % (моя сім‘я для мене найдорожче). На що він відповів, що там взагалі відсутня розмітка !? Тоді я запропонував йому здійснити огляд місця події - він погодився. Ми проїхали на його авто в обидва боки, після чого як на мене я його переконав у безпечності і правомірності маневру. Але це було не так, він наполягав на своєму. Я йому намагався пояснити, що рухаючись на зустріч він не може об‘єктивно оцінювати ситуацію і робити висновки (в цей час моя дружина і колега були свідками нашої розмови). А єдиних свідків своєї гіпотези він відпустив відразу після зупинки! Інспектор не зважаючи на всі мої докази неправомірності його дії почав складати протокол. Мої документи були в його руках і я вже не міг впливати на ситуацію. Тоді в якості аргументу безпідставного звинувачення я пригадав інспектору історію річної давнини з Ікарусом в якому ми зі школи везли дітей на відпочинок і водій був безпідставно 100 % оштафований (це було доведено) у цьому ж районі також на Ниві. Це вивело його з себе, він кинув фразу щось типу ви всі такі на Хмельниччині (я зрозумів його "любов" до Хмельничан), і чесно кажучи мені стало дуже прикро і образливо. Бачучи, що він щось пише у протоколі я попросив у якості свідків внести у протокол прізвища пасажирів мого авто. Після цього другий інспектор промовив "Віддай документи, ти ж все одно нічого не доведеш". Практично відразу ж мені повернули документи і "побажали щасливої дороги"(мов долітаєтесь), я про себе подумав - Бог йому суддя і знервований продовжив дорогу в гори. PS: мені не пропонували нічого ні на підпис ні для отримання. З тих пір я вже майже забув про цю історію, але сьогодні нагадав лист з ДВС.

Краще гір - можуть бути тільки гори!
[Зображення: 998033.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-11-2010 14:36 Rus_sl.)
Шукати всі повідомлення учасника
Dimitrius Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2007
Хмельницкий/Тернополь
Passat Alltrack B7 2.0 TDI
Повідомлення: #2
03-11-2010 14:45 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

Общался и с Чортковскими и Теребовлянскими гаями. Они друг друга стоят. Теребовлянские вообще заявляли что, мол город ихний. Крайне не любят иногородних.
bboorryyss Немає
автоюзер

Приєднався: May 2009
Черновцы
Octavia FL 1.6 BSE Ambiente
Повідомлення: #3
03-11-2010 15:06 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

Бог ему судья! Как Вы точно заметили. Сочувствую. Но попробуй теперь докажи свою правоту.

Детям нельзя пользоваться интернетом!
Интернет от детей глупеет!
atis Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2008

Была Octavia 1.8Т, грущу...
Повідомлення: #4
03-11-2010 16:16 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

ГАЕц внес в протокол ваши данные, отдал вам документы и дописал протокол, при этом указал в нем, что вы отказались от подписи!!! Внес в графу свидетелей своих знакомых на фуре, которые, в отличии от вас, подписали его! Вот и всё!
ПыСы: если протокол начали писать и внесли туда ваши данные, дождитесь конца его составления, напишите, что вину не признаете, напишите пояснения и впишите своих свидетелей, и что требуете дело об админ нарушении рассматривать в суде со свидетелями!
VasiliSK Немає
Attorney

Приєднався: Feb 2006

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #5
03-11-2010 17:38 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

(03-11-2010 16:16)atis :  ГАЕц внес в протокол ваши данные, отдал вам документы и дописал протокол, при этом указал в нем, что вы отказались от подписи!!! Внес в графу свидетелей своих знакомых на фуре, которые, в отличии от вас, подписали его! Вот и всё!
ПыСы: если протокол начали писать и внесли туда ваши данные, дождитесь конца его составления, напишите, что вину не признаете, напишите пояснения и впишите своих свидетелей, и что требуете дело об админ нарушении рассматривать в суде со свидетелями!

в каком суде? данные дела по 122 КоАПУ рассматривает гаец, а не суд. это потом вы вынесенное постановление можете по КАСУ обжаловать в суд
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #6
03-11-2010 19:12 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

подавайте до суду, вимагайте викликати свідків, говоріть як було на справді.
1 Справу ви подасьте по місцю своєї реєстрації - гайці точно не приїдуть. А це вам на руку.
2 свідки підписались, але це ще не значить значить що вони прийдуть до суду і свідчитимуть. Тимпаче не поїдуть у інше місто. А це вам на руку Wink
3 вкажіть свідками тих хто був звами у машині. Гайці би сказали, що то зацікавлені особи, проте рівень зацікаваленості втановить суд.
Ваші свідки прийдуть на слугання Wink а це вам на руку.
4 якщо штраф по максимуму влупили - поцікавтесь на основі чого прийняте таке рішення. Згадайте про складний мат стан, про просту а не модну машину у вас, вимагайте скасувати.
5 навіть якщо ви програєте справу - ви нічого не втрачаєте. а здобудете досвід на майбутнє. Якщо ж справу виграєте можете сміло писати тєлєгу на Гайця за перевищення службових обовязків, наклеп іпт.
Успіху вам!
Rus_sl Немає
Руслан

Славута
Повідомлення: #7
04-11-2010 09:13 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

Всім дякую за підтримку і поради! Позов вже готовий, лишилось подати на розгляд суду. В подальшому буду тримати Вас в курсі справ. Ще раз дякую!

али Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2009
Киевград
снова неблондинистаяWTS
Повідомлення: #8
05-11-2010 18:41 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

(04-11-2010 09:13)Rus_sl :  Всім дякую за підтримку і поради! Позов вже готовий, лишилось подати на розгляд суду. В подальшому буду тримати Вас в курсі справ. Ще раз дякую!
а сколько прошло с момента выписки постановы -и до открытия виконавчого провадження по справі ??

"верхние яблоки всегда получают больше солнца!" - закон жизни
Rus_sl Немає
Руслан

Славута
Повідомлення: #9
06-11-2010 09:13 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

Два месяца и два дня. Если бы было 3 тогда помахал бы им ручкой, а так иск уже в суде. Будем ждать.

LIK Немає
Классический классик

Приєднався: Aug 2007
Киев
Skoda Octavia A7
Повідомлення: #10
07-11-2010 22:04 RE: Зупинив, протокол не склав, лист з ДВС - 1000 грн.

(03-11-2010 16:16)atis :  ПыСы: если протокол начали писать и внесли туда ваши данные, дождитесь конца его составления, напишите, что вину не признаете, напишите пояснения и впишите своих свидетелей, и что требуете дело об админ нарушении рассматривать в суде со свидетелями!
Легко сказать. А если гаишник уже сунул Вам документы и выставляет из своей машины, что делать? Цепляться зубами за погоны?
Я в аналогичной ситуации (заполненная шапка протокола и последующее "отпускание") через 3 часа по прибытию домой перезвонил в их службу доверия и заявил (надеюсь, на пленку), что так и так, был остановлен, видел заполненную шапку протокола, после чего отпущен - официально заявляю, что от подписи не отказывался и протокола в готовом виде не видел. Единственное слабое место - не уверен, что звонок в службу доверия пишется. Но в любом случае человек там попросил перезвонить через 10 минут, после чего сказал, что связался с инспектором и успокоил, что протокол на меня не составлялся.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  протокол не подписал.что дальше? санька 95213121 94 30 881 14-07-2013 20:33
Останнє: Waldemaar
Question Схлопотал штраф за превышение,но не забрал протокол,что делать??? Талиман 2 2 543 20-09-2012 09:06
Останнє: JohnnyHeaven
  Не подписал протокол!Чем грозит? sane4ek0063 6 5 706 01-09-2011 23:51
Останнє: yur4eg
  "Остановка запрещена" протокол Gleb 11 7 181 17-08-2011 15:15
Останнє: andrey_notar
  как правильно обжаловать протокол ГАИ ігор49 11 8 441 13-06-2011 00:18
Останнє: alexancat
  протокол об нарушении Брдэ 13 7 660 19-04-2011 00:36
Останнє: mako
  Составили протокол по несуществующим пунктам ПДД Alexx-k 38 20 251 22-03-2011 17:06
Останнє: zavgar
Information Протокол ст.122-2 prometey 22 12 647 22-12-2010 18:17
Останнє: prometey
  Протокол об админ нарушении, Постановление. Нужен совет. Untouchable 49 18 391 13-12-2010 11:36
Останнє: Untouchable
  Проезд на красный свет. Выписан протокол. tma 27 18 114 10-12-2010 15:37
Останнє: tma

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1