Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Що варто придбати?
Голосування завершено.
Ланос 0% 0 0%
Шевроле 0% 0 0%
Шкода Фабія 33.33% 4 33.33%
Шкода Тур 41.67% 5 41.67%
інше... 25.00% 3 25.00%
Всього 12 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Комплекс "львівських" питаннь для придбання машини
Автор Повідомлення
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #1
21-05-2007 14:18 Комплекс "львівських" питаннь для придбання машини

Так чи інакше, багато питаннь вже обговорювались тут, але в різних гілках. Хотів би звести весь процес купівлі авто у Львові тут. Отже кілька запитаннь.
1. Чи варто купляти авто зараз, чи зачекати до осені-зими?
Насамперед, враховуючи політичну ситуацію в Україні! Smile
Можливо, після виборів зменшать мита і т.п. та авто впадуть в ціні? Крім того, комісія з вступу в СОТ тисне на КМ за це мито. Ваші думки? Варто чекати... на щось хороше в цій країні? Добыча мыслей
2. Розглядаю можливість придбання авто з простіших серій. Багато знайомих рекомендують Ланос чи Шевроле. Я ж схиляюсь до Шкоди. Мабуть на форумі Шкоди не варто навіть питати про це? Wink
3. Якщо Шкода (80%), то яка? Нафарширована Фабія чи Тур? Якщо буде не лінь напишіть свої міркування з цього приводу.
4. Вибір салону. Тут на форумі зустрічав відгуки про Галичавто, Інвестиції УП, Галантавто, Автотрейдінг. В місті бачив Шкоду з наклейкою Алекса. Чи всюди однакові ціни "спущені" зверху, чи варто зв'язуватись з кожним салоном окремо? Якщо машина куплена в одному салоні, вона там і має обслуговуватись? На скільки я зрозумів, з Галичавто взагалі не варто зв'язуватись?
5. Банки - кредити. Може хтось щось порадити? На разі схиляюсь до Укрсиббанку http://www.ukrsibbank.com/ua/uslugi_chas...transporta
6. Якщо хтось може щось додати з того про що я забув, або надав меншого значення (наприклад - страхування) - пишіть!
-----
До речі, я останні кілька тижнів заглядаю у Львові за Шкодами (моделі і т.п.), виявляється їх у нас в місті ПОВНО!!! Поехали
Шукати всі повідомлення учасника
fedjaka Немає
Читатель

Приєднався: Apr 2007

VAG octAMAROK
Повідомлення: #2
21-05-2007 14:44  

1. На рахунок чекати - то однозначної відповіді, думаю, що ніхто не дасть! Адже з власного досвіду можу сказати що чекав ще з минулої осені, потім вирішив, що це немає ніякого смислу з нашою стабільністю в СОТ ми можемо вступити осінню,а може зимою, а може через рік і т.д.!
2. Отже - ланос , шевроле чи шкода - то я при купівлі авто задавай собі не раз таке питання адже сума на яку я розраховував дозволяла взяти новий ланос нове авео, але я вирішив, що крашще б.у. шкода. Скажу так - не жалкую. Хоча це дуже спірне питання один каже одне другий інше. А тим більше якщо ти маєш можливість взяти нову шкоду, тоді тут навіть нема про що говорити. Тепер октава чи фаба, якщо машина для сім'ї тоді однозначно октава, фабія теж хороша машинка, але як на мене, то замаленька.
Ну а на рахунок наступних питань, то в них я не компетентний, оскільки брав б.у.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
euripid Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2005

Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #3
21-05-2007 15:57  

як ти здогадуєшся, ти не перший такий зі своїми сумнівами, тому загальних речей нема сенсу писати - читай "муки вибора"
а кокретніше, то так:

до 3) все на практиці зводиться до суми, яка у тебе є...я залюбки купив би Октавію у свій час, але ціна була непідйомна...це якшо хочеш машину з салону - я правильно зрозумів? тому приймай рішення сам. відгуків про шкоди всіх моделей на форумі завались

до 4) салонів в вузькому розумінні тільки 2 - Галичавто і Автотрейдинг. ІУП салону як такого не має. А оскільки ціни визначає єврокар, то великої різниці немає, хіба шо в Автотрейдингу не хамлять, як в Галичавто. Обслуговування ніяк не пов"язано з салоном, тобто їдеш на будь-який авторизований сервіс і обслуговуєшся.

до 5) ситуація помінялась у порівнянні з 2005-м роком, коли я кредитувався, уривками чую по тб, шо є вигідні пропозиції, навіть до 6-7%, мусиш сам то всьо прощупати. якшо банк кредитує, то він стає власником авто на період кредиту, це значить, шо авто буде під каско. страхову теж вибираєш сам, хоча салон може "рекомендувати" бо має договір. я брав кредит в електрон-банку, претензій не було.

додатково - в салоні будуть пропонувати послугу з реєстрації авто - на такому посередництві ти втратиш сотню-дві, так шо шукай прямі виходи на МРЕВ - вийде дешевше і швидше.

Все буде добре - Л. КучмаSmile
marco Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2007

Skoda Octavia Tour 5+, 1.6
Повідомлення: #4
21-05-2007 17:15 Re: Комплекс "львівських" питаннь для придбання ма

Я був в подібній ситуації 3-4 міс. тому. Взяв тур 5+ 30 березня. Поки свіжо в пам'яті - про свої "муки вибору"

Igor_Lviv :1. Чи варто купляти авто зараз, чи зачекати до осені-зими?
Я вичекав до весни, бо не хотів брати машину взимі. Стосовно СОТ, зменшення ціни і т.п., я в казки не вірю давно...

Igor_Lviv :2. Розглядаю можливість придбання авто з простіших серій. Багато знайомих рекомендують Ланос чи Шевроле. Я ж схиляюсь до Шкоди.
Спочатку я розраховував вкластися в суму 12-15k. Шукав авто сімейного плану для поїздок місто/за містом десь 50/50.
Я після тривалих роздумів і оцінювань своїх можливостей звузив коло вибору до моделей:
- Opel Astra H
- Renault Scenic
- Ford Focus
- Skoda Octavia
- Chevrolet Aveo-II
Не буду розписувати чому і як відсіював... Результат видно зліва.

Igor_Lviv :3. Якщо Шкода (80%), то яка? Нафарширована Фабія чи Тур? Якщо буде не лінь напишіть свої міркування з цього приводу.
Тут вибір був між Tуром, RS i A5.
Оскільки бюджетний ліміт вже і так був добре перебраний - зупинився на дешевшому варіанті.
Фабія відпала відразу з огляду на малий вміст і багажник.

Igor_Lviv :4. Вибір салону. Тут на форумі зустрічав відгуки про Галичавто, Інвестиції УП, Галантавто, Автотрейдінг.
Салонів є 2. Оскільки люблю все перевірити був і там, і там. Дійсно відмінність разюча. Брав в Автотрейдінгу на Стрийській. Сервісом цілком задоволений, дилер дуже допоміг у вирішенні певних роблем з банком. Питання оформлення усіх паперів, МРЕВ, доукоплектування машини, сигналка і т.д. були вирішені на найвищому рівні.

Igor_Lviv :5. Банки - кредити. Може хтось щось порадити? На разі схиляюсь до Укрсиббанку
Брав в Універсальному. Незадоволений сервісом. НЕ рекомендую. Виплачу кредит - розкажу Rolling Eyes
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #5
21-05-2007 17:39  

Салон.
Брав на Галич Авто. Поки не купив остаточно авто задоволений усім. Ніхто не хамив. Всі памятали мене по імені. Директор дав свій моб для звязку і я йому дзвонив періодично питав про деталі.

Страхування.
Якщо нема знайомих можеш скористатися послугами в салонах але краще через знайомих. Так можна і відкат отримати і певну гарантію що не буде проблем в разі чого ... тьфу тьфу тьфу

Банки.
В УкрСибБанку умови супер але спитай в них чи є відписані угоди з салонами Шкод. Мені це свого часу завадило в них брати в кредит. І ще один нюанс - в них акредитована тільки одна страхова компанія і по консультації моїх "експертів" (а їх в мене достатньо яким я можу довіряти) ця страхова компанія дуже паршива (не памятаю назви нажаль). Якщо там немаєш знайомих то в разі чого будеш мати мінінгіт.

Я брав кредит в Райфайзені а тепер він ОТР. Не рекомендую їхній офіс біля Оперного бо хамлять, морочать голову і ліниві дуже. Ще в них велика недовіра до клієнтів. Іноді вимагають просто абсурдні довідки. В плані обслуговування і розумних відсотків рекомендую Райфайзен-Аваль. Ті самі умови як і в ОТР але набагато лояльніше відношення до клієнтів итд.

http://www.Skodniki.org.ua
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #6
24-05-2007 09:58  

Дякую за інформацію!
Але психологія - штука складна. Rolling Eyes
Чим більше інформації, тим більше роздумів. Начитався в неті про Октавії. А5 - краща машина 2006-го року в Англії. http://praga-auto.com.ua/readnews__178.html І т.д., і т.п. Хочеться вже А5! Crying or Very sad Проблемка... - гроші. Так чи інакше це буде кредит. Але всерівно, різниця в сумах суттєва.
Ще, вирішив таки намагатись стриматись до осені. Правда, надії на падіння цін фактично вже не маю. Якщо є попит на ці машини при нинішніх цінах, то зменшувати ціну ніхто не буде, навіть якщо раптом зменшиться мито.
euripid Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2005

Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #7
24-05-2007 10:05  

Ну і глупо - вичікувати нема сенсу - машина ж влітку потрібна а не взимі Поехали

Все буде добре - Л. КучмаSmile
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #8
24-05-2007 11:55  

Якщо тебе зацікавила А5 то можемо зустрітися і тобі все розкажу. В мене є документи банківські, страхувальні, графік погашення кредиту з конкретними сумами і термінами ітд. Розкажу все що знаю і так як мені пояснювали в банку ітд. Це занадто широке питання щоб його описувати в текстовому вигляді якщо ти дійсно хочеш не просто загальну інфу а реально розібратися що до чого. Питань багато. Страхівка, її елементи, комбінації послуг ітд. Різні типи франшиз (умовна, безумовна, страхування скла, зменшення відшкодування при повторних випадках ітд ітд ітд). Те саме по кредитах. Різні схеми дострокових погашень, часткові і повні погашення, різні відсотки при кредиті з та без першого внеску ітд. Пакет документів, умови які необхідні для позитивного прийняття рішень ... бла бла бла

Якщо хочеш, давай вечіром зустрінемось і побалакаємо. Я можу взяти всі документи і папірці які маю з того приводу. Просто поділюся власним досвідом. Я людина така що не робить кроків поки не розбируся у всьому повністю. Нюансів є дуже багато. Зекономити навряд вдастся полюбому, тільки за рахунок вибору правильного банку і умов кредитування. От питання як себе уберігти від прихованих нюансів ...

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #9
25-05-2007 11:22  

StE@LtH :Якщо тебе зацікавила А5 то можемо зустрітися і тобі все розкажу.
Дякую! Домовились! Smile
-----
З того, що отримав "мордуванням" водіїв Шкод... До речі, якщо навколо Вашої Шкоди ходить кругами лисий мужик 38-ми років - не стріляйте і не матюкайтесь - це я! Smile
Так от, з того, що розповідали водії Шкод.
1. Фабію - кидає на трасі.
2. Власник Туру - ніби задоволений, але каже, що зробив дурницю, слід було брати А5.
3. Водій А5 - скаржиться на тяги Фольцвагена. "Летять". 1 тяга - 120 дол. і рекомендує зупинитись на Турі...
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #10
25-05-2007 16:21  

Не знаю на рахунок тяг, яле я поміняв сайлент блоки ричагів на 5 тисячах км на нульовому ТО. Поміняли по гарантії без проблем. Без гарантії ця процедура б коштувала на Галич Авто 960 грн.

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Де можна покрити кузов машини плівкою? makcik 18 8 405 29-10-2015 10:58
Останнє: Sheket
  Викрали документи з машини and.loboda 6 2 073 21-01-2015 09:22
Останнє: and.loboda
  Знайдено гаманці і ключі вад машини з шкодівським лого, мо хто з співклубників? marco 0 1 011 17-11-2014 13:26
Останнє: marco
  Потрібен готельний комплекс. TACTIK 11 3 446 16-06-2011 07:47
Останнє: TACTIK

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1