Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Благодійна організація «Муніципальна лікарняна каса м. Києва»???
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1
06-02-2011 13:52 Благодійна організація «Муніципальна лікарняна каса м. Києва»???

Хабарництво в медицині можуть вивести з "тіні" на офіційний рівень. Такий несподіваний висновок напрошується після того, як у Києві та інших регіонах вирішили підняти якість медпослуг шляхом створення муніципальної лікарняної каси (МБК) http://mlk.org.ua/
А як же наше право на безкоштовне лікування, гарантоване Конституцією і контрольоване Кримінальним кодексом? Схоже, влада має намір обійти і Конституцію, і КК. Як вдалося з'ясувати кореспонденту, МБК зареєстрована столичним управлінням юстиції згідно до закону "Про благодійництво та благодійні організації" (свідоцтво про реєстрацію № 257-2010 від 03.12.2010 р.).
Щоб фінансовий процес закрутився якомога швидше, керівництво МБК на своєму сайті люб'язно надало адреси і телефони всіх банківських філій "Київської Русі". Чому саме цьому банку випала честь "крутити" майбутні муніципальні гроші і отримувати за це комісійні?
Отже, якщо зазначені види платежів помножити на доросле населення Києва (близько двох мільйонів чоловік), то щорічний оборот лікарняної структури складе близько мільярда гривень. Хто і як повинен контролювати ці гроші? Виявляється, про такі "дрібниці життя" на сайті МБК ні слова.
Зате там є більш потрібне повідомлення: "Кількість членів муніципальної лікарняної каси стрімко зростає". Як з'ясувалося, ряди членів МБК поповнилися за рахунок колективу "міської клінічної лікарні № 1 міста Києва" (про що повідомив її головний лікар І. Чермак). Виходить, що "муніципалів" поки підтримують лише їх "брати" і "сестри" в білих халатах.
На думку колишнього глави МОЗ Миколи Поліщука, лікарняні каси будуть сприяти зловживанню з боку лікарів, які необґрунтовано призначають дорогі ліки. Це в підсумку призведе до швидкого вичерпування грошових ресурсів МБК.
На додаток до всього пацієнти будуть розділені на два сорти: на членів МБК і на всіх інших. До перших, природно, має бути більш уважне і краще ставлення, ніж до інших. Це вже дала зрозуміти глава столичного міського відділу охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко, яка заявила: "У кожній лікарні, де будуть обслуговуватися члени лікарняної каси, буде перебувати лікар-експерт, який буде здійснювати контроль за якістю надання медичної допомоги..." По суті, йдеться про введення якогось інституту наглядачів: за словами Моїсеєнко, вони покликані "стежити за ефективністю та доцільністю призначеного лікарем лікування..."
І ще питання. А хто, власне, буде перевіряти використання грошей? Якщо на рівні державних капіталовкладень на це має право Контрольно-ревізійне управління, то в даній ситуації - хто?
http://news.finance.ua/ua/~/2/0/all/2011/02/06/226757

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника
sova_ukr Немає
Сова я, сова
***

Повідомлень: 290
Приєднався: Jan 2009
ну Киев же
Skoda Fabia New Estate, Renault Duster
Skype IDsova_ukr
Повідомлення: #2
06-02-2011 16:30 RE: Благодійна організація «Муніципальна лікарняна каса м. Києва»???

Афера эта касса, что ж аферисты у власти естественно проворачивают аферы

1,6 мех, Ambiente с разными допами, с черными рейлингами на крыше
[Зображення: ab66514.gif]

В мире нет вечных двигателей, зато полно вечных тормозов
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  На 17 вулицях Києва дозволили швидкість руху до 80 км/год Lady 30 11 568 28-05-2019 08:19
Останнє: SergM
Information Контактний центр міста Києва 1551 Call-центр+WEB+Android+IOS CJ 40 44 725 30-10-2013 17:38
Останнє: vetalkiev
  Паровозом навколо Києва Lady 21 5 916 17-06-2012 20:32
Останнє: Pollux

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1