Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть
Автор Повідомлення
and.loboda Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2011
Львів
Skoda Oktavia Tour 1.6 2007
Повідомлення: #1
13-10-2011 16:29 Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Доброго дня всім. У мене склалася дуже неприємна ситуація. Купив я минулого року машину з фірми. Мені були передані наступні документи: рішення акціонерів про продаж автомобіля, договір куплі-продажу, видаткова накладна на машину. З цими документами я поставив машину на облік без проблем, через 3 місяці після постановки на облік мені видали постійний тех. паспорт. Пройшов рік і на днях доганяють мене ДПСники і зупиняють і оголошують мені новину, що на мою машину накладений арешт і що вона в розшуку Я удивлен. Я спочатку з цього сміявся і думав що це розвод і кідалово, але після того як мені показали базу і декілька фактів про машину я повірив. Щоб не забрали на штраф майданчик прийшлось добряче випорожнити гаманець. Після вияснення ситуації виявилось, що на машину наклала арешт виконавча служба за те що фірма на якій я купував авто збанкрутувала і мала неоплачені борги. Машину поставили в розшук тиждень після того як я забрав постійний тех. паспорт. В розшук машина поставлена на моїх теперішніх номерах. Зараз подаю до суду на скасування постанови виконавчої слюжби.
Мене цікавить питання, чи є законне рішення виконавчої служби, адже продаж був легальний і на те є всі документи. Юрист який займається справами збанкрутілої фірми запевняє що справу виграємо і не потрібно хвилюватися.
Але хочу попитатися ще у знаючих людей.
Р.С. Я в шоці з того як працюють наші ДПСники. Я рік часу їздив на розшуковуваній машині, мене купу разів зупиняли гайці, я кілька разів їздив оплачувати штрафи у МРЕВ і ніхто не повідомив що з машиною щось не те.
Попався на тому, що у Львові появилася машина ДПС VW Passat B5 з обладнанням, яке сканує номерні знаки поряд проїзджаючих машин.
Буду вдячний за будь - яку допомогу.
Шукати всі повідомлення учасника
Шеф Немає
СКЕПТИК )))

Приєднався: Apr 2009
Изяслав,Старкон, Хмельницкий
1.2HТP(была) 三菱ランサー 9 1.6MT
Повідомлення: #2
13-10-2011 16:35 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

по идеи, все решится через суд, так как когда вы купили авто у фирмы, она еще была не банкротом...и поэтому вам выдали постоянный техпаспорт... в общем, я бы подал в суд на мреэ и ее безграмотности... юрист вам в помощь... хотя мне кажется вас розвели, что бы снять бабло...
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
lukas70 Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2010
Киев
VW Sport Wagen
Повідомлення: #3
13-10-2011 16:38 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Причин для волнения у Вас быть не должно. Вы поступили правильно,но суда Вам не миновать. Держитесь и удачи ВамHello! Правосудия у нас нет. Спасибо жителям ДонбасаМир
and.loboda Немає
Рассказчик
**

Львів
Повідомлення: #4
13-10-2011 16:44 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Та вже чорт з ним з тим судом, я не можу їздити на машині як мінімум місяць. Якщо засічуть, то в гіршому випадку заберуть на штраф площадку, або прийдеться віддати пару кусків на місці.Я удивлен Може можна якусь довідку взяти щоб їздити?
VasiliSK Немає
Attorney

Приєднався: Feb 2006

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #5
13-10-2011 18:37 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

иск в админ суд о снятии ареста. основание - арест наложен на имущество которое не принадлежало должнику.
YuRiJ Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2010
Kiev
Повідомлення: #6
16-10-2011 13:30 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Она в аресте в базе ДВС,ГАИ или там и там?
trevel Немає
Banned

Приєднався: Jan 2008

Skoda SuperB NEW DSG 1,8TSI+4х4 :)
Повідомлення: #7
16-10-2011 16:06 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

(13-10-2011 16:44)and.loboda :  Та вже чорт з ним з тим судом, я не можу їздити на машині як мінімум місяць. Якщо засічуть, то в гіршому випадку заберуть на штраф площадку, або прийдеться віддати пару кусків на місці.Я удивлен Може можна якусь довідку взяти щоб їздити?
Ситуация, как мне думаецца, очень щекотливая:
1. Имеете ли Вы отношение какое-либо к этой фирме??? Ну работали там, бизнес с ни был или состояли в числе собственников/инвесторов/учредителей?
2. Провела ли бухгалтерия этой фирмы эту сделку по отчету? Если нет-Вы конечно приобрели вроде бы как все законно и правильно, но тогда начнут копать-кто от лица фирмы подписывал договор-купли продажи авто, имел ли он на это полномочия, куда этот "кто-то" дел деньги, где приходный кассовый ордер и т.д. и т.п. Вам все равно лишний геммор!!!
3. При купле-продаже как оценили авто - по минимуму, за "копейки" или более-менее реально??? Есть какие-то бумаги это подтверждающие??? Вы могете оказацца злостным укрывателем доходов Я удивлен либо пособником к таковому процессу- шо таки есть некарашо!!! Добыча мыслей
4. Знакомый нотариус есть??? Можно зайти и проверить как обстоит дело с авто- действительно ли Ваше авто под арестом или могет и вправду развод, а вдруг авто-"двойник", бывает-же такое????Дятел
5. На всяк выпадок подыскивал бы толкового адвоката для судебных тяжб- скорее всего Вам их неизбежать, если менты не развели банально... Просто сомневаюсь, что они Вам бы просто так авто отдали, даже за деньги... Если тока за очень большие деньги... Ну тогда Вы знали об возможности такой ситуации и не стоит прикидывацца овечкой невинной... Ведь есть-же скелет в шкафу, не так ли??? Хм
Высказал свое личное мнение, надеюсь, что я ошибаюсь... Желаю, в любом случае, успешного для Вас решения вопроса!!!!Дружба
kondratenk@bigmir.net Немає
Геолог
**

Приєднався: Apr 2010

Повідомлення: #8
16-10-2011 16:14 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

1. Через Натариуса узнаете наложен арест на имущество или нет.
Если нет - то развели менты
Если да - то только суд
and.loboda Немає
Рассказчик
**

Львів
Повідомлення: #9
17-10-2011 11:49 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Арешт на машину накладений! Це не развод ГАЙців! Бачив оригінал постанови виконавчої служби, маю копію постанови. В цій справі мені буде допомагати юрист, який веде справи тої збанкрутілої фірми. По його словам в них по бухгалтерії з машиною було все чисто, а помилку допустила виконавча служба. Машину по документах я купив за 40000 грн. з ПДВ, на що в мене є видаткова накладна. Це залишкова вартість машини після 3 років експлуатації.
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #10
17-10-2011 15:03 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Цікаво – як можна арештувати майно особи? Якщо вона на Вас зареєстрована і номери Ваші, то яким чином арештували як майно компанії? У вас на руках дійсне свідчення того, що Ви володієте авто, тому якщо до техпаспорта питань немає – нехай самі розбираються у своїх помилках.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1