Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Зміни до житлового кодексу приведуть до збільшення квартплати
Автор Повідомлення
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #1
04-11-2011 18:49 Зміни до житлового кодексу приведуть до збільшення квартплати

Пропозиції до змін Житлового кодексу, які разом з вето закону Віктор Янукович вніс до парламенту, приведуть до збільшення квартплати українців.

Про це заявив голова Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків "Перший будинок" Михайло Кальтагейсер у коментарі журналу weekly.ua.

Разом з вето Янукович запропонував затвердити тим же законом (закон вносить зміни до Житлового кодексу) коефіцієнти для розрахунку площ лоджій, балконів, веранд і терас.

"На цю поправку президента мало хто звернув увагу, а дарма, адже вона стосується всіх українців, що мають у своїх квартирах балкони. Президент пропонує наступні коефіцієнти для розрахунку площі, за яку доведеться платити: для балконів і терас - 0,3; для лоджій - 0,5; для засклених балконів - 0,8; для веранд, засклених лоджій - 1,0", - пояснив експерт.

За його словами, президентські коефіцієнти майже повністю збігаються з нині чинними.

"Є тільки дві відмінності: по-перше, чинні регулюються не законами України, а підзаконними актами, а по-друге, такого визначення, як "засклений балкон", офіційно ні у будівельників, ні в БТІ не існує. Воно і не могло існувати, бо всі засклені балкони в країні - самодіяльність мешканців", - додав він.

Як вважає Кальтагейсер, "народні депутати, безсумнівно, поправку Януковича візьмуть, не стануть же вони справді псувати відносини з президентом і долати його вето через склопакетів на балконах".

"А у підсумку для всіх квартир із заскленими балконами БТІ перерахують загальну площу за новим "балконним" коефіцієнтом 0,8, і квартплата у мешканців цих квартир збільшиться", - впевнений голова Об'єднання.

Кальтагейсер також запевнив, що забудовникам буде вигідно відразу склити не тільки лоджії, а й балкони, щоб приплюсовувати їх до квадратних метрів квартири з коефіцієнтом 0,8, а не 0,3, як зараз.
Шукати всі повідомлення учасника
Joy Немає
Писатель
***

Повідомлень: 581
Приєднався: Aug 2005

A5 2.0 FSI Elegance
Повідомлення: #2
04-11-2011 21:26 RE: Зміни до житлового кодексу приведуть до збільшення квартплати

Чего бравые защитники манюпасов не пишут на сколько именно увеличится квартплата? Мне что 0,3 что 0,8 совершенно не ипёт если я продаю квартиру, а до момента продажи БТИ перечитывать ничего не будет.
Так что пустое всё это.

[Зображення: 4_1av_45B91A50_RmoeIPmaSinePuZe_0.gif]
Шукати всі повідомлення учасника


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  КИЄВУ ПОТРІБНІ СИСТЕМНІ ЗМІНИ - - ГРОШІ КРАДУТЬСЯ НЕ В ТІ КИШЕНІ. aspoxx 14 5 954 09-11-2019 01:56
Останнє: smile
  Зміни до ПДР LUPUS 245 46 972 30-11-2017 10:46
Останнє: SOA

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1