Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
За бездітність пропонують обкладати податком
Автор Повідомлення
vetalkiev Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #1
24-02-2012 15:08 За бездітність пропонують обкладати податком

Податок на доходи для бездітних може бути збільшений з 15% до 17%.

Про це йдеться у законопроекті №10112, зареєстрованому у Верховній Раді "регіоналом" Ярославом Сухим і депутатом від НУНС Катериною Лук'яновою.

Як випливає з пояснювальної записки, необхідність впровадження таких заходів зумовлена "тенденціями до зниження народжуваності", у зв’язку із якими "за два роки населення України зменшилось на 365, 2 тисячі осіб".

"За останніми даними Держкомстату, кількість наявного населення станом на 1 грудня 2011 р. становила 45 778, 5 тис. осіб. У той час як у 2009 р. цей показник знаходився на рівні 46 143, 7 тис. осіб", - йдеться у записці.

Осіб, що досягли 30-річного віку та не мають дітей, законопроектом пропонується обкладати податком на дохід в розмірі 17% (при діючій ставці 15%) незалежно від розміру її зарплатні.

Водночас у разі, якщо людина має трьох або чотирьох дітей, найменший з яких досяг 3-річного віку, ставка навпаки зменшується, і становить 10%.

Тим часом для батьків п’ятьох або більше дітей, згідно законопроекту, податок становитиме 5 відсотків.

Разом з тим, батьки трьох дітей, що мають зарплатню в 10 разів більшу за прожитковий мінімум, звільняються від податку у розмірі 17%, передбаченого чинним законодавством.

"У разі якщо дитина … досягла повноліття, платник податку має право на застосування до доходів, зазначених у абзаці першому цього пункту, ставок податку, що вказані в абзацах чотири та п’ять п.167.1. (тобто 5 або 10%), - йдеться у законопроекті.

Втім, положення не поширюються на осіб, позбавлених батьківських прав, тих, хто не сплачує аліменти, або якщо платник податку відмовляється від додаткових витрат на дитину.

Як відомо, згідно з чинним законодавством податок на дохід становить 15%, у той час для осіб, що отримують зарплату, в 10 разів більшу за прожитковий мінімум, діє ставка в розмірі 17%.

Українська правда
Шукати всі повідомлення учасника
Еля Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2008
Киев
Škoda Fabia, Škoda Oсtavia
Повідомлення: #2
24-02-2012 15:17 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

Читала эту новость, но говорят в Раде её не поддержат...
Был в СССР налог на бездетность и просуществовал 50 лет... Такого налога нет больше ни в одной стране Европы....
Хотя мне пофиг - я мама....Прыгаю от радости

"Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще." Коко Шанель
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #3
24-02-2012 15:21 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

дибилы..... они там...........Курить

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
rusua Немає
Производитель Шкодников

Приєднався: Feb 2010
Wa-wa
ТУР В6
Skype IDrusua_evil
Повідомлення: #4
24-02-2012 15:23 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

(24-02-2012 15:17)Еля :  Читала эту новость, но говорят в Раде её не поддержат...
Был в СССР налог на бездетность и просуществовал 50 лет... Такого налога нет больше ни в одной стране Европы....

мне тоже пофиг, но я попал под этот налог еще при совке)))
с наступления 18-ти с меня снимали, я подофигел от таких раскладов)))

[Зображення: images?q=tbn:ANd9GcTRHwNOhWRFIsSyROawfYM...Ra2DVCdVuA]
Владислав Немає
хренасдва

Приєднався: Aug 2005
Киев
Октавия 1,8Т 4*4 длинная + туча VTGшных мустангов под капотом.+ Фокус ST
Повідомлення: #5
24-02-2012 15:26 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

Если кому , надо сделать помочь - можно обращщатся на конкурсной основе.
П.С. Освобожу от налога. Курить

402м- 14,515с. (пока)

[Зображення: giphy.gif]
Произвол под заказ из материала заказчика - дорого.
ХАИ Немає
Маздовод
**

Приєднався: Jul 2011
Киев
Шкотяра))
Повідомлення: #6
24-02-2012 15:26 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

в Швеции просто решали проблему низкой рождаемости - крутили по вечерам на телевидении порнуху.

Я не хочу и не надеюсь. Я намерен!

Лучший аргумент против демократии - пятиминутная беседа со средним избирателем. У. Черчилль

Дружба между мужчиной и женщиной возможна. Правда от нее появляются дети. Ф. Энгельс
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-02-2012 15:26 ХАИ.)
andrey13 Немає
Классик

Приєднався: Mar 2010
Київ
Повідомлення: #7
24-02-2012 15:28 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

1.Если этот налог будет касаться физически и душевно здоровых людей, которые могли бы иметь детей но не хотят из за тараканов в голове (childfree всякие) тогда да.
2. Если люди в силу разных обстоятельств и рады бы иметь детей, тратят не малые деньги на решение своей проблемы и без результата то как быть ?

PS.
и не понятно еще кого больше в Украине первых или вторых ?
Еля Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2008
Киев
Škoda Fabia, Škoda Oсtavia
Повідомлення: #8
24-02-2012 15:29 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

(24-02-2012 15:23)rusua :  
(24-02-2012 15:17)Еля :  Читала эту новость, но говорят в Раде её не поддержат...
мне тоже пофиг, но я попал под этот налог еще при совке)))
с наступления 18-ти с меня снимали, я подофигел от таких раскладов)))
Потому что в советах под этот налог попадали мужики (если я правильно помню), женщины не платили... А теперь я так поняла попадают все...

сообщения объединены
(24-02-2012 15:28)andrey13 :  Если люди в силу разных обстоятельств и рады бы иметь детей, тратят не малые деньги на решение своей проблемы и без результата то как быть ?
В таких ситуациях государство должно помогать деньгами, а не наказывать, но у нас...Добыча мыслей

"Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще." Коко Шанель
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-02-2012 15:31 Еля.)
Joy Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2005

A5 2.0 FSI Elegance
Повідомлення: #9
24-02-2012 15:35 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

В России существует программа государственной помощи тем кто не может завести детей (оплата процедуры искусственного оплодотворения), а у нас всё как в Украине - проблемы с здоровьем - заплати и штраф ещё. пздц.Добыча мыслей

[Зображення: 4_1av_45B91A50_RmoeIPmaSinePuZe_0.gif]
Shvunf Немає
ккк

Приєднався: Jun 2008

Skoda Octavia A5 2.0 FSI была, чичас Actyon 2.0 XDI
Повідомлення: #10
24-02-2012 15:56 RE: За бездітність пропонують обкладати податком

Скажу вам так, жена стала на учет не по прописки (по моей прописки) и я понял почему люди нехотят заводить детей!!!! Каждый поход к врачу-вливание денег! Я просто в шоке Я удивленЯ удивленЯ удивлен
Приходиш к вручу платиш этот йынабе добровольный взнос а тебя даже не осматривают. Сразу пишут здорова и вон нах... отсюдова!!!!!!!!!

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Американські сенатори пропонують "прив'язати" гривню до долара vetalkiev 5 1 611 21-04-2014 21:19
Останнє: leftlogin
  У ПР пропонують засекретити дані про національність, освіту і місце народження vetalkiev 0 669 29-01-2013 09:27
Останнє: vetalkiev
  Мобільні телефони обкладуть податком - треба наповнювати казну vetalkiev 4 1 371 01-11-2011 09:10
Останнє: Oleksii Pinchuk
  Азарову пропонують пересісти на броньовану Шкоду vetalkiev 9 3 372 24-06-2010 22:11
Останнє: smile
  У Януковича хочуть обкласти податком депозити vetalkiev 29 10 209 14-06-2010 11:40
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1