Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів
Автор Повідомлення
Ramires Немає
порохобот
*****

Повідомлень: 2 430
Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #1
06-07-2012 09:06 Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

Я вас дуже прошу прочитайте цей текст до кінця. Він може бути важкий, але це дуже важливо. Нас красіво кинули з тим мовним законом.

Я не оцінюватиму мовний законопроект, про це багато сказано, не буду писати про порушення всіх норм, процедур, регламенту і Конституції, до чого всі вже здається звикли. Внутрішня інтуїція мені підказувала що це димова завіса, тому я не полінувався переглянути що ж робила і приймала ВР сьогодні в час, коли парламентська меншість голодувала і билася з так званими правоохоронцями під Українським Домом.

На фоні вулкану емоцій затравки з голосуванням за мовний проект , у ВР фізично сиділо 73 особи, які в поті чола голосували в парламенті сьогодні чужими картками

За сьогоднішній день 73 самозванці прийняли 20 законів та 2 постанови а також 7 законопроектів, які від імені Верховної Ради подано суспільству як легітимні. Кожен з тих хто сидів в залі голосував більше ніж за трьох. Загальна сума сьогоднішніх дерибанів, пільг і витрат з того, лише з що я можу оцінити, (а не все розумію), становить близько 300 мільярдів, плюс купа всяких привілеїв, за які ми з вами платимо. не може жменька кулуарно приймати стільки законів такої ваги. Опозиціє - от вам список для подання в Коституційний суд.

отож сьогодні прийнято

Закон „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань державних закупівель, №9634”, яким з-під контролю платників податків виводяться державні закупівлі за різними оцінками до 270 млрд гривень в рік.

Зміни до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік" (щодо державних запозичень) - залучення китайського товарного кредиту на сільгосптехніку 24.3 мільярда гривень. (чудова підтримка національного товаровиробника, Хюндай нервово курить в сторонці.)

Центральній виборчій комісії на створення та запровадження системи відеоспостереження на звичайних виборчих дільницях на постійній основі під час виборів народних депутатів України у 2012 році додано 1 млрд гривень. (чудове комусь замовлення на відеокамери, га?)

Дозволено реалізацію чи безоплатну передачу об’єктів державного цінового регулювання Аграрного фонду – тобто йому дають право роздавати те, що закуплено за бюджетні гроші, ясно кому…

Звільнено з податків національний проект „повітряний експрес” - податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств, ввізного мита та земельного податку фірму-нерезидента, яка споруджує залізничне пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт «Бориспіль»; будівництво міської кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва на ділянці Київ-Бориспіль; будівництво дороги від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна у м. Києві. Прямі втрати бюджету прогнозуються на рівні 320 млн гривень.

збільшено видатки за програмою "Державна підтримка будівництва і технічного переоснащення вугле- та торфодобувних підприємств" на 2.2 млрд. грн., у тому числі:

- на фінансування реконструкції технологічного комплексу скіпового ствола № 1 шахти ім. В.М. Бажанова на 163,0 млн. грн.

- на фінансування будівництва шахти № 10 «Нововолинська» на 469,0 млн. грн.;

- технічне переоснащення вугледобувних підприємств та фінансування програми реновації гірничошахтного обладнання на 1590,7 млн. гривень. (це про казочку як Схід годує країну)

- збільшення на 174,0 млн. грн. видатків із загального фонду Державного бюджету України Генеральній прокуратурі на виконання бюджетної програми "нагляд органів прокуратури за додержанням законів та представницькі функції в суді" (я відразу відчув себе менш захищеним, чомусь)

- Мінюсту ж скасовано витрати 1 млн гривень на "Надання громадянам правової допомоги в кримінальних справах за рахунок держави" («Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Зате додано той же 1 млн гривень "Заходи із проведення в Україні правової реформи та виконання законопроектних робіт" («Забезпечення формування та функціонування системи безоплатної правової допомоги» – збільшити видатки споживання на суму 1000,0 тис. гривень у тому числі оплату праці на 733,7 тис. гривень. (радуйтеся убогі)

Змінила порядок обрання Голови Верховної Ради України, Першого заступника і заступника Голови Верховної Ради України, а це є фундаментом парламентаризму і фактично тягне на статтю про узурпацію влади

Змінено поширення закону про „Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” у частині державного нагляду (контролю) за дотриманням ліцензійних умов транспортування природного і нафтового газу трубопроводами та його розподілу, постачання природного газу, зберігання природного газу. (не можу з ходу оцінити, але всі кулуарні газові рішення чомусь довго смердять)

Прийнято Закон несення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту військовослужбовців, виплати одноразової грошової допомоги у разі їхньої загибелі (смерті), встановлення їм інвалідності чи часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, яким поміж 83 сторінок пільг і доплат серед іншого іншого встановлено Розміри одноразової грошової допомоги працівникам силових структур при отриманні травм під час при виконання ними службових обов’язків по охороні громадського порядку у розмірі до 24 посадових окладів. Ага, покричіть тепер „міліція з народом” – мєнти тепер самі будуть на рожон з усіх сил лізти. Інші силовики і службовці армії отримують багато подібного, а аз загибель сім’я отримує достойону компенсацію, цікаво б порівняти її з тою яку отримують зонах військових дій.

Внесено 23 сторінки змін до Закону України "Про організацію оборонного планування" . серед поміченого – змінено визначення поняття ресурсів у оборонному плануванні які тепер включають матеріально-технічні, енергетичні, фінансові, інформаційні ресурси, продовольства, земельні і водні ділянки, комунікації, фонди та майно з метою досягнення необхідного рівня спроможностей сил безпеки та оборони. Хочеться почути думку фахівців військових, але на мій дємбєльський рівень розуміння, не може 73 самозванці з чужими картками в руках, кулуарно приймати зміни до оборонної системи країни, це військовий переворот… (Тобто пряма дорога до дерибану існуючих запасів для досягнення необхідного рівня – відкрита).


Вони навмисне прийняли мовний закон, щоб стравити людей на вулиці і гребти гроші. Чому ми ведемся в котрий раз? Цю верховну раду треба міняти повністю – всіх до одного. Жоден хто був депутатом хоч раз туди не має бути обраний. Мудрі і корисні підуть радниками, а баласт нам дуже дорого коштує. Досить!

Вся ці цифри вражаюче швидко привчають нас до відчуття що мільярд туди-мільярд сюди – без різниці. Після колосальних витрат на футбольний чемпіонат , я кожного разу закипаю коли люди знов збирають гроші на лікування дитинки, бо в цій країні нема лікарні, яка може допомогти. Нам, платникам податків і Сходу і Заходу платити по векселях цих так званих народних так званих обранців.

ТУТ
Шукати всі повідомлення учасника
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб
*****

Повідомлень: 13 654
Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #2
06-07-2012 09:26 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

мне очень интересно - для чего вы разместили здесь эту информацию???
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3
06-07-2012 09:37 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

(06-07-2012 09:26)Vitaly_N :  мне очень интересно - для чего вы разместили здесь эту информацию???
відповім за автора - "для общего развития"...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-07-2012 09:38 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
Olesik Немає
Классик
****

Повідомлень: 849
Приєднався: Feb 2008
Kiev
Yeti Experience 1.8 TSI, Roomster 1.6
Повідомлення: #4
06-07-2012 10:27 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

(06-07-2012 09:26)Vitaly_N :  мне очень интересно - для чего вы разместили здесь эту информацию???

Вы против Курилки? Бардачка? Может, в дом и быт? Или вообще против? Курить
А информация, полезная или нет, каждый решит за себя сам.Курить

[Зображення: ab157636.gif]
[Зображення: 1.png]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-07-2012 10:30 Olesik.)
Шукати всі повідомлення учасника
Ramires Немає
порохобот
*****

Повідомлень: 2 430
Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #5
06-07-2012 11:12 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

(06-07-2012 09:26)Vitaly_N :  мне очень интересно - для чего вы разместили здесь эту информацию???

Вам це нецікаво. Чи може Ви палко вірите в те, що нам показують по державних телеканалах ? Про те, як кожен день підвищується відсоток жирів у маслі ?Big Grin
Шукати всі повідомлення учасника
norton Немає
Рассказчик
**

Повідомлень: 127
Приєднався: Jan 2011
Киев
Yeti, ГАЗ-21Р
Повідомлення: #6
06-07-2012 12:09 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

(06-07-2012 09:26)Vitaly_N :  мне очень интересно - для чего вы разместили здесь эту информацию???
Чтоб такие, как Вы подобные вопросы задавали.
Шукати всі повідомлення учасника
Gerzik Немає
Все буде HD )
*****

Повідомлень: 6 636
Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #7
06-07-2012 12:15 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

ПозднаватильноКурить
Політика- лайно.

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #8
06-07-2012 12:23 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

(06-07-2012 12:15)gerzik :  ПозднаватильноКурить
Політика- лайно.

Це вже економіка Smile

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника
Gerzik Немає
Все буде HD )
*****

Повідомлень: 6 636
Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #9
06-07-2012 12:28 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

І не пахне в цій країні економікою

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #10
06-07-2012 12:29 RE: Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

....тока лайномСкорбимMr. Green

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Запад против Востока + раша ну или "мы") Рекрут 6 1 838 21-11-2013 16:46
Останнє: AlexMotel
  Сьогодні Першотравень відзначається в 142 країнах світу. Шкодчук 2 1 002 02-05-2013 21:13
Останнє: ntischenko
  Регіонали кинули "захисників" російської мови vetalkiev 226 27 500 07-11-2012 11:11
Останнє: Black-and-White
  сьогодні день пам'яті жертв голодоморів oksanka2013 12 2 786 28-11-2011 20:17
Останнє: SergM
  Сьогодні білоруська газова труба перейде у власність Росії. Шкодчук 10 3 116 27-11-2011 01:46
Останнє: Донской
  Как "макаронников" кинули руссотуристо))) =Nazar= 14 4 071 01-09-2011 20:34
Останнє: Фан
  Покращення життя вже сьогодні Misan 80 16 728 18-03-2011 20:18
Останнє: Slavapro
  "Покращення життя вже сьогодні!!!" Gerzik 133 32 442 10-05-2010 20:41
Останнє: Lady

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1