Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Чи потрібно впровадити періодичні зустрічі?
Голосування завершено.
Так 90.00% 18 90.00%
Ні 10.00% 2 10.00%
Всього 20 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Впровадження зустрічей клубу на періодичній основі
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #1
28-11-2007 18:57 Впровадження зустрічей клубу на періодичній основі

Всім привіт. Згадав я недавно одну з наших останніх зустрічей де ми обгвоорювали як завжди можливості розвитку нашої гілки і пролунала ідея нарешті впровадити у Львові зустрічі клубу на періодичній основі. Було приведено достатньо аргументів що це нам дасть і які труднощі це вирішить.

Постає останнє питання: хто з нас БУДЕ на них приїжджати? В мойому розумінні періодичні зустрічі це такі зустрічі які 100% будуть відбуватися в будь якому складі.

Отже будь ласка проголосуйте і висловіть думку н арахунок доцільності і відпишіть у цій темі свої думки на рахунок цього і обовязково вкажіть чи Ви готові брати участь (тобто чи ви будете присутні на більшості цих зустрічей). Звісно ніхто не говорить про обовязкову присутність завжди ітд. Мова йде про участь у більшості зустрічей.

Наразі моя думка що варто спробувати з Нового Року розпочати робити зустрічі двічі на місяць по суботах у помірно вечірній час.

Чекаю на Ваші відгуки з нетерпінням! Честь!

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Mihalich Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2007

Octavia A5, 1.9 TDI
Повідомлення: #2
28-11-2007 19:29  

Ребята, на самом деле встречи, либо же их периодичность, зависит от свободного у нас времени в первую очередь, и желания.

Я уверен, что каждый из нас, смог бы найти, если бы заранее знал дату, время и место встречи, желание что бы пообщаться о наших любимых конях.

По-этому, для тех, у кого есть желание - предлагаю, в данной ветке обсудить:

учитывая, что множество из нас в конце, либо же в начале месяца, может быть занято работой - предлагаю рассмотерть к примеру:

каждую вторую пятницу месяца встретится со шкодоводами Львова. Место встречи - либо уже признанное шкодоводами Львова (либо, у кого есть желание обсуждать своих любимцев ,но еще не были на съездах - обсуждаем в этой ветке)

Если наше место встречи и его время будеть постоянно - я уверен - даже без подтверждения в форуме мы начнём расти не по дням - а ... ... ...
А самое главное - в кругу владельцев сможем обсуждать наших любимчиков, СЦ, обслуживающие их и прочее, - пусть даже раз в месяц (или у кого какие пожелание)... но будем делится впечатлениями, опытом и прочеем
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #3
28-11-2007 22:44  

Я вважаю що таке потрібно і ми про це говорили на остатній зустрічі. Періодичність на мою думку мае бути не частіше ніж раз в місяць, день любий крім суботи і неділі бо то всі будуть заняті: хто на лижах. хто на рибі.хто в салаті Very Happy
Шукати всі повідомлення учасника
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #4
29-11-2007 08:53  

Зустрічі потрібні 100%. Теж думаю що раз на місяць можна зробити якусь заплановану а якщо буде якась причина то можна завжди незаплановану зробити Дружба

Бажання бути на зустрічах в мене є але незавжди получається. Для мене найбільш ймовірний варіант це субота,неділя.

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #5
29-11-2007 12:59  

Mihalich :Ребята, на самом деле встречи, либо же их периодичность, зависит от свободного у нас времени в первую очередь, и желания.

...

Дело в том что на последней встрече мы обсуждали развитие клуба а именно визитки, флаеры и прочую печатную продукцию. Потом возник вопрос как быть людям с ограниченным доступом к интернету. Пошли идеи СМС рассылки итд. Но всетаки для начала как самый лучший вариант мы обсудили возможность установить периодические встречи в определенное время и в определенном месте и указать эту информацию на визитках. То есть на светофоре ты например даеш водиле шкоды стоящей рядом визитку про клуб и человек видит что в такуюто пятницу в такоето время и в такомто месте мы собираемся. И если у него небыло возможности зайти в инет то он полюбому нас найдет вживую. Это и есть основная идея таких встреч на данный момент. А о чем поговорить мы всегда найдем! Скучно не будет - я уверен.

Nas'ka Немає
Ученик
*

Приєднався: Sep 2007

Fabia 1.2
Повідомлення: #6
01-12-2007 16:52  

Я думаю одного раза в месяц будет дотаточно, например в пятницу или субботу Мир Курить
euripid Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2005

Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #7
01-12-2007 17:11  

Mihalich :встречи, либо же их периодичность, зависит от свободного у нас времени

А часу ні в кого нема - це аксіома.

Mihalich :Я уверен, что каждый из нас, смог бы найти, если бы заранее знал дату, время и место встречи

Пробували вже по-всякому - і тиждень наперед, і 2 тижні - результат незмінний.

Mihalich :каждую вторую пятницу месяца встретится со шкодоводами Львова

Взагалі, в Клубі неписана давня традиція проводити зустрічі по червергах...

Все буде добре - Л. КучмаSmile
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #8
02-12-2007 11:40  

Nas'ka :Я думаю одного раза в месяц будет дотаточно, например в пятницу или субботу Мир Курить

Насчет одного раза согласен. Из дня недели мне больше импонирует суббота но вижу что большинство предпочитает иметь выходые свободными поэтому думаю что пятница проканает Smile

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #9
02-12-2007 11:46  

euripid :
Mihalich :встречи, либо же их периодичность, зависит от свободного у нас времени

Цитата:А часу ні в кого нема - це аксіома.
- В Петра нема часу Smile

Mihalich :Я уверен, что каждый из нас, смог бы найти, если бы заранее знал дату, время и место встречи

Цитата:Пробували вже по-всякому - і тиждень наперед, і 2 тижні - результат незмінний.
- Петра нема Smile

Mihalich :каждую вторую пятницу месяца встретится со шкодоводами Львова

Цитата:Взагалі, в Клубі неписана давня традиція проводити зустрічі по червергах...
- В результаті на цих зустрічах крім тебе був Я і Леша або Ігор а в суботу ВСІ крім тебе. Питання: які зустрічі ефективніші?

NO COMMENTS

ЗІ: При такому підході можна взагалі нічого ніколи не організовувати. Все має властивість змінюватись. Згадай для прикладу мою спробу зібрати останню зустріч перед минулим Новим Роком.

Подивись скільки всього відбулося в цьому році:
- біля 10 зустрічей
- дві зустрічі на природі з шкодаводами Києва, Тернополя і Стрия
- два парада
- перші партнери клубу
- зустрічі з гостями з інших міст (Київ, Дніпропетровськ, Донецьк)

На скількох зустрічах ти був присутній??? Здається твоє коментарі стосуються тебе в першу чергу бо ти ніколи не маєш часу а ми збираємось без проблем.

Ті кому цікаво знаходили і час і можливість. Про які аксіоми ти говориш? Згадай як я Вас збирав на зустрічі, турнір по більярду ітд ... ото були справжні аксіоми ... ще забакланили на десерт.

Доречі якщо ти не хочеш приймати участь у періодичних зустрічах то ніхто і не заставляє ... наразі я бачу що люди ЗА і ми таки спробуємо їх впровадити. Якщо наша гілка готова що цього то все буде гуд а чкщо раптом ні ... то спробуємо за пів року чи рік.

Категорично не згідний по усіх пунктах. (крім останнього ... традиція є традиція і не впливає на розвиток клубу)

Повбывав бы

ЗЗІ: Скоро можна буде колекціонувати пости подібного характеру.
ЗЗЗІ: Цього разу я не буду просити тебе витирати цей пост. Люди в нас є. Люди розумні. Їх це не відлякає. Вже не раз в різних темах просили ... не подобається клуб ... не хочеш їздити на зустрічі ... добре. Але не треба підривати бажання інших!!! Іноді краще жувпромовчати. Evil or Very Mad

Nas'ka Немає
Ученик
*

Приєднався: Sep 2007

Fabia 1.2
Повідомлення: #10
03-12-2007 09:43  

Антон Respect Respect Respect МОЛОДЕЦЬ
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Новорічний музичний диск Шкода Клубу Šved 28 9 918 14-01-2012 10:10
Останнє: Šved
Exclamation Зустріч клубу 27го Травня (П"ятниця) StE@LtH 25 9 940 01-06-2011 18:33
Останнє: В...
Lightbulb Зустріч клубу 25го Березня (бар Едем) StE@LtH 6 3 183 25-03-2011 14:27
Останнє: SVAt
Rainbow Зустріч клубу 25 Лютого в Едемі 20:00 StE@LtH 33 11 249 28-02-2011 11:30
Останнє: Igor_Lviv
Exclamation Чергова зустріч клубу 24го Грудня - Відміняється StE@LtH 9 4 573 29-12-2010 21:17
Останнє: pete
Star Зустріч клубу 26 Листопада в Оазисі (Сихів) StE@LtH 28 13 299 30-11-2010 13:25
Останнє: SVAt
  Флуд щодо Зустрічі клубу 26 Листопада StE@LtH 21 8 938 29-11-2010 12:19
Останнє: StE@LtH
  АЗС GFC - дисконтні картки для Клубу. Igor_Lviv 56 23 534 15-11-2010 14:15
Останнє: Igor_Lviv
  Зустріч клубу 29 Жовтня в Хмільному Домі Роберта Домса StE@LtH 38 15 222 11-11-2010 13:19
Останнє: antik
  Зустрічі клубу у Хмільному Домі Роберта Домса StE@LtH 28 11 188 21-10-2010 15:52
Останнє: StE@LtH

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1