Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Octavia A7
Автор Повідомлення
maestro9191 Немає
Ученик
*

Повідомлень: 1
Приєднався: Apr 2024
Київ
Octavia Combi 1,6 TDi DSG 2018
Повідомлення: #10771
08-04-2024 11:30 RE: Octavia A7

Вітаю шановне товариство!

Першим же повідомленням на форумі буду клянчити про допомогуMr. Green
Обираю своє перше авто. Для себе визначився що це має бути саме Octavia A7 FL TDI на DSG із цілого ряду причин. Проте, переглянувши 1000 і одну статтю на просторах інтернету дійшов невтішного висновку: в українському сегменті інтернету структурованої інформації з питань, які мене цікавлять, майже немає. На противагу, російський сегмент, судячи із заголовків, має відповіді, але навіть із ВПН той самий драйв2 у мене вантажитися не хоче аж ніяк.

Забігаючи на перед, скажу що ані кабелів ані Васі Діагноста ні у мене ні у моїх родичів/друзів/колег нема.

Отож, власне, питання:

1. Читав, що десь під капотом можна знайти наліпку із кодуванням типу DSG, що встановлена на даному конкретному ТЗ. Але пояснення де саме ту наліпку шукати - я не знайшов. Проблема в тому, що обираючи турбодизель 1,6 можна натрапити як на DQ200 так і DQ381 залежно від року випуску, а в деяких випадках і від положення зірок відносно Сатурна. Принаймні так я розумію виходячи з інфи на просторах вітчизняного інтернету. Тож де її шукати? Хотілося б дізнатися це до поїздки на СТО для недешевої діагностики.
2. Адаптивний круїз і пов'язані системи. Із деяких джерел я зрозумів, що Front Assist і адаптивний круїз це далеко не одне і те ж саме, але перше можна конвертувати в інше за відносно адекватні гроші. Проте авто.ріа і продавці там поставили мене в тупик: третього підрульового перемикача немає, а в описі адаптивний круїз є. То народ не може відрізнити Front Assist від адаптивного круїзу чи що? Чи як взагалі зрозуміти що адаптивний круїз на авто є? Бо для мене ознака наявності адаптивного круїза - третій підрульовий ричажок.
3. Оптика. Проблема та ж сама. Продавці в описі вказують ксенон/бі-ксенон, а в описі від себе кричать вже про Full LED. Інколи навіть пишуть через кому "Full LED, біксенон". Де правда і як дізнатися по зовнішньому вигляду що ж там стоїть? На слово "ксенон" у мене просто алергія ще з початку 00х, коли пхнути його всюди було мейнстрімом.
4. Головний пристрій. Питання комплексне і багаторівневе:
- Columbus Mib 2,5 обов'язково має слот для сім-карти чи від чого залежить наявність цього слоту? Багато продавців фотографують екран, але не начиння у бардачку.
- З іншого боку, чи ставлять із завода на Октавію А7 FL голови Mib3?
- Чи означає наявність слоту під сім-карту можливість підключення до авто за допомогою Skoda Connect як це є у мого колеги на Karoq?
- Чи дійсно той Canton вартує того, як про нього криком кричать продавці?
5. Пуск двигуна з кнопки. Так чомусь виходить, що там, де мене влаштовує решта комплектації, немає пуску двигуна з кнопки. Для мене то питання шкурне, бо вже ламав колінкою ключа колись - більше не хочу.Чи дорого буде таку опцію доставити? Також, припускаю, що дану опцію має зміст ставити у комплекті із безключовим доступом, якщо такого нема.
6. Електробагажник. Питання те ж саме: чи дорого доставити? Розумію, що у офіціалів то коштуватиме десь як Ланос, тому, скоріше, цікавить у розрізі розборок/шротів і майстерень, де то можуть поставити.
7. Камера заднього виду. Як я розумію, сама камера коштує недорого, але проблема у тому, щоб протягнути усі дроти від ляди багажника до потрібного місця у торпедо. Ну і людська програма із рівними руками майстра. Я все вірно розумію? І скільки може коштувати доустановка станом на 2024 рік?
8. Контроль сліпих зон. Від яких датчиків воно працює? Якщо нема позначки на дзеркалі, то достатньо замінити тільки дзеркала чи іще потрібно кудись якісь датчики врізати? І взагалі, чи вартує воно того?

Питання продиктовані переглядом сотень оголошень на авто.ріа. Не те, щоб я прям купляв голе авто і доставляв усі вищеописані опції, але хочеться розуміти при виборі авто що з опцій доставити найлегше/найдешевше і яким комплектаціям віддавати перевагу. Бо десь може не бути одного а десь іншого.

Завчасно дякую за змістовні відповіді!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1