Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Вигнання гобліна закінчилося вибухом 12 будинків
Автор Повідомлення
Oleg1987 Немає
Классик
****

Повідомлень: 1 129
Приєднався: Nov 2009
Дрогобич
Skoda Octavia A7 1,6 TDI CXXB 81kWt
Повідомлення: #1
18-06-2013 08:33 Вигнання гобліна закінчилося вибухом 12 будинків

   
http://svobodaslova.in.ua/news/read/17467
Я удивлен
У Зімбабве місцевий чаклун спробував провести традиційний обряд виклику блискавки, у результаті чого в місті Хараре, столиці країни, сталася потужний вибух.
Після нього зруйнованими виявилися 12 будівель, повідомляється про смерть п'яти осіб. Імовірно, за допомогою блискавки він збирався вигнати гобліна, повідомляє infosmi.net.
У Зімбабве народ досі вірить у магію і чаклунство. Головним цілителем хворих і нещасних у місті Хараре вважається Спікмора Мандера. Цей старий за певну суму ніколи не відмовлявся допомогти слабким і хворим. Найчастіше до нього зверталися бізнесмени столиці Зімбабве.
Жителі Хараре вважають його дуже небезпечним чарівником, тому намагаються не заподіювати йому шкоди. Найбільше Спікмор відомий умінням виганяти гоблінів і викликати блискавки. Згідно з легендою, гобліни допомагають людині розбагатіти, але потім пожирають його зсередини. У таких випадках людина може потрапити в аварію, або статись інша подія, яка закінчиться травмами або навіть смертю.
Для того, щоб вигнати бісівське кодло з душі людини, Спікмор повинен провести ритуал, що викликає блискавку. Чаклун для цих цілей закуповував боєприпаси, з яких їм витягалася червона ртуть. Своїм клієнтам він заявляв, що дана речовина є цілком таємною і використовується урядом у створенні надпотужних лазерів. Неодноразово старим чаклуном купувалися мінометні снаряди і гранати та звичайна срібляста ртуть, яка потім теж використовувалася в ритуалах.
Кілька тижнів тому до Мандера завітав підприємець, який запропонував дідові 15 тисяч доларів за позбавлення його від злощасного гобліна. Чаклун погодився, після чого почав свої приготування до обряду. Про події, що сталися на ритуалі, розповіла жінка, що проживала по сусідству з шаманом. Вона заявляє, що бізнесмен наказав чаклуну обезголовити гобліна. У відповідь на це Мантер крикнув про удар від містичної істоти. Потім пролунав вибух.
У місті Хараре зараз назріває паніка. Місцеві мешканці впевнені, що вибух вивільнив різну нечисть. Африканці почали посипати вулиці сіллю, щоб відлякати злих духів.

...руССкие, всё вокруг себя называют славянским, чтобы потом всё славянское назвать - руССким...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-06-2013 08:33 Oleg1987.)
Шукати всі повідомлення учасника


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Хомутиннік носить на руках пару будинків під Києвом vetalkiev 8 2 393 30-03-2012 00:12
Останнє: gotgas4me

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1