Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Шукаю свідків ДТП на Глибочицькій 27.02 біля 20:20
Автор Повідомлення
uzhonok Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2007

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #1
28-02-2008 02:25 Шукаю свідків ДТП на Глибочицькій 27.02 біля 20:20

Доброго усім здоров'я.

Вибачайте за repost, якщо вже хтось читав на АвтоЮА, але можливо тут хтось знайдеться... Буду вдячний за допомогу.

---
Доброго всім вечора.

Для мене, правда, він видався не дуже того... Перша аварія на мою голову.
Нажаль, поки прийшов до тями, перевірив чи усе гаразд з сім'єю і виставив знак, уже всі свідки, що були на колесах, роз'їхались, а я через шок не здогадався першим ділом зупинити когось і попросити, хоча й не раз читав як себе вести в разі такої ситуації. Шок, виявляється, він і в Києві шок... Власне, буду вдячний, якщо зі мною зв'яжеться хтось, хто бачив, як близько 20:20 на перехресті Глибочицької і Лук'янівської у мене (срібляста Фаба) влетіла Audi 90. Звичайно, якщо не проти бути свідком. Можна або в приват, або по тел 80672350374. Моя дружина ніби як свідок, але мене багато хто за вечір уже переконував, що дружина, як особа зацікавлена, свідком бути не може. Хоча в страховій сказали, що може...

На мене протокол не складали, зі слів ДАІ - склали на другого учасника ДТП, але оскільки у мене є деякі сумніви щодо правдивості їх слів і судячи з уривків фраз розмови по телефону хлопчика-водія Audi, хотілось-би все-таки знайти свідка.

В страхову (УСА) усі папери зібрав і завтра поїду. Якщо когось цікавлять результати - відпишусь сюди, як все пройде по процесу.

Бережіть себе та інших на дорогах!
Удачі.
Шукати всі повідомлення учасника
Mekon Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Skoda Octavia 1.9 TDI
Повідомлення: #2
28-02-2008 14:19  

Встречный вопрос ...

кому запись ГАИ написало ???

[Зображення: mekon.gif]

*0324*
8(097)230 3138
Сергей (Mekon)
uzhonok Немає
Ученик
*

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #3
28-02-2008 18:04  

Не зовсім зрозумів питання... Який саме запис? В талон? Теоретично, що нікому поки-що. Принаймні мені нічого не писали. Та й робити це по рішенню суду мають, наскільки я знаю. Поки-що тільки знаю, що на іншого учасника ДТП написали протокол і суду ще не було.
uzhonok Немає
Ученик
*

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #4
29-02-2008 01:31  

А взагалі, можна поцікавитись, що викликало таке питання? Маєте якесь відношення до другого учасника ДТП? Просто цікаво...
WhiteEagle Немає
Owner

Приєднався: Jul 2005
коло Києва
...
Skype IDWhiteEagleUkr
Повідомлення: #5
04-03-2008 21:31  

А навіщо тобі свідки?

що написали в протоколі якій робили ДАЇ?
як все було реально? а то з опису не зрозуміло!!!

Слава Нації!Скорбим
uzhonok Немає
Ученик
*

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #6
04-03-2008 21:59  

Привіт, Серьога.

В принципі може і не треба вже. Я просто не був впевнений, чи написали вони протокол на другого учасника взагалі, бо мені його так і не показали. Сьогодні взнав, що справу передали до суду і що протокол таки на нього.

А було все дуже просто. Мав повертати наліво з Глибочицької на Лук'янівську. Виїхав на центр перехрестя, пропустив зустрічних, дочекався поки по Глибочицькій зупинились два ряди на червоний, на трамвайних взагалі нікого не було (аж дивно, як для того місця). Тільки рушив з місця, повернув голову в сторону Лук'янівської, заїхав одним колесом на зустрічні трамвайні - і тут чую як сунуться по мокрому бетону заблоковані колеса і бачу краєм ока фари, що швидко наближаються. Бумц! Добре що ногу переставив на тормоз, інакше або відфутболив би мене в задніх, або якщо проїхав би ще на метр далі - то він був би у салоні. А у мене там малий з дружиною... Навіть подумати сташно.

А так - переднє праве крило в хлам, вивернуте колесо, вивернута фара (не побилась доречі, я в шоці), деформований капот. Більш детально в п'ятницю на дефектовці скажуть.

Отаке... Жду суду...

Btw, у студента на тій 17-річній Ауді 90, що в мене влетіла, навіть цивілки нема. Повбывав бы
WhiteEagle Немає
Owner

коло Києва
...
Skype IDWhiteEagleUkr
Повідомлення: #7
04-03-2008 22:05  

Ну так при оформлені ДТП тобі мали показати пртокол який ти мав підписати, цей протокол один единий на всіх, кожному по одному примірнику! Там і вказати мали Дайці хто винен. Якшо в протоколі написано шо виний на Ауді 90, а судя чи з усього саме так і є, то нема чого мучатися і спи спокійно.

Суд вирішить шо виний саме він.

В тебе КАСКО є тому на станцію ремонтувати залізо!

Залізо можно відновити найголовніше, що з родиною все гуд!

Слава Нації!Скорбим
uzhonok Немає
Ученик
*

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #8
04-03-2008 22:29  

Хм... Я взагалі-то думав, що протокол на порушника складається. Якщо обоюдка - то два протоколи... Принаймні мені взагалі нічого не давали підписувати. Просто сказали, що написали на Audi і що той написав, що незгоден. Сьогодні в довідці тільки побачив, що порушення написали на нього і по яким саме пунктам ПДД. Так що вже спокійніше.

А про залізо - абсолютно згоден. Дружба
WhiteEagle Немає
Owner

коло Києва
...
Skype IDWhiteEagleUkr
Повідомлення: #9
05-03-2008 09:21  

Якшо бути більш точним, то не пртокол, а офомлення ДТП, складається де ти описуешь як все сталося і так далі.
Принаймі в мене так було!

Слава Нації!Скорбим
Fuhrer Немає
Отщепенец

Приєднався: Nov 2006
АІ****НA
dCi Шайтан - ДДТ
Skype IDiredka1
Повідомлення: #10
05-03-2008 09:39  

По логике вещей, оба участника подписывают схему ДТП, а протокол составляют на нарушителя, который его и подписывает. Если ты схему ДТП не подписывал то хез, возвожны всякие расклады.
У моего брата суд идет уже третий год. У виновника ДТП папа мент, вот и лепят горбатого.

+38 050 478 34 80 Ваня [Зображення: telephone.gif]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Шукаю приміщення для мініпивоварні Gleb 0 621 18-05-2016 10:16
Останнє: Gleb

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1