Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
БЕЗ стабілізатора?
Автор Повідомлення
орест оркуш Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2014
м.Івано-Франківськ
шкода октавія тур 1.6 - 2008 р.н.
Повідомлення: #1
05-04-2014 19:07 БЕЗ стабілізатора?

мій знайомий на своєму авто зняв стойки (штанги),хто як називає, стабілізатора... сам ричаг хомутами підтянув до кузовного кріплення тормозних трубо...і їздить вже так два роки. пояснює, що стабілізатор потрібен тільки при вході у поворот з гармошкою десь при 160-180 км. а без нього машина мякше їздить...Так ось- зняв я їх сьогодні тоже на своїй ласточці...через пару днів напишу свій досвід їзди без стаб... А може вже хтось так їздить?
ПРЕДІСТОРІЯ:
треба було мені з початку розпочинати- і так:
1.поміняв салейнблоки (передні і задні) передніх ричагів.
2. поміняв втулки стабілізатора
3. поміняв опорні підшибники із резинами.
Після цього появилися дивні звуки у ходовій- ніби як "квакання" при наввіть на невеликій гармошці. Їздив так 3-5 днів. замахало. приїхав до того самого майстра - він зняв нові резини з опорних і поставив старі резини і нові підшибники... все закрутив, докрутив, перепровірив........... все на підйомнику ідеально, шарові та накочнеки в тому числі... виїхав я , блін, то саме однак трохи легше..... через знайомого поїхав до майстра по тюнінг.авто і таке інше - він все перепровірив і зробив висновок що це не ходова, може щося деся відкручене і бовтається... також він сказав, що їздить на своїй шкоді 1.9 тді вже два роки без стійок стабілізатора. також сказав що передні сайленблоки у нього від ауді ТТ, а задні від якогось там тоже гоночного фольсквагена. вже два роки так їздить і ніхера їм немає... ЧЕРЕЗ ЦЕ я всю суботу підкручував всі деталі в передку які моглиб хоть трохи хитатися.... ніхрена не помогло!!!! вирішив проекспеременгтувати і зняв стойки стабілізатора з метою: 1. послухати, чи перестане те плятське "квакання" (оскільки резинки стаб. я поміняв - може китайська штамповка або інше гівно, яке штампують у певних підвалах). 2. перевірити його теорію щодо мякості авто .
Результат- 1.мякше однозначно, навіть занадто. Висновок: стойки стаб.треба ставити назад.
2. "Квакання " посилилося. Висновок: не стабілізатор.А що????
можливо неправильно закріпили ті резини опоних підшибників чи шо???

А чого така хрень - тому що продавець, сука, продав запчастини трохи не ті.... майстер, підер, коли їх міняв не сказав, що вони трохи задовгі (резини опорних підшибників, і вони не сіли на своє місце і товкли об корпус. коли їх зняв то вони суттєво вже були деформовані)... і тепер незнаю до чого домахатися....перед ремонтом було в салоні їздити тихіше...

може хтося-шося толкове підкаже? думаю що може недобре сіли старі резини опоних підшибників в стакан... або нові самі підшибники не плотно ввійшли в резини.... доречі: АМАРТИЗАТОРИ в справному стані...

От тепер може зрозуміла моя тема з приводу стойок стабілізатора??
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-04-2014 15:44 орест оркуш.)
Шукати всі повідомлення учасника
BVLGARI Далеко
Барбара Стрейзенд у-у-у-уууууу

Приєднався: Feb 2007
Киевлянин, епта
Šķőđā Ŏćţåvîã 1.4 ŔŠ + chip
Повідомлення: #2
05-04-2014 19:22 RE: БЕЗ стабілізатора?

гениально Мир теперь нужно снять аммортизаторы, они тоже только жесткость добавляютНедоумение я сегодня снял, очень мягко, через пару дней отпишусь
Daemon Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2012
Харьков
Фаба I хетч 1,2 HTP BME
Повідомлення: #3
05-04-2014 19:28 RE: БЕЗ стабілізатора?

BVLGARI, И я об этом подумал Mr. Green
Можно ездить без стоек, на пружинах, так тоже мягче будет Rulez
Завтра еду снимать амортизаторы )))
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-04-2014 19:34 Daemon.)
pureys Немає
skoda-club.dn.ua

Приєднався: Sep 2007
planet Nibiru
Silver Streak
Повідомлення: #4
05-04-2014 19:37 RE: БЕЗ стабілізатора?

http://youtu.be/Smd8i5Gb7Ds

[Зображення: 37c87b6b8977.jpg]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
astrolet Немає
Любитель

Приєднався: Oct 2011

Универсальчег RS 1.9TDI / A5 сарай 1,6
Повідомлення: #5
05-04-2014 19:51 RE: БЕЗ стабілізатора?

мдя Facepalm

Faba 1.9TDI (ATD)/ no EGR/no MAF/no CAT/GARRETT 2265/4Bar MAP/Pumpe-Düse 0.320/2,00bar boost/Front Cupra R FMIC/Chip Жека К
Y.Shen Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2013

Повідомлення: #6
05-04-2014 20:08 RE: БЕЗ стабілізатора?

Налетіли на хлопаку... Нормально можна їздити без стабілізатора, якщо ти не їздиш більше 90-100 км/год. Але про 160-180 - це точно перебільшення. Так, на стакани навантаження більше, тому на поганих дорогах бажано таки його не знімати.
Для когось міняти стійки стаба не дуже то по кишеніHello!
yuristkonsult Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Хмельницький
Octavia 1.8t (vtg)
Повідомлення: #7
05-04-2014 20:13 RE: БЕЗ стабілізатора?

Минулого року довелось пару днів поїздити без стабілізатора. Про які 160-180 йде мова? Вже при 40 км в повороті машина хилиться значно більше. На швидкості в 60 км навіть ямку на дорозі об'їхати - стає небезпечно.
Писи порадьте знайомому не маятись фігньою.

Никогда не бойся делать то, что ты не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили "Титаник".
Hundra Немає
Партнер Клуба

Приєднався: Dec 2012

Повідомлення: #8
05-04-2014 20:34 RE: БЕЗ стабілізатора?

Недоумение

Shocked

Я удивлен
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-04-2014 20:35 Hundra.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Lisiy83 Немає
Banned

Приєднався: Mar 2014
Чернигов
fabia
Повідомлення: #9
05-04-2014 20:44 RE: БЕЗ стабілізатора?

(05-04-2014 20:08)werty_c :  Налетіли на хлопаку... Нормально можна їздити без стабілізатора, якщо ти не їздиш більше 90-100 км/год. Але про 160-180 - це точно перебільшення. Так, на стакани навантаження більше, тому на поганих дорогах бажано таки його не знімати.
Для когось міняти стійки стаба не дуже то по кишеніHello!

не такие уж и дорогие стойки стабилизатора. а если для кого-то их дорого менять, то зачем покупать машину?
d9n Немає
Классик

Приєднався: Mar 2012
Киев
BMW E36/VW POLO 9N
Повідомлення: #10
05-04-2014 20:51 RE: БЕЗ стабілізатора?

Можно без многих агрегатов и деталей ездить, только вполне может так случиться, что не долго.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Заміна сайлентблоків ричагів, втулок стабілізатора та опор FABIA 1.6 hamsster 36 9 478 30-03-2019 22:17
Останнє: Dimitrius
  втулки переднього стабілізатора на А5 spectr 28 10 127 21-07-2012 16:03
Останнє: Bog001

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2