Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
А5 vs Тур vs Корола
Автор Повідомлення
n3wbie Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2014
Київ
Altea XL 2.0 FSI, Fabia Combi (була)
Повідомлення: #1
03-10-2014 15:15 А5 vs Тур vs Корола

Шановні експерти, допоможіть визначитись
збираюсь придбати перше авто.
Нову звісно не потяну - орієнтовна сума - 9000-10000 (якщо авто буде у хорошому стані, що малоймовірно, можна було б 11000, але не залишиться на обовязкові заміни розхідних матеріалів/поломаних запчастин після покупки)

Звісно душа лежить до 540 Е39 mtEmbarassed але зараз не той час....
Пройшли тижні перечитування форумів, перегляду тест драйвів бла-бла-бла...
а кінцевого рішення не прийнято правда і сумма ще не вся...
Уже потрібно приглядатись до того що продають, тому на даний момент потрібна економна машина (буде встановлено ГБО), комфортна на свою ціну (підігрів сидінь дуже хочеться Embarassed ), з містким багажником, яка не буде часто і дорого ломатись (доглядатись буде дуже добре, так як відношусь до власної техніки з великою відповідальністю) і не зовсім низька кліренсом. пробіг, мабуть, не повинен бути більше 150 тис
автодосвід є - три роки 21063 (машина батьків, на якій мене в Київ не пустили, і продали Упал и качаюсь )
Здоровий розум, після того як покищо викинув бмв з голови, а також власні вподобання до марки шкода привели в ваш клуб.
Вже кучу всього перечитав Hello! у вас тут,
тому знаю що вдалішого кузова ніж в тура немає і ніколи не зроблять,
все що не 1.8т ніфіга не їде,
а 1,9тді порве всіх і вся. Дуже прошу не піднімати дискусії на цю тему Дружба
Тепер до кандидатів,
ще раз уточню, так, мені дуже б хотілося 1.8т, але зараз не ті цілі Hello!
Розглядаємо всіх з механікою, 1,6:
А5(та, що рестайлінг) 2005-2009
Тур 2005-2009
Корола E140 (ненароком недавно надибав, ціна як в а5) 2008-2009

з цього дуже подобаеться а5, розум говорить що там дорожче задню підвіску ремонтувати + ціна буде на 1000-1500 дорожче тура,
тур - тут і так все ясно - супер крута тачка, з 1.6 не їде, але наваляє 1.4Respect теоретично можна придбати за 9000 і на здачу привести його в хороший стан,
Ну і як би збоку, хочу почути вашу думку про королу. Загалом ніколи не дивився, а на днях почитав і здаеться що в ній буде комфортніше ніж в турі (наприклад підігрів сидінь є відразу, місця ззаду більше, багажник - мінус в карму тойоті хоча також не маленький і ще мінус за, мабуть, дорожче обслуговування":))
є ще фабія і румстер на декілька років молодше але ніяк не можу цю думку прижити в голові.
Так що скажете, чи моїх збережень тільки на тур вистачить?
Збираюсь проїзжати 2000 км в міс.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2014 16:16 n3wbie.)
Шукати всі повідомлення учасника
Predator_76 Немає
муж жены художника

Приєднався: Mar 2008
Киев
Как у Бусёны Ивановны)
Повідомлення: #2
03-10-2014 15:26 RE: А5 vs Тур vs Корола

та что в лучшем состоянии, ту и берите
n3wbie Немає
Рассказчик
**

Київ
Повідомлення: #3
03-10-2014 15:36 RE: А5 vs Тур vs Корола

(03-10-2014 15:26)Predator_76 :  та что в лучшем состоянии, ту и берите
Дякую, тобто обслуговування тур і А5 по грошам не відрізняється (ціни на роботу і запчастини одного і того ж виробника я так розумію однакові).
Ingol$htadt Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2013
Leopolis
Octavia Tour 1.8Т
Повідомлення: #4
03-10-2014 15:38 RE: А5 vs Тур vs Корола

Судячи по бюджету, звісно на мою думку,краще взяти тур. Правда не впевнений, що установка гбо на 1.6 суттєво зменшить розхід бензу

рон-дон-донБаян дон-дорон-дорон-дон Баян
Predator_76 Немає
муж жены художника

Приєднався: Mar 2008
Киев
Как у Бусёны Ивановны)
Повідомлення: #5
03-10-2014 15:40 RE: А5 vs Тур vs Корола

(03-10-2014 15:38)Ingol$htadt :  Судячи по бюджету, звісно на мою думку,краще взяти тур. Правда не впевнений, що установка гбо на 1.6 суттєво зменшить розхід бензу

бензина уменьшит)) газа нет)
n3wbie Немає
Рассказчик
**

Київ
Повідомлення: #6
03-10-2014 15:48 RE: А5 vs Тур vs Корола

(03-10-2014 15:38)Ingol$htadt :  Судячи по бюджету, звісно на мою думку,краще взяти тур. Правда не впевнений, що установка гбо на 1.6 суттєво зменшить розхід бензу

розраховую на 11-12л газу в місті замість 9-10 бензину
по грошам 1 грн/км проти 1.7 грн/км (якщо бензин - то тільки 95)
начебто повинна відчуватись економія...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2014 15:49 n3wbie.)
yurec_ Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2012
Київ
7-й трактор
Повідомлення: #7
03-10-2014 15:50 RE: А5 vs Тур vs Корола

Дуже коротенько, викладу свою суб'єктивну думку. Гарно пам'ятаю, як стояв перед подібним вибором. Тільки до цього списку додавався форд фокус 1,6 на 122 конячки. У кожнго з вище перерахованих авто є свої переваги. Дозволю собі комент щодо витрати палвива, 1,6 жере не особливо менше ніж 1,8 тсі, чи фсі.
Вартість обслуги А5, Фокус 2, Корола, приблизно на одному рівні. Дещо дорожче, дещо дешевше.
Корола отлічна тачка з категорії такого собі среднячка, який стане добрим надійним другом. З нормальним салоном, живим як для 1,6 двиглом, точно не тупіша ніж в А5. З таким собі лакофарбовим покриттям, та і А5 уже не славиться цим покриттям...
Але перевагою октахи завжди буде багажнік! Тур найдешевше в обслузі, надійно, ззаду мало місця, і саме головне так класично що вже трохи морально застаріло. Хоча якби коли купував попалася запакована в ідеалі втсочка, то взяв би її.
Якщо по суті. Потрібно орієнтуватись на пропозицію по стану та ціні.

п.с. два місяці назад знайомий перекупам тур зроблений під втс з 1,8т в класному стані за 8 з хвостиком скинув, бо дуже потрібно було, за один день. і пробіг набагато менший 150к був. Я
YARI Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2011
Львів
1.6MPI
Повідомлення: #8
03-10-2014 15:55 RE: А5 vs Тур vs Корола

Те що подобається!
n3wbie Немає
Рассказчик
**

Київ
Повідомлення: #9
03-10-2014 16:11 RE: А5 vs Тур vs Корола

(03-10-2014 15:50)yurec_ :  Дуже коротенько, викладу свою суб'єктивну думку. Гарно пам'ятаю, як стояв перед подібним вибором. Тільки до цього списку додавався форд фокус 1,6 на 122 конячки. У кожнго з вище перерахованих авто є свої переваги. Дозволю собі комент щодо витрати палвива, 1,6 жере не особливо менше ніж 1,8 тсі, чи фсі.
Вартість обслуги А5, Фокус 2, Корола, приблизно на одному рівні. Дещо дорожче, дещо дешевше.
Корола отлічна тачка з категорії такого собі среднячка, який стане добрим надійним другом. З нормальним салоном, живим як для 1,6 двиглом, точно не тупіша ніж в А5. З таким собі лакофарбовим покриттям, та і А5 уже не славиться цим покриттям...
Але перевагою октахи завжди буде багажнік! Тур найдешевше в обслузі, надійно, ззаду мало місця, і саме головне так класично що вже трохи морально застаріло. Хоча якби коли купував попалася запакована в ідеалі втсочка, то взяв би її.
Якщо по суті. Потрібно орієнтуватись на пропозицію по стану та ціні.

п.с. два місяці назад знайомий перекупам тур зроблений під втс з 1,8т в класному стані за 8 з хвостиком скинув, бо дуже потрібно було, за один день. і пробіг набагато менший 150к був. Я

Дякую, за відповідь! а не підкажете, знаю дурне питання, але всеж таки задам,
у відсотках, яка різниця в ціні обслуговуванні на тур і а5, хоча б приблизно.
Ну і також, правльно я розумію, що на такі машини приблизно по 100$ в місяць треба відкладати, для підтримання їх в хорошому стані?
Gr_Vetal Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2011
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL. Liftback Elegance Businessline 2.0 TDI-СR 16V DPF EURO-5 DSG-6 2012
Повідомлення: #10
03-10-2014 16:31 RE: А5 vs Тур vs Корола

Я за Tour або A5...Hello!

Skoda Simply Clever.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  шкода октавия тур 1.9 или тоета корола сити 1.3 бенз malamenr 12 4 026 02-03-2010 02:41
Останнє: Magic

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1