Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 619
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #5411
26-02-2021 18:56 RE: Внутренние враги Украины.

(26-02-2021 18:32)Railnolds :  Вы же сказали что это Байден яички выкрутил. Или Байден уже не умный?

Конечно выкрутил. И продолжает выкручивать.

Смотрите:

Готовится телефонный разговор между Байденом и Зеленским – глава МИД Украины

Смотрите, сколько времени Байден уже при власти? А телефонный разговор только лишь готовится. И не факт, что он в скором будущем состоится. Правда? Т.е. главный защитник Украины Байден за все время своего президентства не соизволил поговорить с так сказать преЗЕдентом Украины? Вот в этом как раз холод рук на яйцах Зеленского. Потому и усердие непомерное. Потому и не всегда умное.

Это как одна из версий. Личную обиду на Медведчука тоже скидывать со счетов не стоит.

(26-02-2021 18:32)Railnolds :  А можно ничего не делать. В любом случае не похвалят.

Импичмент, сцена и номер с роялем - чесслово, похвалю!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #5412
26-02-2021 21:20 RE: Внутренние враги Украины.

(26-02-2021 18:56)Миша Чех :  Потому и усердие непомерное. Потому и не всегда умное.
Не верю что Зе это сделал, не посоветовавшись с Европой и США. И не удостоверившись что они его поддержат с закрытием каналов, а не осудят. Свобода слова всё-таки.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #5413
03-03-2021 12:22 RE: Внутренние враги Украины.

ПопкорнПопкорнПопкорн
Цитата:Трохи більше двох років минуло після "розслідувань" Бігуса та свинарчуківських скандалів. Ніхто не сидить, не доведена причетність Гладковського хоч до чогось протизаконного, а суд зобовʼязав мамкина розслідувача спростувати наведену інфу.

Були навіть тут, серед моїх підписників ті, хто мені волав, що по цій справі до Порошенка багато питань. Можна поцікавитися ви ще є такі? Чи вже вдавилися жабами і здохли?

Ну а для всіх інших, наведу дві цифри.
Зараз МО для "Рапіри" закуповує снаряди по 760 євро.
При Порошенко, Гладковськом та інших баригах такі самі снаряди коштували 450 євро.


Хто з баригоборців ще не здох? Хто готовий очолити розслідування та розповісти зубожілому нароту про різницю у 310 євро за штуку?

Закуплено 5000 одиниць. Скільки буде 5000 помножити на 310?

Олександр Дедюхін
   
Курить
Цитата:Віталій Гайдукевич
. ·
На восьмому році життя, після довгих і зворушливих істерик, не приходячи до тями в Україні померли антикорупціонери. Ніхто не розганяє шкандалю про корупцію в Міноборони, не закидує Зеленського м'якими іграшками, хлопчики і дівчатка із комсомольким задором баригоборців на чолі не розповідають країні, що в усьому винен Зеленський...
Це ж за Свинарчуків було домовлено (і шо? і нічого, як виявилося) то й відпрацьовували. А говорити про корупцію Зеленського ніхто не платив, то чого напружуватися? Джаст бізнес, нічого особистого...
А, до чого це - Міноборони придбало в Болгарії мотлох. Дорого. За документами - боєприпаси. По факту - списаний в Болгарії мотлох. Поколупайте хтось палочкою звйозд слідства чи шо...
Курить
Цитата:Тетяна Чорновол
·
МО закупило в Болгарії древні снаряди СРСР за ціною… 900 євро за штуку. Для порівняння, нові снаряди 152мм для САУ «Акація» болгарського виробництва це саме МО на початку січня купило дешевше… 800 євро за штуку.
Це схоже на злий жарт... Бо далі я з'ясувала, що куплений МО металобрухт – це 100 мм постріли, призначені для гармати «Рапіра». «Рапіра» - протитанкова гармата. Чуєте – протитанкова. Тобто, вона призначена зупиняти танкову атаку. А постріли, куплені для «Рапіри», не бронебійні, а осколочно-фугасні…. протипіхотні.
Однак на жаль, все це відбувається насправді.
Ця інформація до мене просочилася, бо я працювала у профільному комітеті. Знаю, що контракт про закупівлю пострілів у Czech Defense Systems був укладений 19.10.2020 року №403\1\20\74, мова йде про закупівлю 5 тисяч штук снарядів виробництва 1986-1988 року на загальну суму близько 150 млн. грн. До речі, обурений колишній атовець Михайло Бондар з «ЄС» зробив відповідну депутатську заяву про злочин. Однак він, Бондар, ще доброї думки (це іронія) про «зелене» керівництво МО, бо за його даними, ціна за штуку пострілу 760 євро, я ж маю інформацію, що купують за 900 євро штука.
Хочу сказати, що корупційні відкати в цій закупівлі, як мінімум половина.
Адже за часів попередньої влади, коли я була в комітеті Нацбезпеки та оборони, та сама фірма-посередник пропонувала ті самі старі снаряди за ціною 450 євро. Однак, МО не стало їх купувати, ціна пропозиції здалася зависокою, окрім того надійність пострілів була під великим сумнівом. Адже мандрівка цих снарядів до України почалася зі старих складів Болгарії, звідки вони були списані, як боєприпаси 3 категорії (небезпечні та заборонені до використання) за ціною металобрухту. Далі посередницька фірма, що їх викупила, здійснила їх ремонт (очищення від іржі та заміна підривника). Стріляти в принципі можна, однак військові знають, що такі постріли – це лотерея: чи вистрілить, як вистрілить і куди полетить (порох злежався).
А ще зверніть увагу: до останніх днів 2020 року Міністерство оборони не могло знайти державних коштів на фінансування виробництва ракет для протитанкових комплексів «Стугна» і «Корсар», не фінансувало виробництво суперпотужних і сучасних ракетних комплексів «Нептун». Я вже мовчу, що весь 2020 рік було поставлено на паузу фінансування «Вільхи-м» - керованої ракети високоточного вогню з дальністю 130 км… А ось на закупівлю ржавих снарядів виробництва Радянського Союзу 1986 року для «Рапіри» в оборонному бюджеті відразу знайшлося 150 млн. грн.
А тепер кілька слів про «Рапіру». Це протитанкова гармата прямої наводки. Яка особливо круто показала себе в другій світовій війні (коли, зауважу, для радянського союзу військові були не більше, ніж «гарматне м’ясо»). Зараз є краще озброєння для зупинки танків. Сучасні протитанкові комплекси з керованими ракетами: американський «Джавелін», наша «Стугна» і «Корсар». Але, як я вже згадувала, програми озброєння армії «Стугною» і «Корсаром» були призупинені «зеленим» МО, постачання зведено до мінімуму, навчання військовослужбовців загальмовано. Зате для закупівлі ржавих снарядів для стареньких «Рапір» знайшлася велика сума в бюджеті.
Тільки не подумайте, що я проти «Рапіри». Хороша гармата. Я би навіть сказала – символ опору України. Ви знаєте, що в суціль трагічній історії Іловайська є героїчна переможна історія, як одна (!) «Рапіра» зупиняла просування російської бронетанкової колони, що закрила весь горизонт?
Розрахунок Констянтина Коваля з 51 ОМБР тоді замаскував «Рапіру» в кущах, підпустив колону на 200 метрів і відкрив вогонь прямою наводкою. Знищив три одиниці бронетехніки і вдало відступив.
Однак, навіть ця мажорна історія свідчить, що гармата «Рапіра» - це останній шанс в останньому бою. А нам взагалі-то треба армія для оборони країни, а не для останнього смертного бою.
А ще я згадувала, що «Рапіра» бронебійна гармата, але закуповуєм ми для неї осколочно-фугасні постріли (тобто, протипіхотні). Хоч вбийте, не розумію логіки. У нас на озброєні купа-купа гармат Д-30 (це я на такій вчилася), а на складах купа-купа боєприпасів для цих гармат – якраз осколочно-фугасних. Їх так багато, що нам на військовій кафедрі офіцерів запасу дали їх майже сотню на розстріл на учбовому полігоні. Тобто, якщо рахувати по ціні пострілів для «Рапір», ми їх розстріляли майже на 100 тисяч доларів?! ОГО!!!
Однак, це я відволіклася. Я хотіла сказати інше. Д-30 має куди більшу дальність, ніж Рапіра – 8 і 15 км. І може стріляти з закритих позицій… Може мені хтось пояснить, навіщо купувати так дорого осколочно-фугасні для «Рапіри», якщо є до біса осколочно-фугасних для Д-30?
Може мені хтось пояснить систему пріоритетів в МО, коли старі снаряди 100 мм для «запасної» «Рапіри» купуються дорожче, ніж нові 152 мм для САУ «Акацій» - основної одиниці артилерійського озброєння в Україні? І чому для «Рапіри» купується 5 тисяч старих снарядів, а для «Акації» лише 260 штук нових?
Я не бачу логіки. А якщо логіки відсутня, значить присутня корупція. Зверну увагу, що організовував цю закупівлю заступник міністра оборони Миронюк.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-03-2021 12:39 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #5414
04-03-2021 01:30 RE: Внутренние враги Украины.

(26-02-2021 15:19)Миша Чех :  Юридическое лицо создано трудовым коллективом журналистов в количестве 100 человек. Это юридическое лицо купило действующий канал с лицензией. На кого теперь санкции накладАть будуть? Шоб быстра и коротко! А, Railnolds?
Шо там канал - вещает?
Как он хоть называется?
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 619
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #5415
06-03-2021 19:35 RE: Внутренние враги Украины.

У Зеленського просили британську розвідку зупинити вихід фільму про “вагнерівців”

З наближенням виходу першої частини фільму міжнародного проєкту журналістів-розслідувачів Bellingcat про провал операції із затримання групи “вагнерівців”, які воювали та скоювали злочини на Донбасі, на Банковій дедалі частіше здають нерви. Співрозмовники видання “Дзеркало тижня”, коментуючи формену істерику, що спостерігається у Володимира Зеленського та його найближчих соратників, зазначають: “Другий поверх злякався і передає нервові імпульси на четвертий”.


(04-03-2021 01:30)Railnolds :  Шо там канал - вещает?
Как он хоть называется?

НА "ПЕРШОМУ НЕЗАЛЕЖНОМУ" 7 БЕРЕЗНЯ ДИВІТЬСЯ ПЕРШУ СЕРІЮ ПРОЕКТУ ОКСАНИ МАРЧЕНКО "ПАЛОМНИЦЯ"

Украинский боксер Александр Усик снялся в фильме жены руководителя пророссийской партии Оппозиционная платформа — За жизнь Виктора Медведчука Оксаны Марченко Паломница.

Спортсмен фигурирует в первой серии фильма на территории Киево-Печерской лавры, которой руководит скандально известный наместник Павел.

Оксана Марченко объявила о выходе фильма Паломница с собой в главной роли 8 февраля.

В тизере этого проекта, который длится менее 30 секунд, Марченко приезжает в монастырь на BMW с номерами Паломница.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-03-2021 11:16 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #5416
11-03-2021 13:22 RE: Внутренние враги Украины.

(06-03-2021 19:35)Миша Чех :  У Зеленського просили британську розвідку зупинити вихід фільму про “вагнерівців”

З наближенням виходу першої частини фільму міжнародного проєкту журналістів-розслідувачів Bellingcat про провал операції із затримання групи “вагнерівців”, які воювали та скоювали злочини на Донбасі, на Банковій дедалі частіше здають нерви. Співрозмовники видання “Дзеркало тижня”, коментуючи формену істерику, що спостерігається у Володимира Зеленського та його найближчих соратників, зазначають: “Другий поверх злякався і передає нервові імпульси на четвертий”.


ПопкорнПопкорнПопкорн
Цитата:Юрій Бутусов

Фильм Христо Грозева о Вагнергейте - что это будет, когда выйдет, как это ударит по Путину, Зеленскому и Ермаку

Расследователь Беллингкэт Христо Грозев 10 марта провел съемки в Киеве для своего фильма о Вагнергейте.
Интервью для Грозева дали два высокопоставленных сотрудника Главного управления разведки Министерства обороны, которые принимали участие в спецоперации по захвату вагнеровцев, экс-президент Петр Порошенко (санкционировал начало спецоперации), агент НАБУ Евгений Шевченко (одним из первых написал о провале спецоперации), народный депутат Михаил Забродский (7 декабря пригласил на заседание комитета по обороне командира спецназа ГУР МО, рассказавшего депутатам о ходе операции и ее провале). Я также дал интервью для Беллингкэт.
Как сообщил мне Грозев, ему звонил глава Офиса президента Андрей Ермак, и сам предложил Грозеву встречу в Киеве, а также попросил записать для фильма интервью с государственными деятелями, которые представят в фильме позицию Офиса президента в данном деле. По данным источников Цензор.Нет в ОП, Ермак хотел в качестве спикеров представить кого-либо из других участников печально известного совещания в кабинете президента.
После прилета Грозева ОП предоставила ему государственную охрану, его сопровождала машина с охраной. Однако Ермак без объяснений отменил встречу с Грозевым, и отменил интервью с каким-либо спикерами. Вместе с тем, по данным Цензор.Нет, Офис президента продолжает попытки повлиять на содержание фильма путем обращений к британскому правительству. Трудно понять логику, с какой стати на содержание фильма Грозева должны влиять британцы - видимо, Ермак считает, что журналистика на Западе организована также как контакты ОП с украинским олигархами-владельцами телеканалов, и проблемы решаются по звонку.
А теперь коснемся самого фильма, какие выводы я сделал после общения с Грозевым.
Во-первых, что это будет по формату?
Будет выпущено две части расследования. Первая часть запланирована на конец марта, точная дата не определена, работа продолжается. Это будет короткая версия расследования. Вторая часть - это будет большой документальный фильм для сети Нетфликс, там еще много работы, скорее всего, работа может быть завершена осенью этого года, Грозев набрал много материала.
Во-вторых, что это будет по содержанию?
Главная цель Грозева - показать и разоблачить деятельность российских спецслужб и террористов Вагнера. Уникальная и не имеющая аналогов спецоперация ГУР МО и спецслужб США вызвала интерес Беллингкэт, поскольку именно наша разведка получила от самих террористов подробную информацию об их деятельности, которая позволяет с помощью анализа баз данных собрать многие доказательства о многих российских террористических операциях. Более всего фильм Беллингкэт будет разоблачать террористов Путина, главный удар направлен в этом направлении. Фильм будет, безусловно, очень зрелищный, и самое важное - понятный на Западе. Ведь записи вербовочных бесед с вагнеровцами, которые выложила Янина Соколова, пока не получили необходимого резонанса в мире. Это будет огромное событие в информационной войне с РФ.

В-третьих, будет ли этот фильм разоблачать Зеленского и Ермака? Да, провал спецоперации в кабинете президента Зеленского и попытка Офиса Ермака скрыть следы предательства будут отражены в фильме. Политические оценки будут беспощадны - ведь ОП отказалась комментировать, а интервью участников операции покажут, что Ермак лгал и власти Украины покрывают предателей. Я откровенно рассказал о роли предателя Демченко, о позиции Зеленского и Ермака. Прежде всего фильм Беллингкэт будет дискредитировать Офис президента самим фактом выхода. Власти Украины отрицали сам факт проведения операции - а Беллингкэт на весь мир покажет, что спецоперация была, и эта спецоперация была провалена. Вся пропаганда Офиса Ермака опровергала мое расследование, журналисты, близкие к ОП, писали интервью с Подоляком и Ермаком, где все опровергалось. А теперь украинцы увидят, что Офис президента всех обманывал. Срыв спецоперации и попытки закрыть рот свидетелям предательства, будут показаны в короткой первой части, однако наиболее полно интервью о предательстве будут показаны во второй части фильма. Ожидается, что офицеры ГУР МО впервые расскажут все детали на камеру, расскажут насколько продуманно совместно с нашими союзниками все было отработано. Высока вероятность, что мы увидим интервью одного из участников знаменитого совещания в кабинете Зеленского, и рассказ кто и как провалил спецоперацию. В общем, много будет материалов, которые пригодятся на суде над предателями.
В-четвертых, хочу предостеречь от эффекта завышенных ожиданий. Христо Грозев - это не гоголевский ревизор, это не рука Вашингтона или Лондона. Да, по фильмам будет понятно, что в руководстве Украины бардак и предательство. Но работа Беллингкэт не направлена на решение вместо нас наших внутриполитических проблем. Запад не будет разрывать отношения из-за провала спецоперации нашей разведки совместно с США и Турцией. Мы просто потеряли большую долю уважения, доверия, которые долго выстраивались. Мы показали трусость и беспомощность нашего руководства. Мы потеряли возможность захватить 28 террористов и эффективно разоблачить Путина и российский государственный терроризм, создать обменный фонд для освобождения более 200 украинцев, над которыми продолжают издеваться в российских тюрьмах. Изменить что-либо в нашем государстве мы сможем только если будет действовать украинское общество и украинские СМИ, никакой Беллингкэт нам адекватную и дееспособную власть не построит, и войну с Россией вместо нас выиграет. Президент Никсон попал под импичмент в 1974-м не потому, что был лично причастен к преступлению, а потому что лгал и пытался скрыть преступников. Если наше государство слабое и проваливает свои собственные удачные разведывательные операции, то это проблема украинцев, а не болгар, англичан, американцев, и это от нас зависит, сумеем ли мы исправить наши проблемы и очистить власть от идиотов и предателей.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 619
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #5417
11-03-2021 13:42 RE: Внутренние враги Украины.

Гордон уже такой движняк по этому поводу устроил. Даже Эху Масквы интервью умудрился дать. Добыча мыслей

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #5418
11-03-2021 13:46 RE: Внутренние враги Украины.

у них там "еженедельное " РНБО скоро... Курить
им нужно чем то перекрыть шум про зраду Зели с Ермаком

вангую- по Пороху чего то придумаютMr. GreenMr. Green

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 619
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #5419
11-03-2021 13:57 RE: Внутренние враги Украины.

Я тоже прихожу к такому мнению. Димочка на Эхе аж два раза Петра Алексеевича дерьмом облил. Собаки уже начали лаять.


Рнбо, кстати, перенесли на сегодня.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-03-2021 14:16 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #5420
11-03-2021 14:04 RE: Внутренние враги Украины.

Цитата:Офіс Зеленського поставив завдання СБУ сфабрикувати чергову справу проти Петра Порошенка. Про це на брифінгу в агентстві «Інтерфакс-Україна» заявив адвокат п’ятого Президента Ілля Новіков. Він також зазначив, що в Офісі Генпрокурора шукають того, хто зголоситься підписати підозру
Попкорн

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 762 490 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 2