Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
МТСБУ розпочало процедуру банкрутства СК «ГАРАНТ-АВТО»
Автор Повідомлення
RuslanRage Немає
диверсант
*****

Повідомлень: 3 364
Приєднався: Oct 2005
Kyiv
TDI
Повідомлення: #1
02-02-2016 22:26 МТСБУ розпочало процедуру банкрутства СК «ГАРАНТ-АВТО»

МТСБУ розпочало процедуру банкрутства СК «ГАРАНТ-АВТО»

Дирекцією Моторного (транспортного) страхового бюро України подано позов до Господарського суду м. Києва про визнання ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» банкрутом.

Відповідне рішення прийняте Президією МТСБУ 24 грудня 2015 року за результатами проведених консультацій з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» втратило статус асоційованого члена МТСБУ 23 грудня 2014 року. Підставою припинення членства компанії стала заборгованість по сплаті відрахувань до фондів МТСБУ понад два місяці.

19 лютого 2015 року Нацкомфінпослуг було прийнято розпорядження про анулювання ліцензії на провадження обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО».

МТСБУ виступає гарантом захисту споживачів фінансових послуг та забезпечує відшкодування шкоди, заподіяної життю, здоров’ю та майну потерпілих при експлуатації наземних транспортних засобів за укладеними договорами ОСЦПВ.

Згідно Закону про «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» виплати за боргами з ОСЦПВ страховика-банкрута проводяться МТСБУ лише після затвердження ліквідаційного балансу в рамках розгляду справи про банкрутство такого страховика.

Звертаємо увагу потерпілих та клієнтів ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО», що після визнання страховика банкрутом буде розпочато ліквідаційну процедуру. Всі страхувальники, у яких страховий випадок настав до дня прийняття Господарським судом постанови про визнання страховика банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, мають право вимагати виплати страхової суми за рахунок майна страховика, що ліквідовується. Відшкодування буде здійснюватися відповідно затвердженої законом черговості задоволення вимог кредиторів та на підставі реєстру кредиторів. Для включення до реєстру кредиторів необхідно буде звернутись до ліквідаційної комісії страховика.

«МТСБУ завжди стоїть на захисті прав та інтересів потерпілих у ДТП. На жаль, за нині діючим законодавством здійснити відшкодування потерпілим при експлуатації наземних транспортних засобів за укладеними договорами ОСЦПВ з СК «ГАРАНТ-АВТО» можна лише після затвердження ліквідаційного балансу. Як показує судова практика, розгляд справи про банкрутство триває кілька років. Ми докладатимемо всіх зусиль для прискорення розгляду справи. Маю надію, що прийняття законопроекту № 3551, в якому запропоновано розпочинати виплати за боргами страховика за договорами ОСЦПВ одразу після ініціювання справи про банкрутство або анулювання ліцензії страховика суттєво спростить процедуру відшкодування за страховиків банкрутів у майбутньому», - прокоментував Володимир Шевченко, Генеральний директор МТСБУ.

Friends will ask for discount prices.
True friends will pay full price, to support you, your time and your work.

Я не пью алкоголь, мне чувство собственного достоинства не позволяет:
мало чести у желания нахрюкаться и завалиться спать у забора.
К тому же, там все места уже заняты людьми.
(с)Чёртик Липсик
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Ник Немає
Писатель
***

Повідомлень: 642
Приєднався: Jun 2012
Киев
Octavia 1.8T
Повідомлення: #2
02-02-2016 23:12 RE: МТСБУ розпочало процедуру банкрутства СК «ГАРАНТ-АВТО»

эх,еще бы и с СК "Украина" Курить
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Осторожно!!! ГАРАНТ-АВТО (Generali Garant). brx 24 9 326 02-04-2015 19:15
Останнє: RuslanRage
  Анулированы лицензии на Автогражданку у "Гарант-Авто" и "Украинского Страхового Дома" RuslanRage 0 1 176 12-03-2015 21:33
Останнє: RuslanRage
  МТСБУ оприлюднило показники діяльності страховиків-членів Бюро RuslanRage 1 1 159 28-01-2014 13:15
Останнє: samvexler
  МТСБУ кормит Обещаниями о выплате вот вот Lion_ua 2 1 216 17-06-2013 13:55
Останнє: Lion_ua

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1