Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
СТО на Кіквідзе ,17
Автор Повідомлення
зимова Немає
Ученик
*

Приєднався: Sep 2008

Фабия Нью 1,2
Повідомлення: #11
22-09-2008 11:42  

Ні, у нього не Дженералі. У мене КАско Дженералі. А моя ЦВ - Правекс -страхування, яка буде йому відшкодовувати. Мене більше хвилюють мої з Дженералі відносини. Сьогодні була в комісара. Дав запрос в Даї мені,щоб я сама взяла. Так я просто думала,що СТО на КІквідзе сертифіковане. машина нова, невже позбавлять гарантії?
Шукати всі повідомлення учасника
DRB Немає
Banned

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #12
22-09-2008 12:08  

зимова :Ні, у нього не Дженералі. У мене КАско Дженералі. А моя ЦВ - Правекс -страхування, яка буде йому відшкодовувати. Мене більше хвилюють мої з Дженералі відносини. Сьогодні була в комісара. Дав запрос в Даї мені,щоб я сама взяла. Так я просто думала,що СТО на КІквідзе сертифіковане. машина нова, невже позбавлять гарантії?

Уточни что за СТО на Киквидзе? нету такого в списках. список смотри тут:

http://eurocar.com.ua/ua/sale/sts.html

По гарантии - понимаешь ли.. убрать с гарантии не уберут - но если будут серьезные поломки... начнут копать - последствия ремонта будет всегда видно для профи.. и от тогда тебе просто откажут.. машина бита и ремонт не на сертифицированном СТО.. все..
зимова Немає
Ученик
*

Фабия Нью 1,2
Повідомлення: #13
22-09-2008 12:26  

Я щойно дзвонила на Кіквідзе. До січня вони були офіційними диллерами Єврокара. Їх викупили зараз. Вони сказали, що в мене не ремонт, а заміна. І ,взагалі. сказали. як хочете, можете забирати на іншу СТО. Я незнаю, просто там капот погнути куди я її пожену в таку погоду.і двигун перегрівати небажано.
Shka Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2007

ваз2104=>seat toledo 1.8=>skoda octavia 1.9 tdi
Повідомлення: #14
22-09-2008 13:09  

зимова :двигун перегрівати небажано.

тыже говорила что радиатор не потёк!а то что на двиг бу капать дождь это не страшно! не соглашайся ремонтировать машину на СТО страховой!

[Зображення: ut.gif]
[url=http://www.gde-skoda.ru][img]
DRB Немає
Banned

Повідомлення: #15
22-09-2008 13:22  

Shka :
зимова :двигун перегрівати небажано.

тыже говорила что радиатор не потёк!а то что на двиг бу капать дождь это не страшно! не соглашайся ремонтировать машину на СТО страховой!

Расскажу что слышал о Дженерали гарант и их СТО...

1. Выставляет СТО счет..
2. Дженерали гарант платит на СТО (или договоаривается что не важно)
3. приходите забирать машину.. а там еще работ на 50% стоимости - типа надо было делать..
4. пока не заплатите - машину не получите а Дженерали гарант посылает вас в сад...

и вообще - в чем проблема что капает дождь? ниче с машинкой не будет..

в принципе только замена что-то нереально - погнутый капот - значит до него чтото погнуто.. значит или варить будут или вытягмвать..

и вообще если радиатор не потек - можно ездить.. если только замена значит тоже можно ездить... (что всередке отсека двигателя - целое все или нет?)
зимова Немає
Ученик
*

Фабия Нью 1,2
Повідомлення: #16
22-09-2008 13:57  

капот від удару погнутий,але зараз для нових машин нічого не рихтують , мінять на нове. коротше рахунок сто - 26 тисяч гр. Я в шоці, що робити тягнути її на офіційну Шкоду?
DRB Немає
Banned

Повідомлення: #17
22-09-2008 14:11  

зимова :капот від удару погнутий,але зараз для нових машин нічого не рихтують , мінять на нове. коротше рахунок сто - 26 тисяч гр. Я в шоці, що робити тягнути її на офіційну Шкоду?

Решать исключительно Вам..

а что в счете под замену идет? можно список запчастей? кроме капота и крильев?
зимова Немає
Ученик
*

Фабия Нью 1,2
Повідомлення: #18
22-09-2008 14:21  

я напевно, передзвоню на Твеорський тупік, це навпроти страхової Дженералі і туди її перевезу. Незнаю як правильно зробити. і чому такий великий рахунок, мойже 3 частина машина.Я в шоці.Особлива після посту про регрес страховими компанії рахунків.
DRB Немає
Banned

Повідомлення: #19
22-09-2008 14:24  

зимова :я напевно, передзвоню на Твеорський тупік, це навпроти страхової Дженералі і туди її перевезу. Незнаю як правильно зробити. і чому такий великий рахунок, мойже 3 частина машина.Я в шоці.Особлива після посту про регрес страховими компанії рахунків.

О! - это и есть АМК....
зимова Немає
Ученик
*

Фабия Нью 1,2
Повідомлення: #20
22-09-2008 15:14  

а як там "колектив"? Вмєняємі, чи готові нажитись на чужому горі? Embarassed Просто я тоді ще в дворі страхової(сто шкоди видно з воріт) ,запитала у стррахового експерта, може відразу машину туди поставити, він замахав руками і дав телефон Кіквідзе,17, мовляв там з хлібом і сіллю, вас приймуть.Незнаю ,що робити, може це буде шили на мило.....Може в когось є якісь контакти там?
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1