Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть
Автор Повідомлення
D&G Немає
Классик

Приєднався: Apr 2008
Юг
Повідомлення: #11
17-10-2011 15:23 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

(17-10-2011 15:03)SergM :  Цікаво – як можна арештувати майно особи? Якщо вона на Вас зареєстрована і номери Ваші,

в нашей стране всё можно
Шукати всі повідомлення учасника
and.loboda Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2011
Львів
Skoda Oktavia Tour 1.6 2007
Повідомлення: #12
17-10-2011 16:28 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Цитата:в нашей стране всё можно

+1
ДПСники які мене зупинили самі казали що такого не може бути, що це якась помилка, але в базі вона висить значить її потрібно арештувати до вияснення ситуації.
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #13
18-10-2011 15:09 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Якщо постанова не відповідає дійсності (а факт належності іншій особі на лице і безсумнівний, що легко перевіряється ними по базі), то у них немає підстав арештовувати позаяк та постанова недійсна бо містить некоректні дані (не можна арештувати майно іншої особи).
Alexus83 Немає
я теперь коньяк !!!

Приєднався: Feb 2010
Бровары --> В.Дымерка
разные
Повідомлення: #14
18-10-2011 15:25 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

(17-10-2011 11:49)and.loboda :  Арешт на машину накладений! Це не развод ГАЙців! Бачив оригінал постанови виконавчої служби, маю копію постанови. В цій справі мені буде допомагати юрист, який веде справи тої збанкрутілої фірми. По його словам в них по бухгалтерії з машиною було все чисто, а помилку допустила виконавча служба. Машину по документах я купив за 40000 грн. з ПДВ, на що в мене є видаткова накладна. Це залишкова вартість машини після 3 років експлуатації.

Не може Октавія стільки коштувати. Податкова не дозволить фірмі продати по ціні нижче ринкової - на лице занижена вартість товару і ухилення від сплати податків. А на облік як ставили - теж від 40 тищ платили податок? Щось тут не чисто: збанкрутіла фірма, занижена вартість - дуже все "па хітраму"...

ЗАМ ©
smip Далеко
Гуру Клуба

Приєднався: Oct 2005
Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #15
18-10-2011 17:39 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Легко может стоить)
Я купил четыре фабии у цемзавода по 17 тыс гривен через тендер. Так-же 3 ваз 2104 у Гос.службы охраны по 5 тыс гривен.
Это примерно остаточная балансовая стоимость.
Если налоговой не нравиться сумма,то они могут доплатить со своего кармана)

Я люблю тебя, жизнь, что само по себе уже нонсенс!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Alexus83 Немає
я теперь коньяк !!!

Приєднався: Feb 2010
Бровары --> В.Дымерка
разные
Повідомлення: #16
19-10-2011 07:36 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Ну может через тендер и можна так, но мы на все продаваемые машины специально заказываем экспертную оценку (от рынка примерно -2-3 тыщи) и на балансовую стоимость никто не смотрит. При налоговой и аудиторской проверке всегда всплывает вопрос стоимости проданого имущества и всегда тычется носом в этот акт оценки. Отакэ Курить

ПыСы: где такие цены на тазики? взять бы парочку по селу ганять Поскакали

ЗАМ ©
vinitu Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2009
Одесса
Subaru Forester SJ, 2.0XT
Повідомлення: #17
19-10-2011 07:57 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

если остаточная стоимость балансавая была 40,0 тыс, то все нормально по идее...
ntischenko Далеко
Banned

Приєднався: Apr 2007
Киев
Skodo-Fobia new
Повідомлення: #18
28-10-2011 10:38 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Да может она быть по такой цене. Сам брал у лизинговой компании машину (шла на списание) - раза в два дешевле чем на рынке.

А по сути - в суд и бегом! И советую не шутить с ДПС. они ведь могут и так поступить "деньги взял, а сам отчитался что машину видел и она скрылась". Лучше пусть она побудет на площадке перед исп. службой, чтоб на вас ничего лишнего не повесили (но не отдавая им ключи и документы - закрыть и поставить). Все ИМХО.
VTX Немає
Писатель

Приєднався: Nov 2008
Киев
Octavia 1U, AGU - была; А5 FSI 4х4 - была; Lancer 9 ГБО - был, Octavia 1U, AGR-была, А7 RS TDI
Повідомлення: #19
31-10-2011 15:25 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

(28-10-2011 10:38)ntischenko :  Да может она быть по такой цене. Сам брал у лизинговой компании машину (шла на списание) - раза в два дешевле чем на рынке.

А по сути - в суд и бегом! И советую не шутить с ДПС. они ведь могут и так поступить "деньги взял, а сам отчитался что машину видел и она скрылась". Лучше пусть она побудет на площадке перед исп. службой, чтоб на вас ничего лишнего не повесили (но не отдавая им ключи и документы - закрыть и поставить). Все ИМХО.
узнайте сколько стоит день простоя на штрафплощадке...

Владение кунг-фу, равно как и владение грамматикой, не требует от мастера применения без особой надобности.
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #20
31-10-2011 16:58 RE: Машина в розшуку і під арештом! Допоможіть

Про що мова? – Вам показують папірець на Івана Пупкіна, що ваша машина у розшуку і під арештом. Цей папірець нічого не означає внаслідок банальної перевірки на місці того факту, що ви на даний час є законним власником. – Усі питання до Івана Пупкіна та написавших папірець.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1