Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Вопрос по ДТП.
Автор Повідомлення
talik79 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2011
Донбасс
Skoda Fabia II Combi FL 1,4 Ambiente 2010 г.в.
Повідомлення: #11
12-11-2011 11:35 RE: Вопрос по ДТП.

Спасибо всем откликнувшимся!!!Respect
В том то и дело, что столкновение произошло в левой полосе, на которой я завершал маневр, это ясно видно по расстоянию от края дороги до места удара.
Основной аргумент, гайцов против меня- это то что именно я ударил его, типа если бы у него линия повреждения начиналась с переднего бампера и фары, то это было в мою пользу. А так, я ударил его в переднее колесо, крыло, порог.

[b]To Dream_85[/b], не совсем, понял почему так " (якщо в момент удару його автомобіль знаходився на лівій поллосі, то тебе зроблять виним) " Shocked, ведь я заканчивал поворот в левой полосе, куда он высунулся под мой удар.
А кто-то, может мне подсказать, сколько примерно могут стоить услуги адвоката, по представлению моих интересов в суде? Может мне овчинка не будет стоить вычинки?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-11-2011 11:36 talik79.)
Шукати всі повідомлення учасника
Dream_85 Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2010
Київ
Зараз Volvo
Повідомлення: #12
12-11-2011 21:25 RE: Вопрос по ДТП.

ти говориш, що закінчував, а він на суді буде казати що ти на перехрестя не виїхав на зелений, а виїхав вже на червоний внаслідок чого і вїхава у октавію....., твої слова проти його, а момент удару в його користь якщо він в дійсності виїхав на зелений а не на червоний..... (це особисто моя думка, я не спеціаліст)
якщо ти виїхав на перехрестя чому не зайняв лівий ряд вчасно???
talik79 Немає
Ученик
*

Донбасс
Повідомлення: #13
12-11-2011 22:26 RE: Вопрос по ДТП.

Он уже это говорит.
Не занял левый ряд, потому, что , у меня и у машин двигавшихся перед мною, после выезда на перекрёсток, вокникло препятствие-пешеходы,которых мы пропускали, поетому я остановился в промежуточной точке моего маневра на середине перекрёстка.
Если бы я выехал на красный, то меня смяли бы автомобили, которые начали движение слева от меня, так как расстояние от места дтп до стоп линий отличается на 50 м( тоесть с левой стороны до неё 20 м, а до правой, откуда стартовал мой оппонент -70м.
Почему он там оказался раньше всех остальных автомобилей?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-11-2011 22:30 talik79.)
alexancat Немає
Зв"язківець

Приєднався: May 2011
Київ, Позняки
Корида А5FL
Повідомлення: #14
13-11-2011 16:25 RE: Вопрос по ДТП.

16.4. Забороняється виїжджати на будь-яке перехрестя, у тому числі при сигналі світлофора, що дозволяє рух, якщо утворився затор, який змусить водія зупинитися на перехресті, що створить перешкоду для руху інших транспортних засобів і пішоходів.
10.1. Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.
10.3. У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.
За одночасного перестроювання транспортних засобів, що рухаються в одному напрямку, водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу транспортному засобу, що знаходиться праворуч.
10.5. Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на смузі зустрічного руху, а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку.
Карен Немає
Классик

Приєднався: Jul 2009
Киев, Троещина :-)
KIA Soul 1.6AT 2011г.в. 126л.с.
Skype IDkaren_vlasenko
Повідомлення: #15
17-11-2011 13:27 RE: Вопрос по ДТП.

Вам главное доказать что Вы завершали маневр, а второй водитель по правилам должен был Вас пропустить, тем более что у Вас есть свидетель Ваша жена. Если она была вписана в протокол конечно...

[Зображення: 350x60.gif]
talik79 Немає
Ученик
*

Донбасс
Повідомлення: #16
23-11-2011 22:16 RE: Вопрос по ДТП.

Да, только как же это можно доказать?Добыча мыслей Свидетели все разьехались, на обьявления в газетах никто не откликнулся, А насчёт жены, сказали что " она лицо заинтересованное". Ну а оппонент, естественно твердит обратное.
Карен Немає
Классик

Приєднався: Jul 2009
Киев, Троещина :-)
KIA Soul 1.6AT 2011г.в. 126л.с.
Skype IDkaren_vlasenko
Повідомлення: #17
24-11-2011 10:00 RE: Вопрос по ДТП.

(23-11-2011 22:16)talik79 :  Да, только как же это можно доказать?Добыча мыслей Свидетели все разьехались, на обьявления в газетах никто не откликнулся, А насчёт жены, сказали что " она лицо заинтересованное". Ну а оппонент, естественно твердит обратное.

Ну Свидетель это лицо которое знает обстоятельства дела, в данном случае Ваша жена знает эти обстоятельства её в протокол вписывали???

Вот список кто не может быть свидетелем:
(КОДЕКС АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА УКРАЇНИ, стаття 65 Свідок)
Не можуть бути допитані як свідки:
1) недієздатні фізичні особи, а також особи, які перебувають
на обліку чи на лікуванні у психіатричному лікувальному закладі та
не здатні через свої фізичні або психічні вади правильно сприймати
обставини, що мають значення для справи, або давати з цього
приводу показання;
2) представники в судовому процесі, захисники у кримінальних
справах - про обставини, які стали їм відомі у зв'язку з
виконанням функцій представника чи захисника;
3) священнослужителі - про відомості, одержані ними на
сповіді віруючих;
4) професійні судді, народні засідателі та присяжні - про
обставини обговорення в нарадчій кімнаті питань, що виникли під
час ухвалення судового рішення;
5) інші особи, які не можуть бути допитані як свідки згідно
із законом чи міжнародним договором, згода на обов'язковість якого
надана Верховною Радою України, без їхньої згоди.

Как видно жены в этом списке нет....

[Зображення: 350x60.gif]
talik79 Немає
Ученик
*

Донбасс
Повідомлення: #18
24-11-2011 13:45 RE: Вопрос по ДТП.

В своих пояснениях по обстоятельствам дтп, я указал что в автомобиле, находилась моя жена, в момент ДТП. В протоколе, об Админ нарушении, который составили только на меня, её не вписали. А вообще, у меня сложилось очень стойкое впечатление, что "гаец" очень уж блюдёт интересы, моего оппонента (наверняка, соответствующее кол-во купюр были отлистаны). Т. к на него, имеется немало оснований тоже составить протокол.
Leader Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2007
Киев
Octavia 1,6 AKL 2002г
Повідомлення: #19
24-11-2011 16:43 RE: Вопрос по ДТП.

Только не говори что гаец на едине с каждым общался???? Это нарушение с их стороны ....
talik79 Немає
Ученик
*

Донбасс
Повідомлення: #20
24-11-2011 21:18 RE: Вопрос по ДТП.

Так оно и было, гаец сказал, что он сейчас едет ещё на одно дтп, а нас он ждёт часа через 1,5-2 у себя в кабинете. Мы после наркологии разьехались, а когда я приехал в назначенное время в ГАИ, то гайца не было на месте. Я позвонил второму участнику ДТП, и выяснилось, что он минут 15-20 назад уехал из ГАИ, оформив свои показания.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1