Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Шукаю свідків ДТП на Глибочицькій 27.02 біля 20:20
Автор Повідомлення
Mekon Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Skoda Octavia 1.9 TDI
Повідомлення: #11
05-03-2008 10:21  

uzhonok :А взагалі, можна поцікавитись, що викликало таке питання? Маєте якесь відношення до другого учасника ДТП? Просто цікаво...

Нее .....я тут просто "рядом проходил" просто у меня похожая ситуация была мну в "жопу" догнали ... так эти редиски меня обвинили..... Оцтой

[Зображення: mekon.gif]

*0324*
8(097)230 3138
Сергей (Mekon)
Шукати всі повідомлення учасника
uzhonok Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2007

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #12
05-03-2008 15:39  

Редиска :По логике вещей, оба участника подписывают схему ДТП, а протокол составляют на нарушителя, который его и подписывает. Если ты схему ДТП не подписывал то хез, возвожны всякие расклады.
У моего брата суд идет уже третий год. У виновника ДТП папа мент, вот и лепят горбатого.

Схему ми підписали обидва. І пояснення теж написали. Він там написав спочатку, що їхав на "дозволяючий сигнал світлофора", хоча перед тим обмовився, що їхав на жовтий (хоча все-одно червоний для нього вже був, як він на перехрестя вискочив). Заставили все-таки написати, на який саме колір. Вчора бачив, що передали в суд, і що записали йому порушення 8.10 і 11.9. В суді кажуть що суд буде не раніше, як через тиждень, причому повістку мені слати не збираються. Тільки, якщо другий учасник не буде згоден і буде повторний розляд справи. Я удивлен

Блін... Стільки вже наслухався/надивився, що тошно робиться...

P.S. Порада по страховим... НІКОЛИ не погоджуйтесь нести запит на розширену довідку ДАІ самому, щоб типу "швидше" було. Будете робити їхню роботу, заплатите гроші, які вам не повернуть (хоч і кажуть, що повернуть) і потратите кучу часу і нервів. Хай самі бігають. І не забувайте взяти контактні дані іншого учасника.

Удачі.
uzhonok Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2007

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #13
05-03-2008 15:58  

Mekon :
uzhonok :А взагалі, можна поцікавитись, що викликало таке питання? Маєте якесь відношення до другого учасника ДТП? Просто цікаво...

Нее .....я тут просто "рядом проходил" просто у меня похожая ситуация была мну в "жопу" догнали ... так эти редиски меня обвинили..... Оцтой

Мнда... Я от теж цього боюсь, того і хочу на перший розгляд справи потрапити.
Це вже аж в суді зробили винним? А протокол на кого був складений?
WhiteEagle Немає
Owner

Приєднався: Jul 2005
коло Києва
...
Skype IDWhiteEagleUkr
Повідомлення: #14
05-03-2008 16:41  

uzhonok :Схему ми підписали обидва. І пояснення теж написали. Він там написав спочатку, що їхав на "дозволяючий сигнал світлофора", хоча перед тим обмовився, що їхав на жовтий (хоча все-одно червоний для нього вже був, як він на перехрестя вискочив). Заставили все-таки написати, на який саме колір. Вчора бачив, що передали в суд, і що записали йому порушення 8.10 і 11.9.

ну от це саме найголовніше, думаю шо все буде добре і виний буде він, доречі якшо ти потрапишь на суд а він ні, то точно він виний буде Smile

да і без нього винисуть рішення!

Страховки це да наша страна як завжди показує вищій рівень сервісу, якшо не маешь знайомих в страховій!

Слава Нації!Скорбим
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Шукаю приміщення для мініпивоварні Gleb 0 621 18-05-2016 10:16
Останнє: Gleb

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1