Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Допоможемо дітям
Автор Повідомлення
Iriwa Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2007
Wild Wild West
Skype IDiriwa-blazhko
Повідомлення: #11
04-12-2007 20:58  

В область так в область. Поскакали Поскакали Поскакали Треба конкретно обрати дит. будинок. Мене цікавить чи це буде будинок для звичайних дітей чи можливо з якимось особливими потребами?
Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #12
04-12-2007 21:17  

Iriwa :Мене цікавить чи це буде будинок для звичайних дітей чи можливо з якимось особливими потребами?
Цього я ще не знаю. Хочеться "знайти" будинок найбільш потребуючий допомоги.
Як варіант, все, що зберемо, купимо - централізовано віддати у Львові організаторам, щоб вони самі розподілили.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #13
11-12-2007 13:11  

Igor_Lviv :
Iriwa :Мене цікавить чи це буде будинок для звичайних дітей чи можливо з якимось особливими потребами?
Цього я ще не знаю. Хочеться "знайти" будинок найбільш потребуючий допомоги.
Як варіант, все, що зберемо, купимо - централізовано віддати у Львові організаторам, щоб вони самі розподілили.

Моя думка така:
1. Краще їхати самим без "централізовано віддати".
2. Дарувати виключно речі ... ніяких грошей.

Просто мене Антік на "зустрічі" запитав на рахунок дарування грошей і я вирішив за необхідне повідомити всім кого цікавить це питання - гроші ми збираємо не для того щоб їх дарувати дит. будинкам а для того щоб закупити необхідні дітям речі. Бо дітям гроші не потрібні в дит. будинках бо там нема кіосків, магазинів тощо. Я розцінюю цю акцію як допомога дітям а не дит. будинкам.

Wave

Ігор: Чи є вже якісь конкретніші плани в плані дати та дит. будинку?

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #14
15-12-2007 10:13  

Швидше за все поїздки буде дві.
На даний момент є:
- Системний блок (б/к) з клавою, мишкою - 2 шт.
- Монітор (б/к) - 1 шт.
- М'які іграшки.
- Трохи одягу.
- Канцтовари - 2 ящики. (Фірма Денді вчора передзвонила: "Куди підвезти коробки").

Що ще потрібно:
- Монітор - 1 шт. (Або гроші, щоб придбати ще один б/к монітор).
- Колоночки до ПК - 2 шт.
- Одним словом, якщо у когось є "зайві" запчастини до ПК - згодяться. У мене ще дещо позалишалось - можна буде скрутити ще один системний блок.
- Взуття.
- Одяг.
- Іграшки.

Я, швидше за все, з тим, що є, поїду кудись завтра. (Область). Якщо встигну ще щось дозбирати до вівторка - то відпрошусь з роботи і ще раз поїду, але вже в інший дитячий будинок у вівторок.
Подробиці, спробую дати сьогодні ввечері.
Якщо є бажаючі приєднатись до поїздки чи у неділю, чи у вівторок - ура!

Прохання до всіх зацікавлених.
Не чекайте, будь ласка, персонального запрошення, пропозиції чи запрошення. У нас у всіх свої справи, робота, особисте життя і т.п. Тому "сидіти на телефоні" чи в Асці і зв'язуватись персонально з кожним - немає можливості.
Будь ласка, зв'яжіться з Ірою, яка координує збір всього цього тут, а я - на Мітсубіші і просто привезіть їй / мені, те що вважаєте за можливе.
Дякую!
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #15
15-12-2007 17:15  

Зі списку я вибрав два сиротинці:
1. Буківський дитячий будинок-інтернат Старосамбірський район, с. Буково, т. (23Cool 34 6 49, 34 6 35, Директор - Куць Ярослав Васильович 70 дітей.
2. Дитячий будинок "Щире серце" Буський район, с.Новий Милятин, т. (264) 4 23 21, Директор - Лисунець Леся Іванівна 55 дітей.

На жаль, трубки не беруть ні там, ні там. Отже, завтра, швидше за все поїду у Старосамбірський район.
Машина, до речі, у мене вже, фактично, забита. І багажник, і всі задні сидження.
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #16
16-12-2007 16:47  

Отже, перша поїздка відбулась.
Напрямок, я вибрав самбірський. Найперше, з тих міркуваннь, що в цю сторону, знаходиться аж три дитячих будинки. В с. Корналовичі, Самборі і Букове.
Знайомі самбірчани сказали, що на скільки вони знають, в Буковому, в основному, діти біля 13 років, тому насамперед я поїхав у Корналовичі, оскільки було багато іграшок, дитячого одягу та взуття. (Може потім викладу єдину фотографію свого Міцика на стоянці, вжент набитого коробками та мішками).
... На Корналовичах поїздку можна було б і закінчити, оскільки там радо прийняли всі подарунки. Проте, вже будучи в цих краях, я таки відвідав і Самбір, і Букове, щоб зорієнтуватись що саме там потрібно.
Як виявилось, у Буковому (де моя машина була вже пуста) не просто сиротинець з дітьми. Там дуже багато дітей хворих. Щось типу ДЦП. (Я не медик, тому точніше не скажу). І також діти різного віку, від 4-ох років до... 38.
Наступну поїздку планую саме туди. Що потрібно? Завтра я ще зідзвонюсь з директором, але вже можу сказати кілька речей. Оскільки, основний контингент там дівчата, то, вибачайте за подробиці, потрібно:
- памперси,
- прокладки (заодно, підкажіть, якщо ми назбираємо трохи грошей, де це можна недорого купити),
- мабуть дічатам мали б сподобатись і якісь чисто їхні причандалля, на зразок біжутерії, косметики... одним словом, тут треба проконсультуватись з кращою половиною нашого клубу, або у власних жінок (дівчат).
Ну і традиційно, якщо у когось є ідеї - зголошуйтесь!

І ще раз, хочу подякувати, на разі єдиній фірмі Львова -Денді за дві коробки канцтоварів!
Все ж, на фоні, хоч і красивих вживаних іграшок і цілком пристойного одягу, красиві кольорові банти, альбоми, олівці виглядали суперово!!!
Respect
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #17
18-12-2007 11:00  

Igor_Lviv :Отже, перша поїздка відбулась.
Напрямок, я вибрав самбірський. Найперше, з тих міркуваннь, що в цю сторону, знаходиться аж три дитячих будинки. В с. Корналовичі, Самборі і Букове.
Знайомі самбірчани сказали, що на скільки вони знають, в Буковому, в основному, діти біля 13 років, тому насамперед я поїхав у Корналовичі, оскільки було багато іграшок, дитячого одягу та взуття. (Може потім викладу єдину фотографію свого Міцика на стоянці, вжент набитого коробками та мішками).
... На Корналовичах поїздку можна було б і закінчити, оскільки там радо прийняли всі подарунки. Проте, вже будучи в цих краях, я таки відвідав і Самбір, і Букове, щоб зорієнтуватись що саме там потрібно.
Як виявилось, у Буковому (де моя машина була вже пуста) не просто сиротинець з дітьми. Там дуже багато дітей хворих. Щось типу ДЦП. (Я не медик, тому точніше не скажу). І також діти різного віку, від 4-ох років до... 38.
Наступну поїздку планую саме туди. Що потрібно? Завтра я ще зідзвонюсь з директором, але вже можу сказати кілька речей. Оскільки, основний контингент там дівчата, то, вибачайте за подробиці, потрібно:
- памперси,
- прокладки (заодно, підкажіть, якщо ми назбираємо трохи грошей, де це можна недорого купити),
- мабуть дічатам мали б сподобатись і якісь чисто їхні причандалля, на зразок біжутерії, косметики... одним словом, тут треба проконсультуватись з кращою половиною нашого клубу, або у власних жінок (дівчат).
Ну і традиційно, якщо у когось є ідеї - зголошуйтесь!

І ще раз, хочу подякувати, на разі єдиній фірмі Львова -Денді за дві коробки канцтоварів!
Все ж, на фоні, хоч і красивих вживаних іграшок і цілком пристойного одягу, красиві кольорові банти, альбоми, олівці виглядали суперово!!!
Respect

Дуже би просив тебе не спішити бо трошки не встигаю. Сьогодні заберу в Рохи та Антіка їхній вклад.

На рахунок памперсів та прокладок: вчора випадково зустрів знайомого який як виявилося займається памперсами та прокладками. Він зможе зі складу взяти на себе певну кількість, але в пятницю. Я не памятаю точні ціни але якщо брати по 2 упаковки того і того то тре десь 320-340 грн. Ціни непогані порівняно з тим самим Метро.

Оскільки перед святами традиційно важко з грошима то я зможу покрити десь 60% цієї суми. Або просто взяти 2 упаковки або памперсів або прокладок.

Зважаючи на це пропоную поїхати все таки на вихідних. Пару днів нічого не вирішують але зможемо спокійно назбирати більше потрібних речей.

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #18
18-12-2007 11:19  

StE@LtH :Зважаючи на це пропоную поїхати все таки на вихідних. Пару днів нічого не вирішують але зможемо спокійно назбирати більше потрібних речей.
Домовились. Я також взяв трохи канцтоварів. Буде ще пару гривень. Як будеш збиратись до того знайомого - свисни. До речі, якщо вдасться зустрітись з керівництвом цієї фірми, може б вони кілька пачок дали у вигляді спонсорської допомоги. Відповідний чи акт, чи подяку від дитячого будинку ми їм привеземо, якщо їм це потрібно для обліку.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #19
19-12-2007 12:04  

Igor_Lviv :
StE@LtH :Зважаючи на це пропоную поїхати все таки на вихідних. Пару днів нічого не вирішують але зможемо спокійно назбирати більше потрібних речей.
Домовились. Я також взяв трохи канцтоварів. Буде ще пару гривень. Як будеш збиратись до того знайомого - свисни. До речі, якщо вдасться зустрітись з керівництвом цієї фірми, може б вони кілька пачок дали у вигляді спонсорської допомоги. Відповідний чи акт, чи подяку від дитячого будинку ми їм привеземо, якщо їм це потрібно для обліку.

Все попорядку:
1. Величезне дякую Антіку та Ірі
2. Величезне дякую Росі та Насті
3. Величезне дякую моїй Ірі
4. Величезне дякую всім командам Авто Квесту за речі які в них залишилися після відвідування двох дит будинків. Поїду сьогодні забирати.
http://autoquest.com.ua/forum/index.php?...0115&st=45
5. На рахунок памперсів та прокладок домовився але тре визначитися з кількістю та розмірами.
Орієнтовні ціни:
а) Памперси великі упаковки по 98шт орієнтовно 86 грн. Ціна залежить від розмірів але сильно від цієї не відрізняється.
б) Прокладки ящик 16*20=320шт коштує орієнтовно 170грн.

Наразі маємо 300 грн і цього вистарчить на упаковку памперсів і ящик прокладок.

До вихідних ще є час! Люди - не зволікайте! Дзвоніть мені або Ігору. Краще мені бо в нього і так море справ. Я з радістю після роботи заїду до вас куди треба буде і взьму вашу допомогу дітям.

Честь!

ЗЫ: І звичайно найбільша подяка Ігору за оргацізацію цієї акції! Ріспект!

Iriwa Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2007
Wild Wild West
Skype IDiriwa-blazhko
Повідомлення: #20
19-12-2007 13:31  

StE@LtH :ЗЫ: І звичайно найбільша подяка Ігору за оргацізацію цієї акції! Ріспект!

+1 Аплодисменты Аплодисменты Аплодисменты
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Допомога дітям-інвалідам 2009. Igor_Lviv 11 4 511 20-12-2009 16:54
Останнє: Igor_Lviv

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2