Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.
Автор Повідомлення
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #81
13-06-2012 08:54 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 07:55)Alexey.Pinchuk :  После этого я буду их уважать. Пока дудки. Сам конечно нарушаю, но и плачу им за это, если действительно виноват. Hello!
Дружині вітання! Умнічка вона в тебе!Respect
А що до "нарушив -плати" - ти ще "недоріс до рівня "нарушив -мент іди на*уй " .Mr. Green
Коли вже всі звикнуть - у нас унікальна країна , і тут ніколи не буде як в европах.
Скоро буде так- зупинив- підходить -бачить купу документації в руках водія -бажає щастливо їхати подумки посилаючи на*уй.
Мені одного разу один такий красунчик про карму заікнувся ,прям так і сказав ....Mr. Green

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника
Fraer Немає
"сУрьезный муСчина"

Приєднався: Mar 2008
Харьков
Fabia 1.2 НТР была, сейчас стал "Быстрее"
Повідомлення: #82
13-06-2012 08:57 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 08:54)gerzik :  А що до "нарушив -плати" - ти ще "недоріс до рівня "нарушив -мент іди на*уй " .Mr. Green
Коли вже всі звикнуть - у нас унікальна країна , і тут ніколи не буде як в европах.
Скоро буде так- зупинив- підходить -бачить купу документації в руках водія -бажає щастливо їхати подумки посилаючи на*уй.
Мені одного разу один такий красунчик про карму заікнувся ,прям так і сказав ....Mr. Green
Вам про карму, а мне рассказывал про совесть, что если нарушил будь мужиком ответь (заплати). Меня как подкинуло, я ему рассказал и про совесть, и про мужиков. Курить

Все буде HD )

Київ- Батурин- Кам'янець
Повідомлення: #83
13-06-2012 09:01 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 08:57)Fraer :  
(13-06-2012 08:54)gerzik :  А що до "нарушив -плати" - ти ще "недоріс до рівня "нарушив -мент іди на*уй " .Mr. Green
Вам про карму, а мне рассказывал про совесть, что если нарушил будь мужиком ответь (заплати). Меня как подкинуло, я ему рассказал и про совесть, и про мужиков. Курить
Менти мають план по надою грошей на верх.
Все ,крапка.
Все інше -це бізнесструктура.
і не треба про честь мундира, принаймі не в цій країні.

moscovia delenda est
Fraer Немає
"сУрьезный муСчина"

Харьков
Повідомлення: #84
13-06-2012 09:03 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 09:01)gerzik :  
(13-06-2012 08:57)Fraer :  
Менти мають план по надою грошей на верх.
Все ,крапка.
Все інше -це бізнесструктура.
і не треба про честь мундира, принаймі не в цій країні.

Как в любой государственной организации налажены схемы по забиранию денег у населения под любым предлогом. Дербан этих денег на всех. Курить

...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #85
13-06-2012 09:04 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

Андрію, я порядних ментів(на це слово вони не ображаються а навпаки реагують на нього позитивно, як на мене) лише кілька разів бачив, решта лише збирають гроші і передають їх вищим посадовим особам, ну і собі звичайно на портянки від Версачі лишають. Ще вони дороги перекривають, коли наш президент їде будь куди та натякають на хабаря, коли сталося ДТП, навіть без твоєї вини. Мені такі міліціянти не подобаються, які самі на службові місця за хабарь потрапляють, або візир в аренду беруть на зміну Недоумение

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
Gerzik Немає
Все буде HD )

Київ- Батурин- Кам'янець
Повідомлення: #86
13-06-2012 09:12 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 09:04)Alexey.Pinchuk :  Андрію, я порядних ментів(на це слово вони не ображаються а навпаки реагують на нього позитивно, як на мене) лише кілька разів бачив, решта лише збирають гроші і передають їх вищим посадовим особам, ну і собі звичайно на портянки від Версачі лишають. Ще вони дороги перекривають, коли наш президент їде будь куди та натякають на хабаря, коли сталося ДТП, навіть без твоєї вини. Мені такі міліціянти не подобаються, які самі на службові місця за хабарь потрапляють, або візир в аренду беруть на зміну Недоумение
Не вір в байки про аренду візиряMr. GreenMr. GreenMr. GreenMr. Green
В самого декілька приятелів на софіївській пл. працюють ,так коли кажу хм... щось на зразок "з мєнтами діла не можна мати" -ржутьУпал и качаюсь .

moscovia delenda est
tompson Немає
Мегаписака

Киев
Superb II 2.0 170 hp, Renault Trafic, LC 200 '20
Повідомлення: #87
13-06-2012 09:13 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

Я конечно не спец... Но мне кажется, что правильно ли стоят знаки рассуждать ТСу и гаишнику нефик.... Умный - фоткай знаки, пиши докладные-жалобы в контролирующие органы.... А на месте - есть знак - плати штраф коль нарушил знак....

А так, получается, ГАИшник самое слабое звено в этой системе - по нему ударили и оно треснуло... Зато как собственное ЭГО поднялось !!
Fraer Немає
"сУрьезный муСчина"

Харьков
Повідомлення: #88
13-06-2012 09:18 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 09:13)tompson :  Я конечно не спец... Но мне кажется, что правильно ли стоят знаки рассуждать ТСу и гаишнику нефик.... Умный - фоткай знаки, пиши докладные-жалобы в контролирующие органы.... А на месте - есть знак - плати штраф коль нарушил знак....

А так, получается, ГАИшник самое слабое звено в этой системе - по нему ударили и оно треснуло... Зато как собственное ЭГО поднялось !!

Курить уж никак не слабое, а хитров......ое звено, которое находиться в местах, где возникают спорные ситауции и пользуется тем, что не все знают свои права и обязанности.

Все буде HD )

Київ- Батурин- Кам'янець
Повідомлення: #89
13-06-2012 09:19 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 09:13)tompson :  Я конечно не спец... Но мне кажется, что правильно ли стоят знаки рассуждать ТСу и гаишнику нефик.... Умный - фоткай знаки, пиши докладные-жалобы в контролирующие органы.... А на месте - есть знак - плати штраф коль нарушил знак....

Так в том же і суть!
Завжди треба бити в слабке,незахищене місце..
В тому вся прєлєсть.
Ну не принесе той мент надой, ну знімуть з посади (чи в діжурку пересадять) прийде інший -новачок ,який взагалі нібельмеса не знає..
От вам і переривається струмочок грошей- от вам і реальна боротьба з корупцією.Mr. Green
Висновок простий -з точки зору держави- професійна служба+нормальна робота автодору.
З точки зору водія- дотримання ПДД.Hello!

moscovia delenda est
tompson Немає
Мегаписака

Киев
Superb II 2.0 170 hp, Renault Trafic, LC 200 '20
Повідомлення: #90
13-06-2012 09:20 RE: Новая трактовка ПДД от ДАИ Житомирской обл.

(13-06-2012 09:18)Fraer :  Курить уж никак не слабое, а хитров......ое звено, которое находиться в местах, где возникают спорные ситауции и пользуется тем, что не все знают свои права и обязанности.

Если ГАИшник на дороге без ВО не самое слабое звено, то пойдите в суд и получите в нем постановление, о том что знак неправильно установлен, поэтому штраф выписанный ГАИшником отменяется )))

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  В Житомирской области задержали директора школы-педофила BONANZA 3 1 595 01-02-2013 21:53
Останнє: BONANZA
  Жуткая авария на Житомирской трассе Барс 16 15 793 04-05-2012 22:48
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:

Переглядають: