Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ПОСОВЕТУЙТЕ Audio & Video в новенький Superb 1.8 turbobe
Автор Повідомлення
CHAR Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2007

Суперб-07
Повідомлення: #11
04-04-2008 19:02  

Bogdan :
Цитата: Кто знает, в Супер Б что вообще стоит, там же не Блопункт?
Упал и качаюсь
Наскоко я знаю, стоковый как раз он и стоит! Звук нормальный (не Hi-End, конечно). Савбуфера не хватает... Самый простой способ: 2дин двд с навиг+КАМЕРА ЗАДНЕГО ВИДА+активный саб+стоковые динамики - будет вполне. ИМХО.
Pioneer AVIC-HD3 Rulez Rulez http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=5663

у меня классик+бизнес пакет за 152500грн. там нет штатной головы, в др.компл. фаэтон, в А5 блопункт, но в подороже компл.

*нашкодничал - так убери*
Шукати всі повідомлення учасника
CHAR Немає
Рассказчик
**

Суперб-07
Повідомлення: #12
04-04-2008 19:33  

Bogdan :
Упал и качаюсь
Наскоко я знаю, стоковый как раз он и стоит! Звук нормальный (не Hi-End, конечно). Савбуфера не хватает... Самый простой способ: 2дин двд с навиг+КАМЕРА ЗАДНЕГО ВИДА+активный саб+стоковые динамики - будет вполне. ИМХО.

так пока и планирую, но у меня, в машине, вообще головы аудиосистемы нет, тока подводка к 8 динамикам 4 мид и эти, блин, 4 пищалки штатные, которые под нормальным усилком рипят через 3 мес. эксплуатац. я всё же думаю 1дин, но с расширенным экраном-из новых и недорогих ТМ, но с удовлетворяющими мои требованиям, параметрами, ну и негатива по ТМVelas я не нашёл в интернете, возьму его. стоит 1750+скидка. Там присутствует TV-тюнер, DVD,CD'MP3, потом 4по50 ват+отдельный канал на саб.(кажеца)ещё важный момент надо глянуть щас-это блютус, вроде есть. А такие навороты как навигатор-я не потеряшка, мне он не нужен. выход на камеру для задхода есть но тоже ЗАЧЕМ она, если как парктроник, ну может кому то надо...или другие варианты использ.?

Главное, что мне в нём понравилось-наклонная снимающ. панель, которая при установке будет закрывать собой выдвигающуюся пепельниц или ящик? который расположен ниже заглушки, можно будет исп. как потайной ну типа "сейф", уже примерял, получица

Фронт пока штатные, а подзвучка-самое главное, не знаю, искал что именно под Суперб инсталировалось, оптимально с фото или описанием найти, но ...не found

может кто подскажет ссылочкой на такое, а? Hello!

мне не понятно, как и где он будет стоять, у меня седан, это на Октавии была у меня тонкая перегородка и ляда, то низа слышать можно, а тут, если брать активный саб в коробе, а не бочке ИМХО, то куда диффузор должен смотреть, если в сидуху, то на каком расстоянии и что с опущен.подлокотником ездить, что бы низа слышать, опять же можно было бы проект, типа СТЕЛС , в пустоту у задн.крыльев. И что получица за звук, а?

всё же думаю, что буду заказывать хороший низкий динам и усилок на 4 выхода+саб, или лучше на штатные не кидать усилок, а тока пока на саб?

ТМ VELAS- у кого есть опыт общения с аппаратурой, есть ли претензии?

CHAR Немає
Рассказчик
**

Суперб-07
Повідомлення: #13
04-04-2008 19:49  

подождите, пищалки под усилком-сморозил Я удивлен

под хорошим СиДи рисивера, у меня на Окташе Премиер Пионер, так он штатные разорвал, ставил КЕнвуд

Штатные на 2Ома, а надо на 4

CHAR Немає
Рассказчик
**

Суперб-07
Повідомлення: #14
04-04-2008 19:56  

alexgor12 :
CHAR :
Bogdan :
Упал и качаюсь

слушай, а Pioneer AVIC-HD3 с навигацией или тока с разъёмом под него и скока стоит? и "2дин"-это ты имееш ввиду врезать в полку заднюю 2 норм (DLS) динамика? и я профан в музыке, активный саб-это как? через усилок что ли?
Девушка извините за глупые вопросы, если они таковыми Вам здаются!

Активный саб-это саб с встроенным усилителем.2дин-это размер магнитолы,в два раза больше,чем обичная.

за ночь общения с миром автозвука, понял, что такое 2дин и активны\пасив усилок, да... тупо это я спрашивал... зато по другой тематике я тоже знаю слова редкие (шутка). СПАСИБО БОЛЬШОЕ за пояснение Hello! Hello! Hello!

CHAR Немає
Рассказчик
**

Суперб-07
Повідомлення: #15
04-04-2008 20:02  

надеюсь, что всё же кто-то из партнёров сайта-клуба ко мне заглянет, да и подскажет

[color=blue]КАКОЙ САБ,КАКОЙ КОРОБ,КАКОЙ УСИЛОК, КУДА И КАК СТАВИТЬ В БАГАЖНИКЕ СУПЕРБА?[/ Hello! color]

RostGlukhivskyj Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2007
Львів
08
Повідомлення: #16
04-04-2008 21:13  

Фух, скільки емоцій Smile
Знаєш, в цьому випадку навідь важко щось порадити. Справа в тому, що аудіо система - це не просто набір компонентів - ресівер-підсилювач-динаміки. По-перше, це концепція - тип системи, рівень якості. Від цього відштовхуючись, робиться вибір компонентів. Для аудіо системи береться CD-ресівер, а для відео, відповідно, DVD. Взяти один ДВД - означає, що на аудіо буде покладено край, тому що жоден відео-ресівер добре музику не відтворює. Ну, звісно, що "кому і кобила невіста", тобто, комусь цієї якості може і вистарчить, але я не люблю половинчатих рішень.
Для аудіо є три основних рівні магнітолок - до 250 уо, потім +/- 500, ну і поза тисячу.
З першої категорії вибирається за дизайном, з другої вибирається під концепцію (наявність/відсутність тих чи інших опцій), але тут уже є непогані апарати, ну і ... не буду в високі матерії зараз залазити.
Для відео (якщо з комбайнів вибирати, тобто, все в одному) - приблизно до 800 уо барахло, до 1200 уже можна щось знайти, ну і далі зрозуміло.
Акустичні система для відео і аудіо зовсім різні.

Для аудіо створюється фронтальна система + сабвуфер. Які саме динаміки, яким чином встановлені - все визначає уже згадана концепція. І не забувати, що акустична система - це не просто динаміки, це динаміки в потрібному для них акустичному оформленні. А акустичне оформлення - це можуть бути підготовлені для цього двері, спеціально виготовлені закриті ящики і ще купа всього. При чому часто вартість підготовки оформлення вища за вартість динаміків. А якщо з підготовки оформлення знехтувати, то куплені і будь-як поставлені динаміки - це будуть викинуті на вітер гроші, бо вони навіть половини свого потенціалу не розкриють.
Сабвуфер, знову ж, підбирається до фронту. А як він буде встановлений - залежить від конкретного автомобіля.
Далі підсилювач(і). Про якісний звук від ресівера можна і не думати. Там 20Вт на канал (а ніяких не 50), нелінійні спотворення зіпсують усе задоволення уже на половині гучності. Ну а які підсилювачі - знову ж див. концепцію.
Кабелі - силові, міжблочні акустичні. Достатньої якості, правильно прокладені, достатнього калібру.

Для відео акустика будується за схемою 5.1
Фронт, тил (не в задніх дверях, а таки бажано тил), центральний канал і сабвуфер. Музику на такому слухати буде не теє, але фільми дивитись приємно.

То які поради давати? Яку систему є бажання отримати? Якого рівня якості і в якому бюджеті?
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
CHAR Немає
Рассказчик
**

Суперб-07
Повідомлення: #17
04-04-2008 23:18  

фу, треба перевести подих, перш ніж порину у мир автомультімедія, тож, переглянемо що ж довгоочикуванний мені порадив?... Hello!

CHAR Немає
Рассказчик
**

Суперб-07
Повідомлення: #18
05-04-2008 01:03  

по-перше, дякую, що відгукнулись на мій запит Ростислав. нажаль я з центральної України і до славетного міста Лева їхать буде долеченько, інакше з радістю зайняв чергу в "Старий Трамвай" на отримання carmusic найвищого гатунку. Тикаю

але маємо те що маемо..., а маємо перевіреного спеціаліста з шумоізоляції салону авто, з підготовки і встановленню на досить якістному (як на мене) рівні, аудіо-відіо електроніки.
Respect
також, незабаром зустрінусь з людиною, яку порадили в одному з найкращих магазинів електроніки, як зясувалось він з найліпших фахівців в налаштуванні підсилювача. Честь!

але саме фахівця з створення концепції всієї системи немає. Найголовніше тут вирішити- "Який саме тип акустичного оформлення вибрати для конкретної реалізації ". тож завжди краще вирішувати таке питання фахівцю, з огляду на його знання та досвід.

Спробую пояснити - на яку сумму і на який компонент системи я розраховую зараз, а також кінцевий, той запланований необхідний результат - якого рівня і характеру звучання систему я хочу створити.

власноруч вирішити ці питання-не вийшло, тільки час згаяв, тож прошу:
- у мене в машині головного програвача немає, і я, врахувавши всі "за" та "проти" вирішив задоволнитися 1din розміру CD\MP3 програвачем, бажано, щоб він мав блю-тус, розєм під меморі-стік, або usb, щось нра зразок PIONEER DEH-P7950UB - якість перевірено або Alpine CDA-9883R http://autoelectronics.com.ua/index.php?...arts_id=20 цінова ланка 1500-максимум до 2000 грн.

тепер дві наступні складові: який підсилювач та сабвуфер пропонуєте, шановний? вхідні дані - це ціна за обох (або 2 в 1) - 2500 до 3-х тис.укр. валюти.

А вибір який? Машина-Суперб, яким ви уявляєте компонування саба? У коробі, якої форми,? дифузор під нахилом спинки на невеликій відстані,? чи як? зі стелс-технологіями ми невпораємось...

Прошу також, щоб були наведені приклади того устаткування, кабелів, дротів, тощо, яке буде застосовуватись в подальшому підключенні складових.

На даному етапі думаю використовувати штатні гучномовці передніх та задніх дверей, наразі гроші надійдуть піздніше, тоді будут замінені і вони.
Тому теж прошу навести приклади заміни. Орієнтовно-до 1000грн.

Тож аудіо-система в своєму кінцевому вигляді, має кошторис десь 6-7 тис.грн. з урахуванням дротів, можливого виготовлення подіумів.

Не враховано - матеріали по шумоізоляції салону, доведення місць інсталяції гучномовців до необхідних вимог. та оплату праці взагалі.

Які дані Вам ще навести,? з нетерпінням очикую запропановану конфігурацію. Хм Чи можливе підключення тільки саба до моноблочного підсилювача, а інші через виходи голови, чи застосовувати 5-ти канальний?

Для мене не зрозуміле головне- Добыча мыслей як, який, де, за допомогою чого, взагалі про саб, я раніше нічого незнав, але чув... Аплодисменты

весь в очикуванні. Курить

Наперед, щиро вдячний. Hello!

RostGlukhivskyj Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2007
Львів
08
Повідомлення: #19
05-04-2008 09:39  

власноруч вирішити ці питання-не вийшло, тільки час згаяв, тож прошу:
- у мене в машині головного програвача немає, і я, врахувавши всі "за" та "проти" вирішив задоволнитися 1din розміру CD\MP3 програвачем, бажано, щоб він мав блю-тус, розєм під меморі-стік, або usb, щось нра зразок PIONEER DEH-P7950UB - якість перевірено або Alpine CDA-9883R http://autoelectronics.com.ua/index.php?...arts_id=20 цінова ланка 1500-максимум до 2000 грн.

Тоді пропонував би скоріше Блаупункт Бремен, він в околі 2000 грн. Але в цій ціновій категорії має напевно таки найкраще звучання. + процесор часових затримок, еквалайзер і т.п. - якщо захочеться колись з цим побавитись. Блю-туз там як опція іде, здається. І має бути СД/УСБ.

тепер дві наступні складові: який підсилювач та сабвуфер пропонуєте, шановний? вхідні дані - це ціна за обох (або 2 в 1) - 2500 до 3-х тис.укр. валюти.
Я найчастіше ставлю Helix P10 Precision - він має хр-ки близькі до ідеальних для використання в автомобілі + хоче маленького ящика, 20 літрів. Його ціна зараз 160, ящик-трапецію зробити ще сотня, ну і залишиться 250 на підсилювач. Можна взяти якийсь швидкий 2-канальник б/у, щоб поміститись в бюджет. Наприклад, в мене на цей саб Helix B2 Precision, або... якщо з нових, то той самий Helix Dark Blue TWO, сабик чутливий, легкий, йому вистарчить. Або щось з моноблоків в бюджеті. Або на саб може працювати той самий підсилювач, що і на фронт.
АЛЕ! Сабвуфер - це останній компонент системи! Він не грає музику. Музику грає фронт, тому треба спершу робити саме його.

А вибір який? Машина-Суперб, яким ви уявляєте компонування саба? У коробі, якої форми,? дифузор під нахилом спинки на невеликій відстані,? чи як? зі стелс-технологіями ми невпораємось...
Треба послухати. Думаю, в установщика мав би бути тестовий корпус. щоб поставити в машину перед прийняттям рішення і відслухати, в якому положенні саб буде звучати найкраще. Просто я суперби не робив, не можу сказати однозначно.

Прошу також, щоб були наведені приклади того устаткування, кабелів, дротів, тощо, яке буде застосовуватись в подальшому підключенні складових.
Щоб не заморочуватись, купується готовий установочний набір, в ньому є все - міжблочники, акустичні, силові кабелі, конектори, запобіжник. Кабелі прокладати таким чином, щоб міжблочні і силові ішли іншими бортами. І не забути, що мінус ресівера і підсилювача(ів) має бути зведений в одну точку.

На даному етапі думаю використовувати штатні гучномовці передніх та задніх дверей, наразі гроші надійдуть піздніше, тоді будут замінені і вони.
Тому теж прошу навести приклади заміни. Орієнтовно-до 1000грн.

Як я вже казав, підхід не правильний. Спершу треба робити фронт. Тому раз - про задні двері забути (раз проект аудіо), два - акустична підготовка передніх дверей під мідбаси, три - вибір місця під твітери (скоріше за все на стійках лобового). Стосовно компонентів - Морель Дотек 6, Хелікс Преціжн П 236. Вони, правда, більше 300, але тут та ситуація, коли не варто економити, бо те, що зараз за 200... Хоча, якщо повезе і вдасться десь ще купити старі Helix HXS 236 Precision, ось ці би мали бути чуть більше 200. Їх просто в минулому році зняли з виробництва, на заміну прийшли уже згадані П 236, але в HXS кросовери кращі.

Тож аудіо-система в своєму кінцевому вигляді, має кошторис десь 6-7 тис.грн. з урахуванням дротів, можливого виготовлення подіумів.
Реально. Наприклад, це приблизно бюджет ось цієї Мазди: http://www.rost.lviv.ua/caraudio/news-01-07-07.html
Без повної шумоізоляції, звісно, бо вона сама під тисячу витягне.

Які дані Вам ще навести,? з нетерпінням очикую запропановану конфігурацію. Хм Чи можливе підключення тільки саба до моноблочного підсилювача, а інші через виходи голови, чи застосовувати 5-ти канальний?
Від голови фронт не бажано. Хоча би початкового рівня підсилювач потрібен.
Варіанти - один 4-канальний підсилювач, два канали на фронт, два мостом на сабвуфер. Два підсилювачі - двоканальник на фронт і двоканальник/моноблок на сабвуфер.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
CHAR Немає
Рассказчик
**

Суперб-07
Повідомлення: #20
05-04-2008 19:11  

Безмежно Вам вдячний, пішов все це пошукаю в інтернеті. Впевнений що виникнуть питання в наступних кроках після планування. З надією на пораду-відгук.

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  VW GOLF R32 би-турбо от VTG - video . ValeraS4 10 4 580 19-10-2008 12:11
Останнє: ValeraS4

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1