по-перше, дякую, що відгукнулись на мій запит Ростислав. нажаль я з центральної України і до славетного міста Лева їхать буде долеченько, інакше з радістю зайняв чергу в "Старий Трамвай" на отримання carmusic найвищого гатунку.
але маємо те що маемо..., а маємо перевіреного спеціаліста з шумоізоляції салону авто, з підготовки і встановленню на досить якістному (як на мене) рівні, аудіо-відіо електроніки.
також, незабаром зустрінусь з людиною, яку порадили в одному з найкращих магазинів електроніки, як зясувалось він з найліпших фахівців в налаштуванні підсилювача.
але саме фахівця з створення концепції всієї системи немає. Найголовніше тут вирішити- "Який саме тип акустичного оформлення вибрати для конкретної реалізації ". тож завжди краще вирішувати таке питання фахівцю, з огляду на його знання та досвід.
Спробую пояснити - на яку сумму і на який компонент системи я розраховую зараз, а також кінцевий, той запланований необхідний результат - якого рівня і характеру звучання систему я хочу створити.
власноруч вирішити ці питання-не вийшло, тільки час згаяв, тож прошу:
- у мене в машині головного програвача немає, і я, врахувавши всі "за" та "проти" вирішив задоволнитися 1din розміру CD\MP3 програвачем, бажано, щоб він мав блю-тус, розєм під меморі-стік, або usb, щось нра зразок PIONEER DEH-P7950UB - якість перевірено або Alpine CDA-9883R
http://autoelectronics.com.ua/index.php?...arts_id=20 цінова ланка 1500-максимум до 2000 грн.
тепер дві наступні складові: який підсилювач та сабвуфер пропонуєте, шановний? вхідні дані - це ціна за обох (або 2 в 1) - 2500 до 3-х тис.укр. валюти.
А вибір який? Машина-Суперб, яким ви уявляєте компонування саба? У коробі, якої форми,? дифузор під нахилом спинки на невеликій відстані,? чи як? зі стелс-технологіями ми невпораємось...
Прошу також, щоб були наведені приклади того устаткування, кабелів, дротів, тощо, яке буде застосовуватись в подальшому підключенні складових.
На даному етапі думаю використовувати штатні гучномовці передніх та задніх дверей, наразі гроші надійдуть піздніше, тоді будут замінені і вони.
Тому теж прошу навести приклади заміни. Орієнтовно-до 1000грн.
Тож аудіо-система в своєму кінцевому вигляді, має кошторис десь
6-7 тис.грн. з урахуванням дротів, можливого виготовлення подіумів.
Не враховано - матеріали по шумоізоляції салону, доведення місць інсталяції гучномовців до необхідних вимог. та оплату праці взагалі.
Які дані Вам ще навести,? з нетерпінням очикую запропановану конфігурацію.

Чи можливе підключення тільки саба до моноблочного підсилювача, а інші через виходи голови, чи застосовувати 5-ти канальний?
Для мене не зрозуміле головне-

як, який, де, за допомогою чого, взагалі про саб, я раніше нічого незнав, але чув...
весь в очикуванні.
Наперед, щиро вдячний.