Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!
Автор Повідомлення
Yashnik Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2012
Бровары
Skoda Octavia Tour Combi
Повідомлення: #21
12-08-2013 18:07 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

(12-08-2013 16:56)igor911 :  Шановні колеги!!! Вкрали закордонний паспорт!!! - усі інші документи є в наявності тобто -( права, тех паспорт., зелена карта тобто страховка на авто,страховка на життя,український паспорт- усе це є!!!) повторюю в нашому посольстві замість втраченого закордонного паспорта можуть видати документ - який називається: тимцасове свідоцтво на повернення в Україну !!! Наголошую що з правами та тех паспортом і страховкою проблем немає!!! Підкреслюю що замість закордонного паспорта видають - свідоцтво на повернення в Україну - і я не знаю чи з тим свідоцтвом можу їхати на машині - чи тільки можу з ним летіти- ось в чому проблема!!!

Ви пишете що у Ваших знайомих вкрали права та тех.паспорт- це зрозуміло!!!- питань не має!!! Але у мене інша ситуація ----закордонний паспорт!!! Як можна повертатись на Україну пересікаючи дві границі тобто ( Венри і нашу - без закордонного паспорта)??? Нехай я получу в посольстві це так зване свідоцтво - чи можу я проїхати з ним Словенію,Венгрію, та 2 границі???Kiss a girlFacepalm
Шановний здається мені що Ви просто створюєте на рівному місці паніку. Цей тимчасовий документ який Ви отримаете в посольстві і є тим документом що дає змогу проходити митне оформлення і нікої різниці де її проходити немає, адже хоч літаком хоч автівкою Ви будете пертинати два кордони. Коли Ви проходите реєстрацію на літак Ви також проходите митний контроль і ніякої різниці в тому де її проходити немає чи то в аеропорту ім.Леонардо да Вінчі (Рим) чи на переході Венгрія-Україна...
Їдьте додому машиною і не парьтесь, а то Ви поводитесь наче злодій хоча навпаки Ви потерпілий і всі документи які для того щоб це довести у Вас є на руках... це провина поліціїв що вони не можуть навести порядок зі злочинністю в своїй країні, а не Ваша

Шукати всі повідомлення учасника
igor911 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2011

Yeti
Повідомлення: #22
12-08-2013 21:55 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Дякую !!!Дружба
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #23
13-08-2013 08:22 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Мне кажется, что проблема может возникнуть с другой стороны.

Министерство иностранных дел ничего не говорит о самолете:
http://mfa.gov.ua/ua/consular-affairs/co...ort/return

Проблема, скорее всего возникнет с транзитом через шенген без визы!!!.

Чья у Вас виза?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-08-2013 08:34 Миша Чех.)
igor911 Немає
Рассказчик
**

Yeti
Повідомлення: #24
13-08-2013 08:46 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Так.!!! мене і цікавить транзит через шенген??? По цьому свідоцтву не знаю чи можу проїхати (Італію, Словенію, Венгрію- на машині)???
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #25
13-08-2013 09:00 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Давайте по-проядку.
1. Вы сейчас в Италии?
2. По визе какой страны вы въехали в ЕС?

Мой совет - напишите электронные письма на английском в Словенское и Венгерское посольство в Италии. Изложите им ситуацию. Напишите, что Вы с семьей и у Вас нет достаточно средств на авиаперелет. Спросите, можете ли Вы проезжать транзитом из территории?. Нужна ли Вам транзитная виза? Как Вы можете ее попросить?

В начале письма обязательно укажите где Вы получали визу, в консульстве какой страны, на какой срок и почему оказались в Италии.

Дальше в зависимости от ответов, будем думать.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-08-2013 09:58 Миша Чех.)
igor911 Немає
Рассказчик
**

Yeti
Повідомлення: #26
14-08-2013 09:40 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Я зустрів наших хлопців - що возять сюди передачі- так вони сказали: лети додому літаком!!!- а ми тобі переженем машину додому!!! Було б непогано так зробити- але в мене одне питання!!!
Чи можуть вони переїхати моєю машиною границю - коли усі документи оформлені на мене- тобто тех. Паспорт- тільки на мене, зелена карта- тільки на мене!!! Без ніякого доручення???
Игорь Т Далеко
Rally red

Приєднався: Aug 2012
Киев
Tiguan 2.0tdi
Повідомлення: #27
14-08-2013 09:43 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

А как вас выпустят на самолете если вы въехали на авто?
Имхо- из этого и следует что должны покинуть страну тож на авто.
Да и прчем тут утеряный паспорт к автомобилю?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-08-2013 09:45 Игорь Т.)
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #28
14-08-2013 10:16 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

(14-08-2013 09:40)igor911 :  Я зустрів наших хлопців - що возять сюди передачі- так вони сказали: лети додому літаком!!!- а ми тобі переженем машину додому!!!

Ну самом собою! Це ж який заробіток для них, здеруть з вас по повній і за відсутність доручення запросять само собою.

1 Не панікувати, їхати на авто.
2 сама толкова порада - листи в консульства транзитерів.
3 в'їхали на машині - на ній і виїжджайте.
4 на крайній випадок - трохи шороху на кордоні, консула до вас і нехай рішає. Документи на машину є, довідка є, побазі віза є.
Як каже поляк "нє відзе пшецівсказань".
Головне, тримайтесь в певнено і розковано. Ви нічого не порушили, все робите згідно закону, а 3,14дарги ширінкові вам зіпсували відпочинок і створили проблеми. Тож би було гарно, щоб вам допомогли, раз не вміють порядку у себе в державі навести Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-08-2013 10:18 Porter.)
Yashnik Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2012
Бровары
Skoda Octavia Tour Combi
Повідомлення: #29
14-08-2013 11:57 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

(14-08-2013 10:16)Porter :  
(14-08-2013 09:40)igor911 :  Я зустрів наших хлопців - що возять сюди передачі- так вони сказали: лети додому літаком!!!- а ми тобі переженем машину додому!!!

Ну самом собою! Це ж який заробіток для них, здеруть з вас по повній і за відсутність доручення запросять само собою.

1 Не панікувати, їхати на авто.
2 сама толкова порада - листи в консульства транзитерів.
3 в'їхали на машині - на ній і виїжджайте.
4 на крайній випадок - трохи шороху на кордоні, консула до вас і нехай рішає. Документи на машину є, довідка є, побазі віза є.
Як каже поляк "нє відзе пшецівсказань".
Головне, тримайтесь в певнено і розковано. Ви нічого не порушили, все робите згідно закону, а 3,14дарги ширінкові вам зіпсували відпочинок і створили проблеми. Тож би було гарно, щоб вам допомогли, раз не вміють порядку у себе в державі навести Mr. Green
+1000

igor911 Немає
Рассказчик
**

Yeti
Повідомлення: #30
14-08-2013 12:27 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Чи можуть вони на мому авто пересікти границю без доручення???
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: