Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
У Мукачевому - стрілянина і вибухи. Є жертви
Автор Повідомлення
Рокенрольщик Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2011
Киев Obolon
А5FL 1.6 MPI
Повідомлення: #191
13-07-2015 11:35 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

Конечно ПС не ангелы, но я плюсую Рамиресу.
Шукати всі повідомлення учасника
Core(i5) Немає
веломаньяк

Приєднався: Oct 2010

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #192
13-07-2015 11:46 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 11:17)Медведь :  Это было прогнозируемо еще когда в начале АТО дозволили формировать свои бальоны, которые не подчинялись напрямую презу Украины. Я тогда еще говорил, - хотите на фронт, - пожалуйства, в составе ЗСУ ... и только так... По другому, - это банд формирования! Так и получилось... Теперь будут удирать неугодных и замесов по городам еще будет будь здоров. Курить
+1...куда только смотрят военкоматы,там непочатый край работы...
DoctorAleks Немає
Классик

Приєднався: Dec 2008
Ужгород
VW E-Golf VW Multivan 4x4
Повідомлення: #193
13-07-2015 11:49 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 11:17)1.6 :  
(13-07-2015 11:05)B.E.S. :  На сколько понял из сми, то они не все выезды, а какой-то один, да и то не заблокировали, а поставили БП, но никого, по крайней мере пока, не трогают
вчера вечером проезжал кп на житомирской трассе. стоит минибус ПС, их флаг воткнут рядом и одного бойца видел
все в сторонке - проезду не мешает ни грамма
Хочу заспокоїти тих, хто збирається на відпочинок до нас в Закарпаття.
Протистояння у військовому розумінні закінчилось ще вчора.
ПС залишив 2-х поранених і відійшов у лісний масив (думаю, вони вже далеко). Спецпідрозлід СБУ Альфа знайшов цих поранених (замаскованих), один з них у важному стані. Вони доставлені вчора ввечері в нашу обласну лікарню, прооперовані. На сьогодні знаходяться в реанімаційному відділенні. Кругом наших корпусів лікарні багато Альфи у повному фулі, тобто озброєні до зубів. Ніхто нікому не здавався - це все дурня.
Як буде далі вирішуватись ситуація в політичній площині це вже інше кіно.
Core(i5) Немає
веломаньяк

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #194
13-07-2015 11:53 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 11:49)DoctorAleks :  Хочу заспокоїти тих, хто збирається на відпочинок до нас в Закарпаття.
ПС залишив 2-х поранених і відійшов у лісний масив (думаю, вони вже далеко).
Отлично успокоили.Люди,которых подозревают в убийствах теперь где то в лесах,возможно уже далеко...
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #195
13-07-2015 11:58 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

Так давайте я створю батальйон "Західний патріот", напакую його патріотами і робитиму вигідні мені диверсії, бо "в нас корупція" і з нею треба боротись. Перекриватиму зі зброєю дороги, братиму в заручники, вбиватиму. Іншими словами, "боротимусь з корупцією".
І так може тривати вічно. Бо корупцію і клани за визначенням не побороти. Клани і в США є.

Всі, хто має незареєстровану зброю, вільно ходять з нею і не знаходяться в зоні АТО, не підкоряються президенту - це бандити. Я б не хотів таких людей у балаклавах бачити у себе у місті.
Core(i5) Немає
веломаньяк

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #196
13-07-2015 11:59 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 11:58)Andre_1999 :  Всі, хто має незареєстровану зброю, вільно ходять з нею і не знаходяться в зоні АТО, не підкоряються президенту - це бандити. Я б не хотів таких людей у балаклавах бачити у себе у місті.
+1.
DoctorAleks Немає
Классик

Приєднався: Dec 2008
Ужгород
VW E-Golf VW Multivan 4x4
Повідомлення: #197
13-07-2015 12:03 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 11:53)Core(i5) :  
(13-07-2015 11:49)DoctorAleks :  Хочу заспокоїти тих, хто збирається на відпочинок до нас в Закарпаття.
ПС залишив 2-х поранених і відійшов у лісний масив (думаю, вони вже далеко).
Отлично успокоили.Люди,которых подозревают в убийствах теперь где то в лесах,возможно уже далеко...
А по Вашому, краще, щоб сюди тими ж лісами пройшли пару сотень бійців ПС і почалось протистояння в кар'єрі де вони засіли - прямо серед декількох сіл з участю гранатометів та іншої "легенької" зброї?
Думаю, вони вже далеко не в лісі.
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #198
13-07-2015 12:10 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

а Рамірез правий на 100%... я і не подумав щодо нападу на СИСТЕМУ в такому форматі... в мене особисто більше сумнівів щодо подій в Мукачеве не має
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #199
13-07-2015 12:15 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 11:58)Andre_1999 :  Так давайте я створю батальйон "Західний патріот", напакую його патріотами і робитиму вигідні мені диверсії, бо "в нас корупція" і з нею треба боротись. Перекриватиму зі зброєю дороги, братиму в заручники, вбиватиму. Іншими словами, "боротимусь з корупцією".
І так може тривати вічно. Бо корупцію і клани за визначенням не побороти. Клани і в США є.

Всі, хто має незареєстровану зброю, вільно ходять з нею і не знаходяться в зоні АТО, не підкоряються президенту - це бандити. Я б не хотів таких людей у балаклавах бачити у себе у місті.

Не змішуй причину і слідство. У моєму попередньому дописі все чітко розписано. Все, що зараз відбувається наслідок повної імпотентності влади. Шалена корупція, договорняки, контрабанда і т.д.
Якщо б влада займалась своїми прямими обов"язками, то ніхто нічого такого б не робив.

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #200
13-07-2015 12:25 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 11:35)Рокенрольщик :  Конечно ПС не ангелы, но я плюсую Рамиресу.
и от меня +1.6

Магия MyCode

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Фабія - три жертви неподалік Буська Івасик-Телесик 8 2 303 11-01-2010 14:09
Останнє: makedonets

Швидкий перехід:

Переглядають: