Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
У Мукачевому - стрілянина і вибухи. Є жертви
Автор Повідомлення
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #221
13-07-2015 13:53 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

До речі ,якщо вже підняли тему сепаратизму :

Олена Білозерська УВАГА! ВСІМ-ВСІМ-ВСІМ - ТЕРМІНОВИЙ РЕПОСТ.

От вам і "бандитські розборки". Інформація про те, що у Мукачевому хлопці з ПС не "ділили сфери впливу", а воювали зі справжнісінькими сепарами, які, як повідомлялося, діють на гроші Медведчука і Путіна і планують проголосити "Закарпатську народну республіку", щоб підпалити Україну з другого кінця, схоже, виявилася правдою.

Нижче - скріншот зі сторінки Вконтакті Едуарда Гілазова. Це командир "новоросійської" диверсійно-розвідувальної групи "Рязань". Група доволі відома, інформація про неї часто з'являлася у ворожих ЗМІ - у вигляді інтерв'ю з командирами і бійцями тощо.

Ось що сьогодні написав Гілазов (мовою оригіналу, орфографія збережена):

"11.07.2015 года, в ходе боестолкновения с ДРГ противника в Мукачево погиб боец народного ополчения Донбасса и получил ранение боец с позывным Заяц. Операция по ликвидации производилась карательными отрядами Правого сектора за участием Киевской Хунты. Весь цирк и шумиха поднята для отвода глаз о бесчинствах в Закарпатской народной республики, которая является частью Новороссии. Земля пухом павшему воину".
http://m.vk.com/id123959274

Якщо йому не зламали сторінку, то...
Усім все має стати ясно.

Це не наші хлопці влаштували війну за 2 тис. км від лінії фронту - це війна, нав'язана нам ворогом, зробила стрибок довжиною у 2 тис.км.

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
Шукати всі повідомлення учасника
sklifan Немає
"товарисч"

Приєднався: Apr 2015
Кривой Рог
Superb 1.8t DSG 2010, Fluence 1.6 мкпп 2012
Повідомлення: #222
13-07-2015 13:56 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

Так если мне не нравится гаишник-взяточник,мне надо сколотить свой отряд,набрать неизвестно где оружие,приехать к нему и из гранатомета шмальнуть?
Я ведь прав буду,сказав,что он коррупционер...
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #223
13-07-2015 14:02 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

Будешь прав, как вы сказали ''по совести'', но не по законуHello!
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #224
13-07-2015 14:08 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

По совісті - 70% українців, в такому разі, мають вчинити самогубство, бо так чи інакше замішані в корупціїHello!
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #225
13-07-2015 14:09 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 14:02)bobryk :  Будешь прав, как вы сказали ''по совести'', но не по законуHello!

погугли "битва під Афінами 1946".

moscovia delenda est
sklifan Немає
"товарисч"

Кривой Рог
Повідомлення: #226
13-07-2015 14:10 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 14:02)bobryk :  Будешь прав, как вы сказали ''по совести'', но не по законуHello!

Приобрести незаконно такого типа оружие и использовать его в городе в мирное время,убить за то что у меня взятку хотели взять? И я по совести прав буду?
Я не судья,не прокурор и не палач в одном лицеHello!
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!

Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #227
13-07-2015 14:17 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 13:53)Ramires :  До речі ,якщо вже підняли тему сепаратизму :

Олена Білозерська УВАГА! ВСІМ-ВСІМ-ВСІМ - ТЕРМІНОВИЙ РЕПОСТ.

От вам і "бандитські розборки". Інформація про те, що у Мукачевому хлопці з ПС не "ділили сфери впливу", а воювали зі справжнісінькими сепарами, які, як повідомлялося, діють на гроші Медведчука і Путіна і планують проголосити "Закарпатську народну республіку", щоб підпалити Україну з другого кінця, схоже, виявилася правдою.

Нижче - скріншот зі сторінки Вконтакті Едуарда Гілазова. Це командир "новоросійської" диверсійно-розвідувальної групи "Рязань". Група доволі відома, інформація про неї часто з'являлася у ворожих ЗМІ - у вигляді інтерв'ю з командирами і бійцями тощо.

Ось що сьогодні написав Гілазов (мовою оригіналу, орфографія збережена):

"11.07.2015 года, в ходе боестолкновения с ДРГ противника в Мукачево погиб боец народного ополчения Донбасса и получил ранение боец с позывным Заяц. Операция по ликвидации производилась карательными отрядами Правого сектора за участием Киевской Хунты. Весь цирк и шумиха поднята для отвода глаз о бесчинствах в Закарпатской народной республики, которая является частью Новороссии. Земля пухом павшему воину".
http://m.vk.com/id123959274

Якщо йому не зламали сторінку, то...
Усім все має стати ясно.

Це не наші хлопці влаштували війну за 2 тис. км від лінії фронту - це війна, нав'язана нам ворогом, зробила стрибок довжиною у 2 тис.км.

А вот это уже похоже на правду. Не думаю, что ПС будет размениваться на какие-то мелкие разборки контрабандистов. Они ребята идейные. Их задача - борьба с сепаратистами и защита национальных интересов страны. Прям как у СБУ. Почему бы ПС не войти в ее состав и вести эту борьбу легально? Курить
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #228
13-07-2015 14:20 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

ше рано.. половина офіцерів АТЦ- московська агентура.

moscovia delenda est
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-07-2015 22:30 RuslanRage.)
makedonsky Немає
Мегаписака

Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #229
13-07-2015 14:22 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

(13-07-2015 14:10)sklifan :  

Приобрести незаконно такого типа оружие и использовать его в городе в мирное время,убить за то что у меня взятку хотели взять? И я по совести прав буду?
Я не судья,не прокурор и не палач в одном лицеHello!

ну когда то на мой вопрос - вы ответили что живете по совести. совесть и ее грани, то у всех разные. в данном случае даже убийство, например если єто предотвратит еще хуже убийства или последствия можно привести к одному знаменателю - совесть.
а я стараюсь жить по закону и вы як так понял тоже судя по (Я не судья,не прокурор и не палач в одном лице)? но почему то когда вопрос относиться к мобилизации - то тут вы по совести, а когда к применению оружия - то по закону. гораздо проще наверное всегда позакону.
не то что докапываюсь до вас -просто вспомнил. Hello!

(13-07-2015 14:17)developer :  Прям как у СБУ. Почему бы ПС не войти в ее состав и вести эту борьбу легально? Курить

Вот. плюсую. хотят искоренить коррупцию и помочь простым гражданам и главное могут это делать - нужен законный мандат на такие действия.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-07-2015 14:24 makedonsky.)
sklifan Немає
"товарисч"

Кривой Рог
Повідомлення: #230
13-07-2015 14:33 RE: У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

Я частично с вами согласен,но в приведенном мною примере наказание не соответствует совершенному преступлению.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-07-2015 22:31 RuslanRage.)

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Фабія - три жертви неподалік Буська Івасик-Телесик 8 2 302 11-01-2010 14:09
Останнє: makedonets

Швидкий перехід:

Переглядають: