Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Антифафа..+"пріключєнія Механіка"..+веселі спогади пердунів
Автор Повідомлення
Razrushitell Немає
Классик

Приєднався: Aug 2014
50км. від Києва
Red WTS (6МКПП)
Повідомлення: #141
05-10-2016 09:54 RE: Антифафа одноклубнику..

Це приклад, почитайте уважніше. Впускати чи ні в свою полосу, це Ваша справа, а їхати на півтори полоси це вже порушення.

До речі, якщо Ви не помітили, я не кажу що їздити по обочині правильно, але навчати такими методами теж не добре.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-10-2016 10:02 Razrushitell.)
Шукати всі повідомлення учасника
ksn-hunter Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2016
Обухів
BMW-320i, Ланос, Subaru Forester, Hyundai Santa Fe-2.2, Лачетті-1.8, Rexton-2 xdi
Повідомлення: #142
05-10-2016 10:14 RE: Антифафа одноклубнику..

Добре, тоді скажіть як треба навчати хамло і бидло нормальним людським взаємовідносинам ? От прямо зараз і в цьому місці, як на фото ! Там такий "поворот", що аж черга із тих автобаранів. Велосипедисту вже нікуди було діватися, окрім як виїхати на трасу, прямісінько під вантажівку.
Тільки, будь-ласка, прямо і конкретно вкажіть, як приструнити те автобидло, що ганяє по обочинам, без різних гладких і загальних фраз.
Дякую.
Yan Cherkasov Немає
Fox

Приєднався: Jan 2012
Киев
Skoda Octavia 2.0 TDI, FL, DSG. Toyota Auris, АКП 2012
Повідомлення: #143
05-10-2016 10:15 RE: Антифафа одноклубнику..

... а всё начиналось с того, что автору хотелось внимания и задавила жаба, что человек хитрее его и доедет быстрее. Курить

[Зображення: ab245984.gif]
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #144
05-10-2016 10:15 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 10:14)ksn-hunter :  Добре, тоді скажіть як треба навчати хамло і бидло нормальним людським взаємовідносинам ? От прямо зараз і в цьому місці, як на фото ! Там такий "поворот", що аж черга із тих автобаранів. Велосипедисту вже нікуди було діватися, окрім як виїхати на трасу, прямісінько під вантажівку.
Тільки, будь-ласка, прямо і конкретно вкажіть, як приструнити те автобидло, що ганяє по обочинам, без різних гладких і загальних фраз.
Дякую.

скоріш за все "моя хата з краю, нічого не знаю"
ksn-hunter Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2016
Обухів
BMW-320i, Ланос, Subaru Forester, Hyundai Santa Fe-2.2, Лачетті-1.8, Rexton-2 xdi
Повідомлення: #145
05-10-2016 10:21 RE: Антифафа одноклубнику..

Це мені вже нагадує ситуацію, коли ввечері десь у безлюдному місці дорогу перегороджує "хуліган" з "проханням закурити", при цьому тримаючи в руці палицю-ніж-битку...
І я повинен викликати поліцію ? Чи розповідати йому про добрі манери поведінки ?
Hello!
Razrushitell Немає
Классик

50км. від Києва
Red WTS (6МКПП)
Повідомлення: #146
05-10-2016 10:26 RE: Антифафа одноклубнику..

Да наказывайте как хотите, только в рамках закона и ПДД.

(05-10-2016 10:21)ksn-hunter :  Це мені вже нагадує ситуацію, коли ввечері десь у безлюдному місці дорогу перегороджує "хуліган" з "проханням закурити", при цьому тримаючи в руці палицю-ніж-битку...
І я повинен викликати поліцію ? Чи розповідати йому про добрі манери поведінки ?
Hello!
Була загроза Вашому життю чи здоров'ю?
До речі, вже вище було сказано, вважаю перевищення швидкості і розмову по мобільному телефону, куди небезпечнішою ніж тягучка на узбіччі. Тут здавалося незручностей ніяких, а своє життя та життя оточуючих наражаєш на небезпеку.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-10-2016 10:30 Razrushitell.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #147
05-10-2016 11:23 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 10:26)Razrushitell :  Була загроза Вашому життю чи здоров'ю?
До речі, вже вище було сказано, вважаю перевищення швидкості і розмову по мобільному телефону, куди небезпечнішою ніж тягучка на узбіччі. Тут здавалося незручностей ніяких, а своє життя та життя оточуючих наражаєш на небезпеку.

Перепоршую, а чому Ви не розглядаєте такий момент, що узбіччя - це місте для раптової аварійної зупинки. У людини, яка стохть в своїй полосі в тянучці може статися будь що. В неї може закипіти машина, ій може стати зле, може заколоти серце. В такому випажку потрібно якнайшвидш з'їхати на узбіччя, стати та заглушитися. Але там їдуть "боги", які привласнили собі право вирішувати, яке порушення є небезпечне, і їм можна його зробити, а яке нє.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Razrushitell Немає
Классик

50км. від Києва
Red WTS (6МКПП)
Повідомлення: #148
05-10-2016 11:35 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 11:23)m.dreval :  

Перепоршую, а чому Ви не розглядаєте такий момент, що узбіччя - це місте для раптової аварійної зупинки. У людини, яка стохть в своїй полосі в тянучці може статися будь що. В неї може закипіти машина, ій може стати зле, може заколоти серце. В такому випажку потрібно якнайшвидш з'їхати на узбіччя, стати та заглушитися. Але там їдуть "боги", які привласнили собі право вирішувати, яке порушення є небезпечне, і їм можна його зробити, а яке нє.
Читаємо вище, я не підтримую їзду по узбіччю, але я також, не підтримую методи боротьби з порушеннями, порушуючи.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #149
05-10-2016 11:59 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 11:35)Razrushitell :  
(05-10-2016 11:23)m.dreval :  

Читаємо вище, я не підтримую їзду по узбіччю, але я також, не підтримую методи боротьби з порушеннями, порушуючи.

Читаю:

(03-10-2016 09:16)Razrushitell :  
(02-10-2016 21:49)silveren :  
(02-10-2016 21:04)Razrushitell :  Кстати где это?
Выезд на Одессу, в районе Чабанов.
Потом все обочечники через заправку ехали, т.к. у них внезапно у заправки полоса пропадала)
Так там все едут, ну и я, каюсь, пошол снимать рамки. Embarassed

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Razrushitell Немає
Классик

50км. від Києва
Red WTS (6МКПП)
Повідомлення: #150
05-10-2016 12:08 RE: Антифафа одноклубнику..

Було таке, не приховую.

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Пробить номер & наклейки "Я паркуюсь как идиот&quot Rider 42 22 040 19-01-2012 00:48
Останнє: Lil
  Как инспекторы ГАИ "метят" права. Где ставят &quot Daniil 26 19 559 10-11-2010 07:59
Останнє: Dmitriu

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1