|
Закон "Декоммунизация"
|
|
| Автор | Повідомлення |
Sozercatel
метафізик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 446 Приєднався: Oct 2013 Мій дім - Всесвіт Yeti 1.8 МT Мато Вraun |
|
||
|
1.2HTP
CAXA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 9 696 Приєднався: Sep 2006 Днепр |
|
|
|
Sozercatel
метафізик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 446 Приєднався: Oct 2013 Мій дім - Всесвіт Yeti 1.8 МT Мато Вraun |
|
||
|
1.2HTP
CAXA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 9 696 Приєднався: Sep 2006 Днепр |
|
||
|
Миша Чех
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 14 634 Приєднався: Dec 2010 Praha (ex Киев) Škoda Octavia IV 2.0TDI |
|
|
|
Sozercatel
|
||
|
Миша Чех
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 14 634 Приєднався: Dec 2010 Praha (ex Киев) Škoda Octavia IV 2.0TDI |
|
|
|
Sozercatel
|
||
|
ПетроФФ
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 175 Приєднався: May 2011 Кремень Audi Q5 TFSI 252 полноприводные кобылки. Škoda Karoq bianco nero |
|
|
|
Барс
Слухач ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 893 Приєднався: Jan 2011 Boyarka-City & Novoraysk Rapid 1.6 - чорненька |
|
|
|
|
« Старша тема | Молодша тема »
|
Переглядають:

. А у ваты, доречи, - это ребячество доведённо до маразма. 

Просто це було наше дитинство та молодість. Це був відрізок життя, який ми прожили, в який ніколи не повернемося. Людська пам'ять стерла все погане і залишила тільки гарні спогади. які ми називаємо модним французькм словом ностальжі. Це ніяким способом не звеличує совок. Можливо, без совка наша молодість була б цікавішою, а, можливо, ні. Нажаль, нікому не дано двічі зайти в одну річку, щоб перевірити. Тому не варто на нас так реагувати.

..., если угодно,... ДМБ-83 

Оце я обісрався....