Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Короновирус.
Автор Повідомлення
Cossack Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2008
Київ
Skoda Octavia A7 1.4TFSI Ambition+
Повідомлення: #851
19-03-2020 10:35 RE: Короновирус. Развод или нет?

(19-03-2020 10:22)Railnolds :  
(19-03-2020 10:13)Майстер :  Я відмовив: марля є, швейна машинка також. Думаю агроволокно щільності 60 вставляти як додатковий фільтр. Які думки?
Можно разобрать воздушный фильтр от авто и вшить начинку в маску.
и много комаров вы поймаете рыбацкой сетью?
Шукати всі повідомлення учасника
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #852
19-03-2020 10:36 RE: Короновирус. Развод или нет?

(19-03-2020 09:44)Cossack :  давно можна было купить не маску и не шарфик, а нормальный респиратор который обеспечивает 95% virus protection. на eBay полно. даже модельку можно подобрать для гурманов.
Нам бы ночь простоять, нам бы день продержаться.
Всі, хто повернувся з-за кордону а тим паче з країн де вірус розійшовся в маси, потрібно 3-8 днів щоб або само ізолюватися і перевірити плюс мінус наявність у себе, або рознести заразу по всій країні. Більше схиляюсь до другого варіанту через похуїзм нації (дивись результати виборів). Далі географія розповсюдження на мою думку слідуюча: слідкуєм за валютниками, міняйлами — як завгодно. Перші вони беруть на себе весь тягар віруса. Далі поміняні валюти в гривнях пливуть в торгівлю. Що перші що другі абсолютно нехтують засобами особистого захисту, через день п‘ять почнуться звернення в лікарню, два три дні аналізи покатаються по Україні, комусь підтвердять когось поховають, хтось новий заїде в країну а по Г+Г всім звиздець і ми готові до звиздеця, ой епідемії.
ПС. Комаровський цього не скаже: тримайтесь подалі від людей.

Я про те, що ebey це довго.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-03-2020 10:39 Майстер.)
Oleksii Pinchuk Немає
...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #853
19-03-2020 10:44 RE: Короновирус. Развод или нет?

(19-03-2020 09:43)Миша Чех :  У нас водители развозок в "маске тавроведа" ездят. )))
3M - Minnesota Mining and Manufacturing Company, вот такая - https://prom.ua/p970006091-maska-polnaya-mas.html
у меня дома такая есть, она предназначена для фильтрации легко летучих веществ - растворителей, бензина и прочего. Там есть прокладка тканевая, а фильтры разные, сменные, в том числе и угольные. Думаю что и вирусы фильтрует
бывают такие же маски с стеклянным забралом защищающие лицо и глаза. SmileHello!

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
Cossack Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2008
Київ
Skoda Octavia A7 1.4TFSI Ambition+
Повідомлення: #854
19-03-2020 10:54 RE: Короновирус. Развод или нет?

(19-03-2020 10:36)Майстер :  Всі, хто повернувся з-за кордону а тим паче з країн де вірус розійшовся в маси, потрібно 3-8 днів щоб або само ізолюватися і перевірити плюс мінус наявність у себе, або рознести заразу по всій країні. Більше схиляюсь до другого варіанту через похуїзм нації (дивись результати виборів). Далі географія розповсюдження на мою думку слідуюча: слідкуєм за валютниками, міняйлами — як завгодно. Перші вони беруть на себе весь тягар віруса. Далі поміняні валюти в гривнях пливуть в торгівлю. Що перші що другі абсолютно нехтують засобами особистого захисту, через день п‘ять почнуться звернення в лікарню, два три дні аналізи покатаються по Україні, комусь підтвердять когось поховають, хтось новий заїде в країну а по Г+Г всім звиздець і ми готові до звиздеця, ой епідемії.
ПС. Комаровський цього не скаже: тримайтесь подалі від людей.
как раз про это Комаровский и говорит: мойте руки после ... . а грязными руками не колупайтесь в носу и не трите глаза.
не воспринимаете Комаровского, слушайте Супрун, хотя она говорит тоже самое, но только женским голосом

P.S. маски/респираторы нам еще пригодятся осенью
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #855
19-03-2020 10:55 RE: Короновирус. Развод или нет?

(19-03-2020 09:17)DoctorAleks :  
(19-03-2020 09:10)Миша Чех :  
(19-03-2020 08:59)DoctorAleks :  Ну якщо для Вас це "балаболить", не буду продовжувати дискусію.

Саша, не ображайся! Зроби будь ласка свою оцінку, як лікаря, тому, що зараз відбувається в Італії.

Як не допустити повторення.

Трохи згодом. Маю операції...
Ви вибрали лікування, є чергові позачергові операції. Ви не відмовили в оперативному втручанні пацієнтів через ефір чи «концерт» в залі. Цим Ви, як і тисячі інших лікарів відрізняються від ТВ шоумена.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #856
19-03-2020 11:26 RE: Короновирус. Развод или нет?

(19-03-2020 10:54)Cossack :  не воспринимаете Комаровского, слушайте Супрун, хотя она говорит тоже самое, но только женским голосом

Если позволите,

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
DoctorAleks Немає
Классик

Приєднався: Dec 2008
Ужгород
VW E-Golf VW Multivan 4x4
Повідомлення: #857
19-03-2020 11:38 RE: Короновирус. Развод или нет?

1. Про Комаровського.
Не знаю звідки стільки негативу. Чи декотрих зудить під шкірою, що людина досягла успіху чи певні особисті речі...
Може чогось не знаю, може не враховую "бізнесову складову"...
Але як лікар ще раз стверджую: Комаровський в доступній формі багачто чого пояснює як в педіатрії так і в медицині взагалі. Чи то знають всі педіатри, як вище писали? Я б дуже поспорив. Але не буду. Хай кожен залишиться при своєму.
Так само цитата вище, що він знає про вірус з Інтернету та порівняння з автомобілями.
Гадаю, що безспірно автомеханіку з 20 річним досвідом сприйняти інформацію про якусь нову модифікацію двигуна (турбіни поршня іт.д.) легше, ніж оперній співачці.
Тому такої аналогії я б тут не проводив.
Ще раз наголошую: мова тільки в медичній площині! Не фамілія, не бізнес, не телебачення. Ніхто ідола з нікого не робить.
З особистого досвіду: маю 3 дітей 19 років, 7 років і 5 років. Я і дружина лікарі. Навіть після народження третьої дитини, медичні аспекти його було цікаво послухати. Все.
2. Міші Чех: Коронавірус.
Я також не вірусолог. Декотрі також напишуть, що знаю тільки з Інтернету.
На мою думку, особисто....
Вірус генерований штучно США та підрозділ вірусологічний в Ухані.
Дуже небезпечний тропністю до легень, як в 1000 разів вища за ГРВІ.
Як ви гадаєте?
Знали щось китайці, що то вірус з "яйцями", коли за два тижні зафігачили лікарні на 3000 місць? Просто так? Просто так після виписки останнього хворого закрили ті лікарні на фіг?
Що немали інших мед закладів, куди перенаправити тих хворих? Як думаєте?

Вірус проникає в клітини АПФ, що є в легенях, нирках, кишківнику та сечовому міхурі.
Це пояснює, чому діти легко переносять (система АПФ - ангіотензин-перетворючого фактору формується остаточно до 16-18 років). І чому "попадають" люди старшого віку. Майже всі гіпертоніки, бо в них тих клітин та рецепторів набагато більше. Особливо, якщо ліковані препаратами тої групи - каптопрес, еналапріл та інші.
Вірус набаго стійкіший до зовнішніх факторів як температури так і УФ. Тому не всі ідіоти, які кажуть сидіти вдома!!!
Багато чого ми не знаємо самі за нього. В тому числі і як правильно лікувати.
Вакцини нема! Антидоту нема! На сьогодні більшість схем експериментальні! Та на основі досвіду Китаю. До прикладу, тільки на гіркому досвіді колег є чітке заключення, що нестероїдні протизапальні (ібупрофен та решта) істотно погіршують стан хворих.
Таміфлю - озелтамавір (скільки писали за нього негативу раніше) виявився дієвим!

Чому Італія?
Та вже все розжували в Інеті. Достатньо глянути на карту польотів Європи. Найбільше в Європі над Італією. Туристи, Венеція, Рим, релігійна та лижна мека.
Додайте пофігізм італійців. Ще 8 березня всі кутили бухали і танцювали...
Суттєво "старша нація" - значна кількість людей за 70 років.
От і результат.
Compass Немає

Приєднався: Aug 2009
местный
Повідомлення: #858
19-03-2020 11:42 RE: Короновирус. Развод или нет?

[Зображення: b87ac4cb1dc0.jpg]

Плохая примета - ехать ночью... в лес... в багажнике... в разных сумках...
kwon Немає
турбобой

Приєднався: Nov 2005
Борисполь
Octavia Tour 1,8T+chip ATG+ГБО була
Повідомлення: #859
19-03-2020 11:45 RE: Короновирус. Развод или нет?

Серьезной эпидемии коронавируса в Украине не будет. Для зодиакального знака Тельца, под которым находится Украина, нет никаких указаний на подобные угрозы.

Об этом заявил известный астролог Влад Росс, как передает РБК-Украина.

"Хочу успокоить украинцев: коронавируса в нашей стране не будет. Для зодиакального знака Тельца нет никаких указаний на подобные угрозы, а Украина, как известно, под Тельцом. Были предпосылки ожидать эпидемий в странах, находящихся под знаком Стрельца (Южная Корея и Италия) и влиянием Козерога (Китай)", - сказал астролог.

Влад Росс отметил, что эпидемия будет серьезной в Иране и Ираке. Он считает, что максимум, нам угрожают единичные случаи заболевания инфекцией, так как украинцы путешествуют намного меньше, чем европейцы. Кстати, астролог не видит угрозы и от трудовых мигрантов, которые начали возвращаться в Украину.

Также по его прогнозам, вирус покинет нашу страну, как только температура воздуха будет больше +20 градусов. По его мнению, надежнее всего время карантина "пересидеть" в жарких странах. Для этого лучше всего подойдет Египет или ОАЭ, по его мнению.

Астролог отметил, что в таких странах, как Таиланд и Индонезия вирус был зафиксирован, но летальных случаев не было, так как там постоянно высокая температура воздуха. Все пациенты в этих странах выздоровели.

Кроме того, после 10-го апреля в Украине ожидается потепление, что также притормозит распространение инфекции.

"Все будет хорошо! Главное, чтобы все было нормально", "Я сегодня подниму вопрос по этому вопросу" (мой начальник, военный в отставке)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #860
19-03-2020 11:46 RE: Короновирус. Развод или нет?

(19-03-2020 11:38)DoctorAleks :  На мою думку, особисто....
Вірус генерований штучно США та підрозділ вірусологічний в Ухані.
Дуже небезпечний тропністю до легень, як в 1000 разів вища за ГРВІ.
Як ви гадаєте?
Бред.
(19-03-2020 11:38)DoctorAleks :  Знали щось китайці, що то вірус з "яйцями", коли за два тижні зафігачили лікарні на 3000 місць? Просто так? Просто так після виписки останнього хворого закрили ті лікарні на фіг?
Що немали інших мед закладів, куди перенаправити тих хворих? Як думаєте?
У них уже был опыт в 2003 году. На этот случай были разработаны инструкции с учетом прошлого опыта. Когда они поняли с чем имеют дело и какие будут масштабы - сразу начали реагировать. И больницы эти - как раз для таких случаев были предусмотрены. Не было смысла ложить людей в стационары обычных больниц и разбрасывать по всему городу, когда можно было их сконцентрировать и контролировать в одном месте. Это типичная правильная логика в случае эпидемии.

(19-03-2020 11:45)kwon :  Серьезной эпидемии коронавируса в Украине не будет. Для зодиакального знака Тельца, под которым находится Украина, нет никаких указаний на подобные угрозы.
Об этом заявил известный астролог Влад Росс, как передает РБК-Украина.
Ну теперь я спокоен Smile
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-03-2020 11:47 Railnolds.)

Швидкий перехід:

Переглядають: