Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Короновирус.
Автор Повідомлення
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Приєднався: Sep 2013

VW Passat B6 (Variant,_2.0TDI,_4Motion) Renault_Zoe_(electric)
Повідомлення: #2021
07-04-2020 11:25 RE: Короновирус. Развод или нет?

Може оточуючі хочуть щоб цей карантин швидше закінчився? Дивився як качків з якогось спортмайданчика виперли. Ну так, типу не зовсім законно. Ну, якби, порушення права на свободу пересування. Я, якби, їх (качків) розумію і мені їх шкода. Але чи я хотів би, якби такий качок щодня лапав ті тренажори, які ніхто не миє і не дезинфікує, після своїх тренувань лапав ручку дверей в моєму під'їзді, натискав кнопки в ліфті, кашляв на моїй сходовій клітці, то навряд чи. Тут я підтримаю девіз наших днів: "сидисукадома!".
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2020 11:26 Юрий 4х4.)
Шукати всі повідомлення учасника
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #2022
07-04-2020 11:33 RE: Короновирус. Развод или нет?

Юрий 4х4і карантин швидше не закінчиться і осінню продовжиться хз на скільки і з якими наслідками.
Якщо вам страшно - візьміть собі рукавички і маску. Або не висовуйтесь із своєї "будки", схоже, вам буде зручно в майбутньому отримувати дозвіл на будь яке переміщення з вказанням маршруту і цілі... А до цього все йде. Sad
Адже кнопки у під'їзді трогають не тільки качки.
Дупограям паради а людину що до лісу вийшла у тюрму? Схоже, ми щось наплутали...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2020 11:37 Porter.)
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Повідомлення: #2023
07-04-2020 11:44 RE: Короновирус. Развод или нет?

Можливо і продовжиться восени. Але, можливо, восени буде вільніше в черзі на апарати ШВЛ. А боятися, то за себе не дуже боюся. За батька боюся, за бабусю свою (фактор віку). За сина і дружину (фактор невивченності наслідків захворювання, можливих ускладнень). Боюся того, що коли положать мене в лікарню, не буде тестів і мене замість безкоштовного лікування коронавірусу, будуть лікувати за мої гроші від запалення легень, пневмонії чи ще чогось (кажуть більше 1000грн в день виходить, і хворіють хто як, навіть більше 20 днів). А в мене просто немає зараз 20 000грн. Ну і можливе створення вакцини, ліків від цієї недуги, в кінці кінців. Тому я за те, щоб перенести ту хворобу на пізніше...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2020 11:44 Юрий 4х4.)
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #2024
07-04-2020 11:45 RE: Короновирус. Развод или нет?

2 Porter .... Вы это Итальянцам расскажите, про право пересування....
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2020 11:46 SOA.)
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Повідомлення: #2025
07-04-2020 11:47 RE: Короновирус. Развод или нет?

В Італії право пересування є. Навіть держава сама допомагала пересувати своїх громадян. На військових вантажівках. Вночі...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2020 11:47 Юрий 4х4.)
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #2026
07-04-2020 11:56 RE: Короновирус. Развод или нет?

Мо хтось нашим батькам про італійців розкаже і про їх вік? Ті, що у нас давно повмирали у них на капальницях, уколах і з доглядом ще довго тішаться життям. Звідси і статистика страшна.
Нікого не дивує, що зараз діти на фізкультурі гинуть? Підлітки гинуть від раку і цукрового діабету... Мо не там ми причини високої смертності шукаємо?
Потрібно розуміти, що перехворіємо тою заразою всі. Хто раніше хто пізніше, хто легко а хто важко...
До проблеми тре підходити з розумом а не класти економіку, обмежувати і заставляти сидіти по норах. Штрафувати за відсутність того , чим по закону зобов'язана забезпечити держава. Паніка ніколи не допомагала, а різхкі обмеження викликали супротив.
Якби я батькові чи тестю заборонив іти на город - дістав би лопатою по хребту. Це їх життя і їх вибір, це їх право.
Потім держава їм їстоньки безкоштовно не дасть.
Тим, хто рятується в багатоповерхівках і вважає, що в парк чи до лісу не можна, ви в курсі, що у вас СПІЛЬНА система вентиляції? Честь! і вузькі коридори/ліфти куди не попадає природній антисептик - ультрафіолет у сонячному світлі.
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2027
07-04-2020 12:00 RE: Короновирус. Развод или нет?

(07-04-2020 11:16)Porter :  В неті повно показових відеороликів відлову і наминання боків порушникам карантину. Нас залякують? Чому оточуючі знімають але не реагують? Схоже, поставлені цілі досягнуто...

Поки всі підрозділи поліції бігали берегом річки за одним дядьком в плавках, двоє хворих з Covid-19 втекли з лікарні у Черкасах.КуритьКурить

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #2028
07-04-2020 12:03 RE: Короновирус. Развод или нет?

(07-04-2020 11:56)Porter :  Мо хтось нашим батькам про італійців розкаже і про їх вік? Ті, що у нас давно повмирали у них на капальницях, уколах і з доглядом ще довго тішаться життям. Звідси і статистика страшна.
Нікого не дивує, що зараз діти на фізкультурі гинуть? Підлітки гинуть від раку і цукрового діабету... Мо не там ми причини високої смертності шукаємо?
Потрібно розуміти, що перехворіємо тою заразою всі. Хто раніше хто пізніше, хто легко а хто важко...
До проблеми тре підходити з розумом а не класти економіку, обмежувати і заставляти сидіти по норах. Штрафувати за відсутність того , чим по закону зобов'язана забезпечити держава. Паніка ніколи не допомагала, а різхкі обмеження викликали супротив.
Якби я батькові чи тестю заборонив іти на город - дістав би лопатою по хребту. Це їх життя і їх вибір, це їх право.
Тим, хто рятується в багатоповерхівках і вважає, що в парк чи до лісу не можна, ви в курсі, що у вас СПІЛЬНА система вентиляції? Честь! і вузькі коридори/ліфти куди не попадає природній антисептик - ультрафіолет у сонячному світлі.
Карантин не мы придумали, и даже не итальянцы...его даже не китайцы придумали.... и пока нет вакцины, ничего другого, более эффективного нет.
А дети и раньше гибли...просто не было интернета и журналюги не пиарились на этой теме.....
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2020 12:05 SOA.)
DoctorAleks Немає
Классик

Приєднався: Dec 2008
Ужгород
VW E-Golf VW Multivan 4x4
Повідомлення: #2029
07-04-2020 12:06 RE: Короновирус. Развод или нет?

(07-04-2020 11:56)Porter :  Мо хтось нашим батькам про італійців розкаже і про їх вік? Ті, що у нас давно повмирали у них на капальницях, уколах і з доглядом ще довго тішаться життям. Звідси і статистика страшна.
Це той випадок, коли мухи окремо, а котлети окремо.
Факт, що більшість перехворіє 100%. Але не всі відразу. Бо ні фізичних осіб (медиків) ні обладнання на всіх не вистачає!!! Вам мало прикладів у світі на сьогодні?
Карантин і все решта для зменшення кількості одночасно захворілих.
Далеко не у всіх багатоповерхівках спільна система вентиляції.
Навіть якщо канал спільний, його функція - витяжка назовні, а не з квартири у квартиру.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2030
07-04-2020 12:08 RE: Короновирус. Развод или нет?

(07-04-2020 12:03)SOA :  Карантин не мы придумали, и даже не итальянцы...его даже не китайцы придумали.... и пока нет вакцины, ничего другого, более эффективного нет.

Странные у нас люди...

Уже ж на примере показывают, что три страны, которые моментально ввели жесткий карантин, через три недели ограничений, начинают выходить их комы. Сохранив свое население. Даже стариков.

Нет, мы будем продолжать наматывать сопли на кулаки и изобретать свой велосипед. Добыча мыслей

П.С. Три раза тьху, чтобы не сглазить.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2